- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Január elején kezdtem játszani a FUT-tal, azóta lelkesen csinálom hétről hétre a SQ battlest, a Division Rivalst és az SBC-ket is. Közel 500 mérkőzés van a hátam mögött, szerintem elég sok pakkot nyitottam, volt, hogy FUT pointert is azt vettem. Eddigi legértékesebb játékos, amit dobott egy sima gold Lewa volt. (55k)
200k goldnál még nem nagyon volt több keretem, mert vagy csapatfejlesztésre, vagy pakkra ment el.

Látom, hogy itt jobbnál jobb lapok esnek néhány fórumtársnak, illetve több millió coinból gazdálkodnak.
Tudtok valamilyen tanácsot adni, hogy kicsit gyarapodjon a vagyonom (oké, ne költsek pl.
), vagy legalább jobb lootjaim legyenek. Vagy csak simán tudjam be a randomnak, aztán majd egyszercsak'. 
Köszi a választ előre is!

üdv: mad
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), vagy legalább jobb lootjaim legyenek. Vagy csak simán tudjam be a randomnak, aztán majd egyszercsak'.