- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szigma70
üzenetére
De még mindig nem értem.
Azt mondod, nem az EA írásának hiszel, hanem a saját tapasztalatodnak. Ez oké, de amit írtál, hogy nagyobb arányú győzelemre kevesebb pontot adott, az nem mond ellent semminek. Szóval nem értem mi alapján nem tartod igaznak linkelt leírást.
Nem hagytam figyelmen kívül a második mondatot, csak nem döntetlenekről volt szó, meg az írás sem tesz különbséget, mindig figyelembe van véve az ellenfél skill rating-je, nem csak döntetleneknél.
De azt sem értem, hogy ha azt elismered, hogy döntetlennél így működik, akkor győzelemnél, meg vereségnél miért nem?Na mindegy, tényleg fejezzük be, már így is teleszemeteltük ezzel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest