Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
És ilyenkor még rámész valamelyik jobb rewardot adó rangra? (11, 14) vagy hagyod a pélóba?
Én kb szűk 3 óra alatt (tíz után valamivel indult a buli) hoztam a 10 győzelmet, de ahol 2-0s deficit volt onnan léptem is ki, hogy haladjunk. Kaptam ki utolsó perces góllal vaktól... De nyertem meg okádék gólokkal meccset, ahol az ellent jobbnak éreztem. Mezőnyben nem, de kapu előtt bőven.
Erre az etapra már bevásároltam (eladtam Atalt, jött De Jong + Messi + a brazil LB):
Utóbbi mintha a pályán se lett volna. Botrány.
De Jong: jó volt, de nem váltotta meg a világot.
Messiből csak az 5*Skill hiányzik nekem (a jobb lábával is tud lőni, csak merni kell lőni, és nem forgolódni). Amúgy patent kis lap. Jobbal is volt finesse 16oson kívülről. Bevágta. Termelte az assistokat + gólokat. Cruyffot akartam, de Barcásként most már muszáj volt a legjobb lapját kipróbálni.
Ugye nem ezen a hétvégén jön az Ultimate TOTS? Pihennék már egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GIGABYTE RX 5500 XT GAMING OC 4GB Garanciával!
- Palit RTX 2060 SUPER DUAL 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs