Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
srácok, kicsit tisztába tudnátok tenni a PS4-es FUT-tal kapcsolatban?
Most PC-n játszok, de nem tudom eldönteni, hogy a 22-t PC-n vagy PS-en kezdjem.Ami a PC mellett szól:
-eddig is ott toltam, alapvetően nem volt sem hálózati bajom, sem felugró ablakok miatti kilépkedés (max. egyszer-kétszer, de az az én balf@szságomból). Vettem PS5 kontrollert, tökéletesen megy PC-vel, a legkényelmesebb kontroller, amit eddig használtam.
-a játék megvételén kívül több befektetést nem igényelAmiért esetleg váltanék:
-amíg játszok, más tudná használni a gépet (vagy esetleg én, amíg lepörög egy SB meccs
)
-talán stabilabb játékmenet (bár mondom, nekem PC-n nem volt bajom)
-az upgrade lehetősége PS5-ös verzióra (nem tudom ennek lesz-e bármi gyakorlati előnye)Szóval mivel PS5-öt továbbra is esélytelen szerezni belátható időn belül, ezért gondolkodok egy olyan low-budget megoldáson, hogy szerzek egy PS4 500GB Slim-et használtan, olcsón, és elkezdek ezen játszani. Aztán majd esetleg később váltok PS5-re.
Viszont a FIFÁ-n kívül mással nem játszok, nem is igazán lenne több időm, úgyhogy elég nagy pénzkidobásnak tűnik csak erre konzolt venni.
Plusz ha PS4-et vennék egyelőre, akkor hiába szoktam meg a számomra tökéletes PS5 kontrollert, a 4-eset kellene használnom.Ami még kérdés részemről: PS Plus előfizetés is kell ahhoz, hogy online tudjak játszani? Az még havi plusz 1500Ft kiadás, az sem mindegy.
Most hogy így leírtam egyre inkább azt látom, hogy PC-n kellene maradnom, de szívesen kipróbálnám a PS verziót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)