Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bluetooth-headsetekről általában
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iOS alkalmazások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hát nekem az tűnik fel, hogy vagy engem "szopkod" szét a játék és minden az enyim vagy az ellenfelet. Ahogy egyre jobb lettem egyre többet nyertem utóbbiból de még mindig messze vagyok a jótól. Ettől függetlenül idén ezt szánalmas dolognak tartom mert egy részben sem volt ennyire érezhető az ha segít valakit a gép. Volt minden meccsen 1-2 ilyen de mikor egész meccsen látod, hogy ha szar helyre passzol is hozzákerül mert direkt nem nyúlnak érte
Nekem akkor szoktak kirohanni borzalmas ütemben ha press afteren vagy team pressen vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest