Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én Dybalát is kiraktam a hétvégén, meg egy rakás 85+ upgradet, azokba is belement sok fodder, plusz csütörtökön sajnos az előző ikon picket is kiraktam. Egyébként transfer bannom van, folyamatosan üres is a klubom, mégis rengeteg magas sbc-t ki tudtam most rakni. Iszonyatosan könnyű most már foddereket szerezni, rengeteg objective ad packokat (ott a hétvégi, ami a kölcsön promo lapok mellé ad asszem összesen 15 db 25k-s packot is, meg a végén egy ultit, vagy ott a 200 wines, stb), meg mivel 150 promo lap nyitható most, nekem pl még a 7500-as pack is 88-as tots-ot adott tegnap este. Fel van húzva a packluck, sok jó objective van (kihúzod pl Adamát, és a két gyengébb lapját már rakhatod is sbc-be, igaz, én a legjobbat is beleraktam már
), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.Szóval bár a klubom üres, venni ugye senkit nem tudok, mégis ki tudtam rakni csütörtökön az ikon picket, hétvégén Dybalát, legalább 10-12 85+ upgradet, és Eusebioból is kész van már a három 89-es csapat és egy 88-as is. Ilyenkor már lehet ezzel haladni, más kérdés, hogy alig lesz időm Eusebiot kipróbálni

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), jól adják a packok, a 81+ upgrade is dobálja a foddereket, illetve érdemes a 85+ upgradeket húzni, mert kis szerencsével 6-8 90 körüli foddert simán kapsz belőle.