- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Ez idegesít a legjobban, hogy tudom a semmiért vették el, mert ha használtam vna valamit akkor leszarom benne van, de így nagyon nem fair és igen az a másik, hogy hányan csinálják és semmit se kapnak több 10 millió coint visznek át egyik accról a másikra, meg coin vevő oldalakat promóznak youtubon, biztos nehéz lenne megtalálni őket és kibannolni örökre. Nem ehelyett engem nulláznak aki csak tradelni próbálna ha egyszer egy kalap fos a játék....

Kiváncsi leszek mi lesz, de szerintem idénre ennyi a játék ha nem adják vissza akkor biztos, EA Play Prot már le is mondtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Peugeot, Citroën topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest