Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Telekom mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba
Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik 
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz
Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba