Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Kinyitottam pár pakkot. Volt közte minden,főleg sbc-ből, vagy objective közben ami összejött. Az a legviccesebb,hogy a 75+-os packból jöttek a legjobbak. Egy 87 és 86 is jött,valamint a legtöbb 80+ volt, nem is gondoltam volna,hogy ilyen jól adja. Aztán kinyitottam a 83+-t is a swapból,és ez jött
Egyrészt Neymarnak is nagyon örülök,még a 19 vagy 20-ban nyitottam egyszer egy Kaka-t, azóta semmi nagyot,szóval most egy darabig nem panaszkodok. Mellesleg szerintem a ratingek sem rosszak. Kitartást mindenkinek,akinek szintén nem szokott esni semmi, látjátok,egyszer beadja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest