Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Grat!
Nálam meglepően jól ment a WL a hétvégén, semmi extra para, delay, lag nem volt. Csodaszerű.
Szombaton 11-3-ban hagytam abba és látszódott, hogy itt még valami extra is lehet. A Gold1 20-5-ben lett meg és nyilván nem bírtam magammal, mentem az Elite-ért életemben először. De már alig láttam, ekkor persze jöttek a Godlike teamek, egyet tudtam nyerni, a többi bukó, így 21-8 lett a vége.
Így összegezve 3 meccs volt kábé, ahol zéró eséllyel mentem, egyiknél ki is gumiztam a kontrollert, egynél a kontrollerem halt le az fos elemek miatt, emiatt szívtam ki, a többi mind szoros, ki-ki meccs, ahol nem volt szerencsém, vagy éppen nem úgy pattant a labda.
Atal volt erősítés a csapatban, nagyon durva lap, mindenhol próbálgattam. Még mindig hiányzik baby Cruyff, mert nála azért jóval darabosabb, de ott van RTTF Hazard, aki csodás kártya, olyan mozgása, dinamikája van, hogy behalok. Sima gold Mbappé még mindig bírja, tolja, teljesen broken az is.

Sztem hígult Xboxon a mezőny, ez egyértelműen érezhető volt, sokkal többen mentek most hétvégén, mint egyébként. Bár a Gold1 általában benne van a meccseimben, de ennyire "könnyen" még sosem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest