Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Ez a meccs felállás vagy a chem miatt van csak így?
Én csinálnék egy Pl csapatot inkább, ha mindenképp be akarod építeni. Főleg az a Kane lap tetszik nekem, bár nem játszottam vele, de erősnek tűnik. Griezmann viszont volt a csapatomban és nekem nagyon nem jött be, szóval ha van ott egy Kane rulebreaker és Son, akkor érdemes lehet premier league csaptot csinálni. Sissokoval meg a kounde, mendy páros maradhatna is.
De ez csak az én véleményem :)
-
Bohus84
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Nem tudom milyen taktikát szeretsz, de egy vagy inkább kettő belső kp aki tud vedekezni is.
[link]
Itt nézz szét. Olcsó de op laliga játékosok. Llorente kondogbia kettős mondjuk.
Bal oldalra carrasco 2k és nagyon jó lap. Jobb hatvéd capa. Bal hátvéd lodi inkább mint marcelo.
Ha oblak eladható akkor talán olcsóbb kapus és elég és jöhet egy valverde pl. -
eM'82
addikt
engem ez így konkrétan demotivált. Most az ea helppel próbálok megint elbaxni 1 órát szerintem. Lehet full restart lesz a legjobb, ezt az ezeréves accomat, meg hagyom a faxba, mert úgysincs előnye + lehet később is összeakad az xboxos accounttal.
Bónusz, Companion appban sem tudok átváltani a PS-es accomra... az opció adott, csak éppen login errort dob. Szupi.
Ezek a szeptemberben megszerzett Player Pick-ek mostantól, vagy majd okt 6-tól érhetők el?
Kvázi ettől függ, hogy rebootolom-e a "pályafutásomat".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Parfüm topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GL
Építsd be