Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Az a baj, hogy annyi Bundes játékost kiszedtem már SBC-ből, hogy kénytelen vagyok full Bundes csapattal menni, ha jó chem-et akarok.

Pedig az elején BPL csapatom volt, sajnálom is padoztatni POTM Calvert Lewin-t, nagyon jó kis lapja van. Csak valahogy ráuntam, hogy mindenki BPL-el jön ellenem, meg anno évekig BPL csapatom volt, mondom kell egy kis változatosság. Szívem szerint La Ligás csapatom lenne, de túl sok a jó Real-os és kevés a jó Barcás, úgyhogy az felejtős.

Sosem voltam egy nagy cselgép a fifákban, de idén rákaptam az egyszerűbb cselek használatára, sokszor amiatt nem lesz gól, hogy cselezek, de mikor beadja nagyon jó érzés.
Egyedül ez a Mollet idegesít, hogy lusta vagyok kiszedni, 15 win friendly-ben agyfasz, meg kéne hozzá egy ligue 1 csapat a kiszedéshez, ráadásul beépíteni sem tudnám a csapatomba, de csak birizgálja a fantáziámat az a 99-es free kickje.
Ahhoz 30 évesen én már túl öreg vagyok, hogy azzal kezdjek minden meccset, hogy bindzsizek a felállással meg becserélgetek játékosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahhoz 30 évesen én már túl öreg vagyok, hogy azzal kezdjek minden meccset, hogy bindzsizek a felállással meg becserélgetek játékosokat.