Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

A random fejesekkel kapcsolatban egy kis észrevétel, hasznos tipp:

Nekem alapvetően elég változatos a játékom úgy gondolom, tehát van kipasszolgatás is, van kick off glitch is nem tagadom, de vannak beívelések is, sőt random beívelések, ezekre térnék most ki mert sok győzelemhez segítettek hozzá:

Sok streamet elnézve vagy az ellenfeleimet WL-en, azt tapasztalom, hogy kötik az ebet a karóhoz. Tehát van egy beidegződött stílus pl. a tipikus BPL-játék, ahol középen próbálja átpréselni a labdát bármi áron, tisztára mintha kézilabda lenne, csak adogat a 16-os előterében nekem meg full körbeáll az egész csapatom a 16-os vonalán. Persze nem sikerül neki, hacsak nem valaki De Bruyne finessel, dehát azzal nem tudok mit kezdeni. Viszont ilyenkor sokat segíthetne, nekem legalábbis sokat segít, hogy tudok váltani, kicsit lazán venni és azt mondani, hogy na kitolom a szélre vagy teszek egy vissza passzt a felfutó RB-nek akivel első szándékból középre csavarom a labdát, lesz ami lesz...és ilyenkor többnyire gól születik.

Kell tudni lazán venni és megpróbálni olyan dolgokat, amiket lehet nem látsz, nem tudod biztosra hogy gól lesz, ilyen volt az az emberhátrányból megfordítós Bale gólom is a 92. percben. Emberek 99%-a a 92-percben vezetett utolsó támadását biztos vagyok benne, hogy fullra ki akarta volna játszani, szó szerint bevinni a kapuba a labdát, de leszerelték volna és vége. Viszont én mertem egy vissza passzt tenni a felfutó IF Meuniernek, akivel első szándékból középre tekertem olyan erősen ahogyan bírtam, jó 3-4 vonás erővel, és hát nem beleakadt Bale feje? Ennyi, nyertem is. Ez az amit soha nem tesznek az emberek vagy csak nagyon kevesen, mindig csak ezt a nyavajás tuszkolást próbálgatják.

Este néztem egy streamert, valami idegbeteg harcsabajszos csóka, elég híres, 4-4-re álltak az ellenfelével, számtalan gólt szerezhetett volna a végén, ha fogja és beíveli a labdát (volt, hogy üresen állt bent a támadója, de ívelni kellett volna hozzá a labdát), de ő minden áron fullra ki akarta játszani lapos passzokkal és nem ment neki. Akkor is ugyanezt éreztem, hogy csak tuszkolnak a full fáradt stamina nélküli játékosaikkal, ahelyett, hogy fogná és felívelné aztán hátha beakad, még az is jobb a tuszkolásnál, amikor már lépni nem tud a játékos szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák