Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz

aktív tag

válasz SzakalyAti #8100 üzenetére

Érdekes több emberrel is játszok innen és össze se vesztem velük. Lehet elverne, lehet nem, akárkivel játszok ha akar. Ha tavaly ít akkor jó, de ennek a kommentek azon kivül h kötekedjen semmi értelme nem volt. Én kötekedni nem szoktam senkivel. Nem offolok, de a mostani kommentje bőven off volt és már rég lezárult a téma de azért csak felhozza mindenki a hónapokkal ezelőtti coin vásárlást hogy kérkedtem, holott szo nem volt rola. És igen akkor én vagyok a hülye véletlen sem ő, mikor mindkét téma ezer éve le volt zárva. De majd én is elkezdek másoknak irkálni h ne szidd már az sb-t tudjuk, hogy lecsal. ugyan azt csinálja mindenki, csak nem veszitek észre. Na mindegy én lezártam. És nem érdekel ha bannolnak, de aki ezt nem látja be, hogy a mostani kommentjének a támadáson kívül semmi értelme nem volt az egyszerűen hülye, szóval tényleg nagy az isten állatkertje. Ha valaki nem kötetszik azzal mért kell? Leszarom a xy híroldalt mer nem érdekel de nem kommentelek a hírek alá az íróknak, hogy ismerjük a hírt tök szar fejezd már be az írást. egyszerűen nem olvasom el, ha meg elolvasom akkor sem kötekszek.

Új hozzászólás Aktív témák