-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ok, én sem voltam meggyőződve az angolról, marad ott, ahol van...köszi, #16607toxicjew neked is...
"Ha haszonnal eltudod adni Lacroixt akkor érdemes."
Nem tudom sajna, beleugrottam ez elején, és buknék rajta vagy 150k-t...
Akkor lenne érdemes szabadulnom tőle, ha végre döntenék, h mi legyen a középpályával, mert Goretzkához kéne a tőke. Ha meg nem adom el, hamarosan úgy is meglesz, és sztem a német is droppolni fog valamennyit a közeljövőben. Megvárom, mi lesz a pickek vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor lenne érdemes szabadulnom tőle, ha végre döntenék, h mi legyen a középpályával, mert Goretzkához kéne a tőke. Ha meg nem adom el, hamarosan úgy is meglesz, és sztem a német is droppolni fog valamennyit a közeljövőben. Megvárom, mi lesz a pickek vége...