Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Garantáltból nekem is Gnabry jött, nem is tudom beépíteni. LM poszton Neres, Insigne, Carrasco után jönne és a bundesliga vonal nálam nem is nagyon megy. Mukiele-t is beleraktam ebbe az SBC-be. Hiába jó lap de nem tudom belinkelni sehogy a védelembe.
De volt ami kárpótolt utánna: csináltam egy 81+-ost és egy zöld Sanchez esett belőle. Maradék pénzemből vettem egy LLorois-t a kedvező link miatt. Phuu de jó védő. Még a Showdown Ake-t is felülmulja nálam. Tegnap igaz 5 Rivals meccsből 3 szor ki is kaptam, de nem rajta ment el a meccs. A Lag, meg a nyomom a passz gombot de 1 mp-vel később passzol. Csatárok összevissza futnak, úgyhogy csak a szokásos gameplay.
Lehet resetelnem kell majd a csapat taktikát és újra jók lesznek a sráccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest