- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Végre itt a péntek kora délután, fittnek és motiváltnak érzem magam. A két héttel ezelőtti WL döcögősen indult, alig tudtam helyzetbe kerülni, most tök lazának meg kreatívnak éreztem magam, úgyhogy leültem játszani. Meg is látszik: félidőben vezetek 1-0-ra, helyzetek száma: 16-0.
Az ellenfél is gyenge játékerőt képviselt (meggondolatlan eladott passzok, 0 csel, elbambulás, semmit nem tud kezdeni a védekezésemmel, úgy megyek be ahogy akarok stb.), de persze minden kimaradt, ő meg az 1 perces hosszabbítást túllépve talált egy gólt. Aztán 4 helyzetből lőtt 4 gólt a hosszabbítás első félidejében, nekem továbbra is minden jól meglőtt helyzet kimarad, ziccereknél meg vagy 3 méter szélesre nyúlt a kapusának a lába.
El is ment a kedvem az egésztől, ki is léptem egy meccs után...
Inkább csinálni kéne valamit a szabadba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ellenfél is gyenge játékerőt képviselt (meggondolatlan eladott passzok, 0 csel, elbambulás, semmit nem tud kezdeni a védekezésemmel, úgy megyek be ahogy akarok stb.), de persze minden kimaradt, ő meg az 1 perces hosszabbítást túllépve talált egy gólt. Aztán 4 helyzetből lőtt 4 gólt a hosszabbítás első félidejében, nekem továbbra is minden jól meglőtt helyzet kimarad, ziccereknél meg vagy 3 méter szélesre nyúlt a kapusának a lába.
Inkább csinálni kéne valamit a szabadba.