Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
SeatLeon08
üzenetére
A védekezés más,szerintem nehezebb,mint tavaly. Én úgy érzem kevesebbet segít a gép,ha rosszul lépsz ki és a támadó el tud menni,akkor vége,nem fogod utol érni,mindenki 90 paces szélsőkkel mászkál kb,de ez ugye nem újdonság. A kapusokat sokszor botnak érzem,bármelyiknek lehet 4-5 gólt rúgni. A német ellenfelek ellen továbbra is érződik,hogy nem "érzékeli" időben a játék ha nyomom a passzt,a lövést. Egyébként maga a kapcsolat szerintem jobb általában,én pc-n játszok,nincs túl jó netem sem,de az eddigi kb 40 div meccsemből 1 volt olyan,ahol majdnem alt+f4-tem inkább annyira nem tudtam semmit csinálni. Kérdés,hogy ez később változik-e,mert még mindig érkeznek majd új emberek ugye.
Hogy megéri-e befektetni? Ha van időd és kedved hozzá,akkor igen. Én megfogadtam,hogy nem állítok magam elé nagy célokat,csak játszok,aztán lesz ami lesz. Ha úgy döntesz nyomod akkor sok sikert és jó nyitásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest