Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MarioAna

senior tag

Laggol egyet a meccs SB alatt és kibasz a windowsba 4-0-nál world class ellenfél ellen 88. percben, mikor pont az az 1700 pont kéne ahhoz, hogy meglegyen a Gold1.

De toltam ma egy "friendly" meccset is azért a 180 xp-ért, de a gyerek loan Mbappéval csapatta ott is full weekend league szellemben. Rettentően durva, hogy kb ~1. héttel az early access után eljutottunk már arra a szintre ismét, hogy online senki nem fordul skillmove nélkül, folyamatos dragback,ballroll, fakeshot chainkurvaanyja már az egész játék :DDD . De legalább mostmár a SB alatt is élvezhetem ugyanezt a competitive mód nevű csodát, mert elfelejtettem még kikapcsolni és csak pislogtam amikor nagy bátran felvettem legendaryra arra az egy meccsre (74 OVR 50 chem team), és a 62 OVR-os bronze szétszopatta a Klostermann-Diego Carlos CB sort és vert hármat :( . Vért izzadva sikerült 6-3-ra nyerni.

Hányinger kerülget, hogy este még lépjek vissza erre a fosba és farmoljam ki az a 2-3 ezer pontot azért a + 1 csomagért, amiből majd dob egy non-rare 76-os lapot meg egy LF-CF pozíciómódosítót, hogy meglegyen a "rare" limit.

Próbálnám élvezni a "focit", de nehéz ezzel az eszközzel :F .

Új hozzászólás Aktív témák