Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Megnyertem nagy nehezen a DKT-t és rögtön látom utána, hogy megjött az ultimate pakkom is, mondom szuper! TOTS pack Parades, ultimate csomagban pedig valami TOTS Raul és Courtois walkout. Csináltam a 2 jómadárból egy Tradable tots csomagot, nyitáskor látom, hogy walkout, gyorsan elkapom a fejem, hogy ne lássam előre a zászlót. Visszanézek, lengyel zászló, mondom ilyen nincs basszus, Lewandowski, erre kisétál az Pro Ligás majom...

-
bdave16
senior tag
Megkaptuk az sbc reward packot és MINDENKI AKI TOTS VOLT TOTS FORMÁBAN BENNE IS VAN .
-
bdave16
senior tag
válasz
Lori82
üzenetére
Egyfelől,most nem felvágni akarok,de megmondtam .
A wl-nek nem lehet vége az a játék halálát is jelentené .
Best of october packok . Érdekes
Remélem vmi minimum 84-es cuccos lesz,mert ha nem akkor hatalmas szar lesz az egész . Kinek kell ezekből a kártyákból amikor van már belőllük 3-al jobb? -
v-man
őstag
-
Lori82
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Csak egyzser nyerheted meg,többször nem indulhatsz,tehát 1 TOTS lapot kaphatsz.Lehet úgy érzed,hogy kicseszés,de én úgy gondolom,hogy fair dolog,meg kell adni az esélyt a gyengébb játékosoknak is,hogy kvalifikálják magukat.
Lehet,hogy volt már,de jó hír,hogy nem lesz vége a WL-nek. A schedule-ban már látható,hogy jövő hét végén is lesz WL és úgy gondolom,hogy júliusban végig lesz. -
bdave16
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Erre vevők az emberek . Az odribálós idiótákra és pack openingekre . Én is erre voltam vevő mikor bele kapcsolódtam a fifába. Mostanáig megnézek párat . Castrot ugye streamben . De ezeknek az embereknek semmi fogalmuk sincs a fifáról . W2S a legjobb példa erre .
A profikat leveszem akkor a legjobb nálam Nepenthez akinek a 2.csatornáját érdemes nézni . Látszik,hogy őt az érdekli,hogy hogyan segíthet és magát is hogyan fejlesztheti a játékban .
Ui :Egyfelől cristijan csalta a zsetont fifákon át . Ennek én is tapasztalója voltam,valamint a fiatalokat le is húzta azzal,hogy különböző hülyeségeket adott el nekik . Asszem volt valamilyen trading guideja amit meglehetett venni 30k coinért . Vitték is mint a cukrot és valami hatalmas faszság volt benne.

Félig meddig off,de aki ki akar törni ebből a szar játékból kezdjen el f1-ezni . Komolyan mondom annyival jobb ezt tolni,mint egy delayes fos játékkal játszani . NEM fizetett hírdetés .

-
toome1985
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Bocsi de szerintem ne itélj elsőre mert ugyebár a Fifa is elsőre milyen jónak tűnik aztán pár hónap után azért már teljesen más az összkép. A Pes triállal játszom mostanában elég sokat mióta kiégtem a fifával és bàr tele van baromságokkal meg no licensz stb. de attól még egy élvezhető játék ami után egyszer nem jutott eszembe hogy belebasszam a boxot a tvbe vagy a kontrollert a boxba vagy mindent a sarokba. Szoval lehet a vakok között a félszemű a király de ha a vakok szorakoztatnak akkor inkább rájuk szavazok.
-
sz_abika
addikt
Megcsináltam az offline kupat. 84 + 3*83 player. Na mindom körbenezek, kirakok egy untradeblet.
ToTS Salah. Kösz EA

-
evibly
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Nemnemnemnemnem

Majd ha bekerül Accessbe, akkor kipróbálom...
-
nyervi
aktív tag
most megint van valami új hepp vagy csak a csávó gőzölhetett be ennyire? a 80. percig normálisan ment a meccs, vezettem 2-0-ra. utána betaláltam még egyszer, ez meg fogta magát és elkezdett magának öngólokat rugdosni
-
HdRew
őstag
Azt hiszem, kiégtem teljesen.
Most nézzétek meg a videót, ekkora bunda utoljára a 2002-es VB-n volt. De komolyan.
Nem tudom mit kell itt csinálni, hogy meccset tudjon nyerni az ember.............................
-
sz_abika
addikt
Kemény volt a meccs Csampasok SC

-
evibly
senior tag
Csak nekimentem (sokadjára) megint a heti tornának és végül összejött. Pedig nem sokon múlott, hogy hagyjam a pitlibe.
Az a kísérlet csúfosan megbukott, hogy ha a majd max egy IF lap és mindenki más rare gold miatt nem kapok bulldózerbe oltott exkavátorokat, meg olyan meccseket, ahol labdához sem jutok. Szóval vissza a TOTS Robben, Modeste, és társai hibridhez, és egy kőkemény elődöntő, meg egy szintén nagyon izgalmas döntő után rendes játékidőben meglett.
Az EA tényleg szándékosan trollkodik, mert TOTS Werner jött a pakkból, akit meg is akartam venni, passzolna a csapatomba - egyébként meg bevételnek sem rossz.
Nice try, de ettől még nem veszem meg a 18-at ám

-
chop
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
En mar meg se probalom, mert mar elsore is annyival "erosebb" jatekos jon, hogy teljesen remenytelen.

-
LendvaiFeri1
veterán
7 draft 1 nap alatt, 2x nyertem 2 meccset, a többin az eslő/második meccsen etetés, többnyire '17es csapatok ellen.

-
Edgar2621
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Én azt sem tudtam ki ez a Cristijan vagy hogy írják a nevét, de nagyon idegesítő ember. Azt hiszi ő a legjobb Fifa játékos a világon ez látszik, ha nem jön össze neki valami, akkor a gép hibája. És azt mondja, hogy "igazi skilles játékos" Petrinre miközben ő a tipikus hányinger Fifa17 játékot játsza a 4-1-2-1-2 felállással egyből felpasszolva a labdákat és onnan rohanva, néha benyomva az L2 gombot. Nézzétek meg, hogy általában a 3.-4. passza már indítás, ha nem hamarabb. Az meg hogy ilyen csúnyán beszél közvetítés alatt csak őt minősíti. Ha ilyenre van igény(úgy látom van) akkor az elég nagy szégyen. Ha legalább tanulni lehetne a játékából el lehetne nézni a stílusát talán, de így... Nem azt mondom vannak komoly YouTuberek akik hasonlóan nyomják és sokan nézik őket, én azokat is utálom(lásd Pewdiepie a sikítozós videóival, bár ő szerintem egy értelmes csóka ettől függetlenül). De meg lehet nézni egy Borast például milyen normális hangnemben csinálja a videókat.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Ja, ha már 4-2-3-1, akkor most a szűkben vagyok, Blase által fejlesztett és tökéletes taktikát variáltam picit, az új patch miatt. Most linkeltem a napokban a taktikát hozzá, picit feljebb.
Annyi a difi, hogy a szűkben nem lehet rátenni a 2 szélső CAM-re a get in-t, ezért a kp közepén többet tudok passzolni. (Meg minimális difi az egyéniben.) A belassult játékmenet miatt kellett, hogy ne szeparálódjanak el a támadók. Lassabban jövök előre, de a több passz megzavarja az ellenfelet a lassabb game miatt több az eltolódás a védelmükben.
Érdemes ránézni, persze ha nincs Blashe taktikája, akkor semmi sincs.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
(#22266) bdave16: Köszi Srácok!

Hát nem mondok inkább semmit... Kiégtem. 1 cselt nem tud megcsinálni, de rengetegen nézik és a sírás, az megy.
No comment.
(#22263) Yodamest: Köszi, bár semmi koncepció nincs a mentésekben, csak annyi, hogy 1-2 dolgot be tudjak ide másolni.

Ebben biztos, hogy lehetne fejlődni, csak semmi idő és kapacitás nincs rá.

Arra pedig +1, hogy sokszor a videó nem adja vissza, hogy IG mit érzünk, ez tény. Néha teljesen más megélni a játékot, mint vissza nézni.

-
evibly
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
A gyerek Overwatch fan, ott vitézkedik, kifejezetten ügyes, és csak mosolyog, amikor a hajam tépem Fifa közben. Ahogy minden mostani játékban, ott is van pakk, csak azt Lootbox-nak hívják. Szintlépésért jár, de persze lehet venni is. (simán lehet, h nem vagyok pontos, de mindegy
)Amikor valami speckó időszak van (pl. Halloween), ot is ugyanúgy jönnek a különleges tartalmak, skinek, mittomén mik. Kétszer vett saját pénzéből ilyet, és mindkettő alkalommal több Legendary szintű item volt a Boxokban, talán nem is egy. Sikerélménye volt, örült neki...
Szóval lehet(ne) ezt így is csinálni, nem tudom, mi a rákért nem képes az EA valami rendszert belevinni a pakkokba.

-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok van (pc)-n nekem jonas cf poz 88-as azzonali ár 27.250 , jóvolna ha valakinek kéne per-pill a legolcsób a piacon ...
kéne egy másik játékosra ..... -
Edgar2621
őstag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Mohó vagy

-
Yodamest
veterán
MdewC nézelődtem kicsit a csatornádon, jók a vidik! Milyen jó dolog PS-nél ez az utolsó 15 perc mentés mi?
Azok a WL hard meccsek kemények ám
El is gondolkoztam, hogy kipróbálom azt a 4-2-3-1 felállást, így ránézésre jónak tűnik. Lényegében nagyon hasonlót használok én is szimpla 4-3-3 narrow szóval nagyon variálni nem kéne, annyi hogy a 2 szélső picit hátrébb helyezkedne viszont a középpályán nem 3 CM lenne, hanem 2 DM és 1 CAM.Ja és még annyi, hogy a hendi viszont így videókból nemigazán jön át, nyilván mert ez egy olyan dolog, hogy te játszol te érzed mit csinálnak és mit nem. Így vidiből nem derül ki sokszor, hogy te mit akartál és mit csinált a gép.
-
Szigma70
addikt
Csak töltsétek le PS4 re a PES trialt, siralom, pedig vannak liszenszek, alig, és nehézkes a skill, védekezés siralom. Meg lehet szokni biztos, de, hogy nem helyettesít az biztos, csak még egy focis game.
-
sz_abika
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Újra nem is vehetsz részt

-
SzakalyAti
tag
Ha megnyertem a mostani selejtezőket, és újra nyerek, akkor kapok Tots lapot? Vagy csak egyszer ad?
-
bdave16
senior tag
Grat petrin kollegának aki streamben verte el Cristijant
! -
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy
üzenetére
jaj PES-el minden évben ez van nem tűnt még fel?
Mindig amikor kijön az új, mindenki odavan, hogy fú megyek át oda és hagyom a fifát, meg fú de király... aztán jön az az évi fifa is és már senki nem játszik a PES-el. Ez a hype megvolt már 2016-ban, 2017-ben és most a 18-nál sincs másképp, de ettől függetlenül a fifa 18-al összevetve ugyanúgy egy hulladék lesz és marad a király a trónon ennyi. -
getdizzy
aktív tag
Redditen olvasgatva találtam egy postot a PES18 -ról, ahol mindenki kiakadva beszélt arról, hogy ha meglenne minden licensz azonnal hagynák ott az EAids-et, pont azok az okok miatt amit mi itt boncolgatunk már jó ideje
Első ránézésre, valahogy engem is megfogott

