Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

addikt

válasz kapeti07 #20217 üzenetére

Én Dybalát is kiraktam a hétvégén, meg egy rakás 85+ upgradet, azokba is belement sok fodder, plusz csütörtökön sajnos az előző ikon picket is kiraktam. Egyébként transfer bannom van, folyamatosan üres is a klubom, mégis rengeteg magas sbc-t ki tudtam most rakni. Iszonyatosan könnyű most már foddereket szerezni, rengeteg objective ad packokat (ott a hétvégi, ami a kölcsön promo lapok mellé ad asszem összesen 15 db 25k-s packot is, meg a végén egy ultit, vagy ott a 200 wines, stb), meg mivel 150 promo lap nyitható most, nekem pl még a 7500-as pack is 88-as tots-ot adott tegnap este. Fel van húzva a packluck, sok jó objective van (kihúzod pl Adamát, és a két gyengébb lapját már rakhatod is sbc-be, igaz, én a legjobbat is beleraktam már :D ), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.

Szóval bár a klubom üres, venni ugye senkit nem tudok, mégis ki tudtam rakni csütörtökön az ikon picket, hétvégén Dybalát, legalább 10-12 85+ upgradet, és Eusebioból is kész van már a három 89-es csapat és egy 88-as is. Ilyenkor már lehet ezzel haladni, más kérdés, hogy alig lesz időm Eusebiot kipróbálni :D

Új hozzászólás Aktív témák