Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy minden 7végén tuti nem tudom ezt lenyomni. Itthon egyértelműen kijelentettem a családnak, hogy a következő kiadást nem veszem meg, sztem ez az egyetlen körülmény engedi, hogy ennyit időt töltsek ezzel a szarral
De az Elite tényleg most, a TOTS alatt látszik elérhetőnek.A tévéről én régen leszoktam, dolgozóban, monitorral nyomom, talán az is segít, hogy impulzusvásároltam egy Series X modellt, minden gyorsabb így.
Előbb lemaradt, hogy Moments Nedved hatalmas csalódás, semmire nem mentem vele CAM, LCAM poziban. Lassú, nincs dinamikája, az tény, hogy ha odakerül, bever mindent. Emiatt három wingert (Hazard, Atal, Diatta) kell valahogy bepasszíroznom a csapatba kezdéskor, ami nem túl jó, mert Diatta így 5 chemen kezd. Valami baszó Icon támadó középpályás/csatár lenne a megoldás, még agyalok rajta, mert Mbappé nagyon megy nekem ST-ben. De lóvé meg így nincs rá, mert Hazard linkelése miatt jött prime Lothar (nagy tanár az öreg), Cruyff meg elfogyott az utóbbi hónapokra, így neki mennie kellett.
Tudom, komoly problémáim vannak

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az Elite tényleg most, a TOTS alatt látszik elérhetőnek.