Érdekes lesz
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Meg 87 től felfelé Hamsik, és 85 Brozovic, bár nálam 88 Icardi és Higu vágja a gólokat, de lényegesen kevesebbet mint a Fekir+Laca páros.
Nálam is jobban üzemel a francia olasz hibridBBár úgy érzem, inkább a 4312 és a 41212/2 fuladt most ki. Szembe is alig jönnek ezzel, mindenki valamelyik 433 al, vagy eszement felálásokkal jön.
Szinte mindegy, csak szélről be lehessen adni -
chop
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Dybala miatt mar megeri olasz csapatot csinalni.
-
LendvaiFeri1
veterán
Nem igazán szuperál az olasz csapat.
Icardi 8 meccs alatt 1(!) gól, Nainggolan egy hulladék, Marchisio sem valami jó, 89es Bonucci kritikán aluli. Buffon papának ez volt a 2. esélye, eddig kb. 1 ziccert nem fogott. Ami kapura ment, az meg gól.
Lehet eladom a p.csába őket.

-
#TOTTI
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Nainggolan, Badu, Allan, Insigne, Cuadrado, Eder elől, rohanok ezerrel a végén be Musa, labdabirtoklás 40%! gyors védők, Alex Sandro, Florenzi, Shadow lappal Manolas és Rüdiger, Pressure 50 Agression 80. Div 2 fölé még nem jutottam, de kb. DIV5 az amit uralni tudok utána már csak a mázli vagy a jó sorozat. El is ajándékzom pont most, csak még a piacon vannak a játékosaim nem tudom törölni a klubbom, elnyitottam kb 250k coint, legjobb egy 84-es Glik, szóval a 17-ből egyelőre elég. A labda amúgy mindig hozzám pattan és mindig eggyel többen vagyunk mint az ellen.

chop: Néha ezen múlik, hogy rossz vagy jó napom van, 30 évesen ez kicsit necces.

-
getdizzy
aktív tag
A hendis témához kapcsolódva csak annyit fűznék hozzá, hogy az ideiben van az eddigi legnagyobb mértékben jelen érzésem szerint.
De ne feledjük, hogy vannak a profik akik ezekben a helyzetekben is ki tudják magukat vágni.
Ők is mondják meg érzik, hogy mi a helyzet, de valahogy így is sikerül behúzni a meccseiket.
Szóval erre a szintre kéne valahogy eljutni
Én pl érzem magamon a fejlődést:
Fifa15 Div7 >> Fifa16 Div3 >> most pedig Div1 mondhatni tartósan és WL gold 3-1.Továbbá ettől függetlenül egyáltalán nem vagyok egy ideges típus mert nagyon nyugodt a természetem, de a mostani széria alatt már a 3. ps4 kontrolleremet vettem meg.... szóval az állatot a sok "csalás" ki tudja hozni belőlem is

-
MdewC
nagyúr
Ennyi.
Mivel mindenki látja mi a helyzet, ennél nagyobb bizonyíték nem is kell, mindenki ugyan úgy szenved, ha baj van.
Nyílt színen megy a csalás és tudunk róla, ez a baj.

-
Edgar2621
őstag
Nem mondom biztos volt tavaly is, de nem éreztem. Idén nagyon durva tud lenni, amit írsz, hogy extra agresszív a csapat teljesen jól mutatja. Igen az aranytojást tojó tyúk, ezért nem kellene senkinek pontot venni, de ugye az emberek elfelejtik, hogy nem ártana inkább a játékukat fejleszteni többet és nem a csapatot.
-
Yodamest
veterán
Onnan tudom, hogy nem az, hogy amikor engem tol, akkor az en vedom is siman megelozi es foldbe dongoli a jatekost, pedig RA SE VALTOTTAM!
Na ezezez! Egy nagyon egyértelmű jele ha TÉGED tol a gép, ebből egyből felismerheted. Olyankor tényleg ez van, oda se váltasz, de a védőd már elébe megy a labdának, megelőzi a támadót sokkal agresszívabb az egész csapatod ilyenkor.
-
chop
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Megnyugtatlak, a tavalyiban is volt es gyanitom, hogy miota UT van, azota hendi is van. Netto geci amugy a jatek, nem tudok ra mas szavakat mondani, sok meccs egesz egyszeruen undorito, olyan szinten agressziv az ellenfel, amit manualisan beallitani nem lehet es ez rohadtul nem skill kerdese. Onnan tudom, hogy nem az, hogy amikor engem tol, akkor az en vedom is siman megelozi es foldbe dongoli a jatekost, pedig RA SE VALTOTTAM!
Es mivel ez biztos, hogy szandekos, csak akkor vennek ki belole, ha nem lehetne pontokat venni, hanem csak es kizarolag coinbol epithetnel csapatot. Viszont mivel ez kokemeny biznisz, igy az EA nem fogja levagni az aranytojast tojo tyukjat, így nagyobb osszegben fogadok arra, hogy hendi az idei es az osszes rakovetkezo kiadasban is lesz. Nem is kicsi.
-
Edgar2621
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Egyértelmű, hogy idén van benne script és hendi. Az NBAben nincs, én szoktam néha játszani vele, mert öcsém tolja és ott csak lag fordul elő. Egyébként az nyer aki jobb, akinek jobban megy. Persze vannak a játékban hibák, de aki belerakott már elég időt ismeri őket és kihasználja, általában mindkét fél ismeri ezeket. Én is ismerem mindkét oldalt, amikor engem tol és amikor az ellenfelet. Engem inkább az idegesít, hogy a legtöbben ki akarják használni ezt és rohannak, hogy alacsony legyen a labdabirtoklásuk és sokat szabálytalankodnak. Valamint mindenki 4-1-2-1-2 felállásban játszik szűk csapattal. És akkor mehet a dara, egyből fel a 3 csatár közül valamelyiknek, mert ugye stay forwardra vannak állítva és rohanni, mindegy mi lesz, úgyis visszapattan, úgyis hibázik a védő. Azt nem is értem, hogy sok profi is panaszkodik milyen jól védekezik az ai. Erről csak az jut eszembe, hogy egy Ramos, Chiellini, Luiz stb védekezzen is jól. De e gép is csak a 16os környéken védekezik jól, előtte kocog az ember mellett, utána meg olyan labdákat blokkol és olyan szereléseket mutat be amik az életben jó ha 10 évente előfordulnak. Na ezeket kellen megváltoztatni, akkor nem is lenne ennyi rohanós hülyegyerek, mert ugye passzolni kellene többet, vagy nagyon precíznek lenni egy kontránál. De amíg bárhonnan bárhova nyomja és jó a felpassz/ívelés a csatárnak addig ugyanaz a szemétdomb lesz a játék. A másik pedig a pack luck. Az NBAben nagyon olcsó szinte mindenki(persze kevesebben is játszák), mert mindegyik pakknak van súlya. Jó esélyed van rá, hogy kapsz valami jó lapot. Szerintem ez sokkal ösztönzőbb és jobb rendszer, nekem már herótom van az EA féle sokk pakkot vegyél különben nem adunk semmit hozzáállástól. Nevetséges, hogy egy drága játék árának a többszörösét várják hogy beletoljuk pár szerencsés húzásért cserébe. Hirtelen ezek jutottak eszembe, biztos van még sok minden amit nem írtam ki magamból, majd legközelebb😀
-
Szigma70
addikt
Nem értem miért kell ezt csinálni
Egyszerű lenne a képletSzar csapat+szar játékos= bukó
Szar csapat+jó játékos= pari, vagy nagyjából pari
Jó csapat+ szar játékos= nagyjából pari vagy szoros vereség
Jó ccsapat+jó játékos= győzelemPersze ezeket nem kellene kőbe vésni, és ugyan ez vonatkozzon az ellenfélre is, akkor lehetne nagyjából reális meccseket nyomni.
Ráadásul ösztözne a jobb csapatra gyűjtésre, és a tanulásra.Sztem nem kéne más
-
petrin
csendes tag
Szokott engem is tolni a gép, amikor irdatlan profi ellen játszok, látom, hogy irdatlan jól játszik és minden elpattan tőle. Ilyenkor nem is próbálok bekerülni 16-on belülre, hanem 25-ről lövök és simán bemegy
Persze ez csak döntetlenig jó, utána küzdhetek megint a top 40 ellen
Természetesen ez fordított helyzetben is igaz, ezért szeretek jobbak ellen játszani, inkább engem toljon a gép

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Aki már régóta játszik az tapasztalta a másik oldalt is szerintem. Bár lényegesen kevesebbszer fordult elő mint a szopóág, de volt már olyan, amikor 3 kapáslövésből 3 beakadt, csak azt az ember annyira nem jegyzi.
Az NBA-t nem próbáltam, de ahogy hallottam az NHL-ben is nagy dara megy, főleg, hogy ott ugye lehet durvulni és barátom elmondása szerint online emiatt játszhatatlan néha mert gyakorlatilag állandó jelleggel bodicsekelnek

-
Szigma70
addikt
Én mindíg mondtam, hogy kell lennie egy fórumnak valahol a web világában, ahol azok az emberek irogatnak, röhögcsélnek, akikhez mindíg visszapattan a labda, nem lehet őket szerelni, mindent kivéd a kapusuk, semmit nem fúj ellenük a bíró, és veszettül tolja őket a gép.
Kiváncsi lennék, hogy a másik ilyenkor mit lát, érez a képernyő elött? Bennem már az is felmerült nem egyszer, hogy egymás ellen játszunk ugyan, de nem ugyan azt látjuk, tapasztaljuk.
-
evibly
senior tag
+sok!
Leírtad a tegnapi összes meccsemet, amit ezzel a fossal próbáltam lejátszani. A gyereket odaültettem magam mellé, hogy nézze, mi történik , aki a végén már ott röhögött, hogy ilyen nincs.
MINDEN szabad/elpattanó/elguruló/dadogó labda az ellenfélnél maradt. Az összes! Olyan elképesztő kamu, potyagólokkal kaptam ki, hogy csak azért nem roppantottam el a kontrollert, mert a gyerek előtt mégis tartjuk magunkat, ugye

Egyebekben meg minden pontosan ugyanúgy, ahogy leírtad. Ahogy ott mérgelődtem, a gyerek felvetette, hogy miért nem NBA-zek?
Es tudjátok, mit? Ez is lesz jövőre. Eldöntöttem, hogy nem veszem meg a 18-cat, úgyis mindig kosaraztam, megtanulom a 2K18-at, és (remélhetőleg) nem stresszelem agyba főbe magam többet. Ha mégis megláttok itt a fórumon, lehet kickbanolni!

ui: mellesleg megkérdeztem a 12 évest, hogy más játékokban van-e ilyen jellegű kamuzás, script, és azt mondta, hogy soha, sehol nem talékozott még olyannal, hogy maga a játék befolyásolta volna egy kompetitív meccs eredményét. Nekem ennyi bőven elég...
-
dejvid8
őstag
Az előbb csak megcsináltam még egy tradeable TOTS SBC-t.
Walkout, spanyol zászló, CB... Ramos,Azpi, Piqué?
Hogyne! Az orosz ligás Cesar Navas
Ez ám a Troll pack.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Nekem sikerült ma másodjára megnyerni, de igazad van, érezhetően jó ellenfelek voltak. Mindegyik meccsem szorosan is alakult, előtte az elődöntőben estem ki tizenegyesekkel. A megnyert döntőben is húznom kellett az időt az utolsó 10 percben, nem szeretem azt csinálni, de nagyon jó ellenfelem volt, benne volt hogy gólt kapok.
-
MdewC
nagyúr
Ismét sikerült rögzíteni az ea meccs manipulálását!

Tökéletes példája a csalásnak ez a meccs. 2017 júniusi account ellen, nonrare és ezüst lapok, szerintem a srác maximum div 6-7, míg én a div 1-ben vagyok, minden lapom spéci.
Minden passzom rossz, minden mozgásom ütemtelen, nem úgy történnek a dolgok, ahogy nyomom. Nála 100%-ra helyezkednek a játékosok, pedig biztosra veszem, hogy nem használt egyéni taktikát, mindig jól helyezkednek hátul az emberei.
Támadása egy nagy nulla volt, 1 kapura lövése volt, én 3-4 db 3 v 1-et nem bírtam befejezni, a kapusa mindent fogott, többször jött az auto tackle is. Korcsolya pálya, rossz labdakezelések, indokolatlan megtorpanások! Így indul a videó is!
Dybala erőtérbe ütközött!!! 
Ez pedig nem véletlen! Biztos vagyok benne, hogy az ea minden meccsem bekategorizál minket valamilyen mutató alapján és aszerint kapunk rásegítést, vagy butulást, az ellenfél is, így alakul a meccsek többsége.
Itt pedig nem az ellenfelemet győztem le, hanem a mocskos ea rendszerét. A második gólt a mocsadékoknak küldöm!!! NESZE ea!!!
Ja, szabad rúgást csak ellenem fújt, néha a semmire, bezzeg kaptam pár rúgást és néma maradt a síp.
Kérlek ne kérdezzétek meg, hogy ezt meg azt miért így csináltam, miért nem úgy, arra az a válasz, hogy nem bírtam. Majd linkelek gól összefoglalót ha kell a hétvégi WL darálásból, amikor úgy ment minden, mint az ágybasz@rás, gondolom mostani ellenfelemnél erősebbek ellen... De itt már semmin nem kell meglepődni.

-
MdewC
nagyúr
Negyed döntőben kapok ki egy elit játékostól, 11. tizit hagyta ki Buffon...
Majd következő ellenfél ellen Chiello 14-ről vert izomból öngólt, Bonuccinak passzoltam. XXD

(Alex Hunter volt a lengyel gyerek csapatában... szerintetek mennyite lehetett amatőr a gyerek?
Az más kérdés, hogy mekkora delay volt, meg volt 18 kapura lövésem Begovichnak...) ea sports!!! Lúzer banda. 
-
Lori82
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Eddig 2 hétre előre meg volt ,hogy mik a követelmények a következő WL-re.Most csak hétvégére van és kész.Nincs több WL szerintem
Ma óriási szopás volt.Mindenki rámozdult a TOTS-ra.ILyen rég fordult elő velem.Általában a második körben kiestem ,egyszer jutottam el a 3. körig.Remélem holnapra eltűnnek a profik,mert 6 probálkozást ellőttem már

-
Edgar2621
őstag
válasz
bdave16
üzenetére
Nekem is volt két hasonló, egy argentin és egy holland. Természetesen Robben és Messi jelentek meg leki szemeim előtt, ehelyett Fazio és De Vrij voltak. Az én nyitásaim eddig: Fazio, Schone, Marafona, De Vrij. Kb még kettőt tudok megcsinálni(eladni emiatt nem fogok senkit), kiváncsi vagyok kit ad. BPL például bárki jöhet, mindegyiket tudnám használni. De az is jó ha olyan jön aki értékes, abból tudnék még egy posztra fejleszteni.
Hunreeth: ezt már többen is írták, de honnan ez az információ? Én sehol nem olvastam még, hogy most jön az utolsó (a topicon kívül). Nem örülnék neki az biztos, mert mostanában lenne időm hétvégén, egész évben alig volt.
MdewC: mondja is a srác, hogy ezért nem vesznek az emberek Fifa pontot, szerencsére én nem tettem idén, nagyon drágának véltem és a pakkjaim sem adtak semmit, nem éreztem a motivációt.
-
MdewC
nagyúr
-
HdRew
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Most komolyan vége lesz a WL szezonnak? Kinyírják azt a kontentet, ami miatt lényegében játszanak vele a játékosok?

Jött egy Pazdan a daily KO-ból, 24,5-ért elvitték. Hát, nem nagy cucc, de legalább ennyivel is beljebb vagyok. Nem is tudtam, hogy tradeable a cumó, akkor lehet megpróbálok éjjel nyitni, hátha akkor sanszosabb a jó játékos.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem, szerintem az már kiderült volna, de van TOTS csomag a DKT-ban. Amúgy az meddig szerezhető meg?

-
etaclan1984
őstag
A héten is lesz 24. tots játékos ?
-
Meghivott
addikt
El kell felejteni a sok színes lapot.
A WL előtt 4 silver játékossal álltam fel Div1-ben hogy megnézzem mit tudnak. Bőven simán maradtam bent a szivárványos csapatok ellen. WL is jobban ment, Gold1 pipa, havi Elite3 is meglesz, de igazából ez már nem sokat számít ha vége lesz a WL szezonnak. -
Kristof_94
nagyúr
Csináltam egy utolsó TOTS SBC-t Callejon és egy bronz TOTS felhasználásával és jött egy TOTS Gayle, ami nem is annyira rossz, mert amúgy is meg szerettem volna venni, de azért na...
-
gabigyerek
senior tag
Amúgy az a kemény, hogy mindenki tapasztalta már (bár vannak akik azt állítják hogy ez kacsa) a hendit ebben a játékszerű valamiben, de ha tényleg nincs...akkor miért nem ír ki legalább annyit twitterre az EA, hogy NINCS? Miért nem szánják rá magukat legalább 1 sorra ezzel kapcsolatban?
Ez azért érdekes. -
Szigma70
addikt

Igen Pogba jöhetne.
Másnál is láttam Arfat CM ben, nem tudom, lehet kipróbálom, végül is Bakayokón úgy is fennakadnak

Bakayokon hagytam a basic chemet eddig, de érdemes lenne Anchort tenni rá? Sansonon is Basic van még, mert nem tudom, hogy CM vagy CAM vagy CDM lesz e.
@ Szabika
Khedirát én szerettem, de IF De Rossi váltotta. Amig volt, tette a dolgát, gólokat is válalt
-
sz_abika
addikt
Nem tudom, IF De Rossi cseréje, a te felállásodhoz két középpályás kellett ,így lett előrehozva

Egyébként a normál 4-1-2-1-2mben messze a legjobb Calcios akit próbáltam és meg tudtam fizetni. Van fizikum, tud szerelni és staminában egyedül bírja 75. percig a középpályát kezelni egyedül. Aztán szélről jön be Marcelo a meccs végére LB-be meg megy a csereember.
-
Szigma70
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
Evra anno kellett a francia mivolta miatt, de maradt, mert semmivel nem kevesebb mint Sandro sztem,
Barzával sincs bajom, Bonuccit hanyagolom mert lassú, Chiellini meg sok 11est hoz össze sajnos.
Manolas van, ő jó, de Mirandával sincs baj.Csak Sanson és Tolissó lehetne 4 csillagos skilles, ez az egy hiányzik. Boudebuz még teszt alatt, de Arfanal eddig jobb CAM, de akár Sanson is mehetne CAM ba nem?
-
sz_abika
addikt
Hát köszi, de nekem nem nagyon van erre emberem.
Valahogy Khedira jött ki mindig befejezőnek miután felmentek az emberek, sokra nem mentem vele értelemszerűen és a szélről Insigne is hiányzott. Átálltam még próbaképpen egy 4-5-1re, még ez is jobb eredményeket hozott a játékképben.
Szerintem nekem ennyi volt a FIFA és most még pénzt is érhet a lemez, így én azt hiszem eladok mindenkit, forintosítom magam és legfeljebb valami alsó ligában elbohóckodom. Nem tudom élvezni a játékot jelenlegi formájában a 4/16os WL mérleg pedig önmagáért beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem egy 87-es török valaki és semmi más. 

majd látod a videókat, aztán behülyíti az embert