- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
SeatLeon08
üzenetére
A védekezés más,szerintem nehezebb,mint tavaly. Én úgy érzem kevesebbet segít a gép,ha rosszul lépsz ki és a támadó el tud menni,akkor vége,nem fogod utol érni,mindenki 90 paces szélsőkkel mászkál kb,de ez ugye nem újdonság. A kapusokat sokszor botnak érzem,bármelyiknek lehet 4-5 gólt rúgni. A német ellenfelek ellen továbbra is érződik,hogy nem "érzékeli" időben a játék ha nyomom a passzt,a lövést. Egyébként maga a kapcsolat szerintem jobb általában,én pc-n játszok,nincs túl jó netem sem,de az eddigi kb 40 div meccsemből 1 volt olyan,ahol majdnem alt+f4-tem inkább annyira nem tudtam semmit csinálni. Kérdés,hogy ez később változik-e,mert még mindig érkeznek majd új emberek ugye.
Hogy megéri-e befektetni? Ha van időd és kedved hozzá,akkor igen. Én megfogadtam,hogy nem állítok magam elé nagy célokat,csak játszok,aztán lesz ami lesz. Ha úgy döntesz nyomod akkor sok sikert és jó nyitásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest