- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Ismerős, én tegnap végeztem Eusebioval. Én is mindenkit csak azért húztam ki a napokban, hogy rakhassam is bele (Akanji, Witsel, Meunier, El Shaarawy), végül egy hét alatt ki is raktam klubból (múlt vasárnap kezdtem) úgy, hogy transfer banom van továbbra is
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba
Tegnap és ma 11 vagy 12 meccset toltam le, egyetlen egyet tudtam kínkeservesen megnyerni, meg egy lett döntetlen (ott is a 90. percben egyenlített ki a csávó...), a többi mind gusztustalan, undorító vereség, buktam is bő 300 skill ratinget. Szóval egyelőre nem mondanám, hogy megérte szenvedni Eusebioval, de majdcsak változik 
Egyébként ha lesz tényleg 4. swap, olyat kb. biztosan nem raknak bele, aki kapott mostanában sbc-t, szóval Dinhoval nyugodt lehetsz
Más kérdés, hogy ennek csak akkor lehet értelme, ha tényleg top ikonokat lehet viszonylag egyszerűen kiszedni belőle majd így a játék végére, de azokból meg nem sok van, aki sem swapban, sem sbc-ben nem jött még ki idén, kb. Pelé, R9, Maldini (de ő elvileg ma este kap sbc-t), Zidane. Kíváncsi leszek, bár igazán küzdeni vele már tényleg csak pár ilyen top lapért lehet érdemes 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más kérdés, hogy élvezni nem tudom, mert tegnap óta a rivals undorítóbb, mint valaha, gusztustalan módon le vagyok húzva minden meccsen, a játékosaim nem tudnak sem passzolni, sem mozogni, látványosan le vannak lassítva, és minden egyes meccsen kapok legalább egy nevetségesen csicska gólt, pl. az ellenfélnél Dybala az alapvonalról valahogy visszapasszolja még a labdát, nincs középen embere, simán elhozná a védőm, ehelyett Ederson rávetődik, és beüti a kapuba