-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
Igen, ahogy MdewC is írja, tanúsíthatom. Fejeléseknél nem olyan jó, bár magasságához képest meglepően fejel le néha mindenkit.

Viszont a földön... Utolér mindenkit, odaér mindnehova, brutálul szerel, mint egy igazi pittbull. Emellé a magas dribbling és passz statoknak köszönhetően igazi szervező is ott középen. Qrva gyorsan fel lehet hozni a labdát vele, lehet vele cikázni, mint egy vérbeli CAM-mal. Én Iniesta cseleket szoktam vele ott középen nyomatni, hát eléggé bosszant mindenkit.

Mellette nekem De Rossi van, ő elintézi a levegő részét, Allan a földi részét.
A távoli lövései jól ülnek, rendre betalálok vele.
A kapu előtt nem az igazi, és ami engem néha bosszant, hogy a magas positioning és agressio statok miatt rendre gólhelyzetbe kerül, amit kevésszer tudok gólra váltani vele az alcsony finishing miatt. De ezért sem lehet rá panaszom, mert ha még ez is erős lenne ezen a lapon, akkor már Prime Gullit név lenne rajta.
A lényeg, hogy én nagyon ajánlom TOTS Allan-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 0perces Kolink KLA-003
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest