- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Hat csak az a baj, tegnap jatszottam 9et , 8at nyertem. Uj taktikat allitottam es tok jol bejott, ment a jatek. Ma ugyanaz a taktika, jatekosok, es teljesen mas lett az egesz. Mondjuk felidegeltem magam, mert 3 2 nel vettem eszre , hogy GJ helyett kramaric figyelt cm poszon ST kent 2 chemen, es o volt a csatarom xd. De nem gondolnam ennyit szamitana, hogy el kezdenek ellenfelhez passzolni, szarul helyezkedni, es persze mindent melle loni. Podence 3 meterrol az oldalvonalra rugta. Ennek a loser spacebolong, pressure noobnak meg minden bement. Jah es div4 teteje, de mar lassan kozepe xd
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest