- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mit?
Arról volt szó, hogy vicces az a Salah lap Ronaldo mellett. Szerintem meg a pace, lövés dribbling statoknak nem kéne alacsonyabbnak lenniük az egyiptomi esetén.
A passznak egy kicsit igen, meg a phy-nek is, de aki ennyi lapot kap egy évben, annak a legjobb kártyáján 95+ lesz ez akkor is, ha sokkal alacsonyabbról kezdte."Zsinórban hatodszor lett gólkirály, ráadásul megnyerte a BL-t"
Most kezdjük elölről?
Rendben, ha azt nézzük, hogy a karrierje alatt ki mit tett le az asztalra, meg mennyi BL-t nyert a csapata, akkor Ronaldo fényévekkel jobb. Meg az is lesz mindenkinél, amíg vissza nem vonul, ti nyertetek.Én meg hülye vagyok, amiért ilyen buta gondolataim vannak, hogy a mai Salah nem rosszabb játékos, mint a mai Ronci.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest