- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alagabi
lelkes újonc
Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Linux haladóknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- További aktív témák...
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest