Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nekem biztos kapust fog, hogy még csak kipróbálni se tudjam. Volt egy jó hónappal ezelőtt egy weekly, hogy egy moments loan lapot kaptál10 meccsre talán. Gondoltam wl-re megcsinálom hátha hoz pár meccset. Persze, hogy Lehmann jött. Most is hasonlóra számítok az egész éves nyitásaimat nézve. Más: Első fut szezonomat futom, jelenleg pc-n. Kérdés, hogy most jön a tots őrület ez azt jelenti, hogy érdemes eladni a teljes csapatot és ugyanabból a pénzből jobbat tudok majd visszavenni. Vagy, hogy működik majd ez, hogy jól járjak. Egész évben nem foglalkoztam tradeléssel a piac figyelésével sem sokat. Ami jött coin abból folyamatosan fejlesztettem most itt tartok https://www.futhead.com/19/squads/719960/ . 4231 és 41212 az ingame felallás. Meg is vagyok elégedve ezzel, wl gold 2 stabilan dr div 3 ban vagyok. Kb ennyi jelenleg a tudásom úgy érzem. Év elején silver 1 volt És div 5 6. Ha eladom a kilenc eladhatót a csapatból és pár hétig vegetálok valami gyengébb teammel megeri e, vagy toljam tovább ahogy eddig és pár posztra majd jön erősebb lap?

Új hozzászólás Aktív témák