Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miért eddig összesen mennyi packot nyitottál, milyen értékben ? Mennyi a kereted ? Szerinted nincs egyensúlyban ?
-
dejvid8
őstag
Hát, én elnyitottam 450k coint. 2 drb 100k-s pack semmit nem adott. Összvissz packokból ami ér valamit , az Lloris volt...
Spanyol premium upgrade pack-ekből kb 25-öt, sima upgrade-ből 20-at nyitottam. Jött egy TOTS Oblak, nem mondom hogy rossz, de bármilyen más pozíciójú TOTS-nak jobban örültem volna, nem tudok Oblakkal semmit sem kezdeni... Ja, és még volt kettő walkout, mindkettő BUSQUETS: így az egyik discard, és a másikat sem használom. Really? Ez mennyire Troll már? GG FIFA -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vagy nem.
-
HdRew
őstag
Találtam egy fain custom tacticot.
Még így is, hogy Aubának nincs 4* skill moves a tarsolyában, ki lehet passzolgatni az ellenfelet ezzel. Bevált.
-
bdave16
senior tag

3.55k-s pack . Mind 3-ba tots . Kész vagyok teljesen . 1,5 milla pc-n . Meghívott kollegát kezdem utolérni .

-
thebigK
addikt
Na, csináltam egy 84es sbc-t, jött egy 87es CAM Perisic, 190K körül megy, csak nemtudom megérné-e eladni, elég bika lapnak tűnik
-
thebigK
addikt
Előlmaradok bug 2-0 thebigK

-
HdRew
őstag
Nem értem ezt az egész játékot.
Nap közben katasztrófa, lassú, a játékosok körülményesek voltak, egy sima passzt nem tudtak egymásnak adni, majd most este pedig szárnyal a játék. Ellenem Martial hunter chemmel weak foottal nyomja a driven pass-t be középre és embert talál.
Az én játékosaim úgy mozognak, ahogy kell, most este én is nyomtam egy driven pass-t be Firmino gyengébbik lábával catalyst chemmel be Sturridge-nek, egyből ellőttem és gól.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért ilyen nagy a különbség a napközbeni és esti játék között, csak annyi lenne, hogy több játékos játszik egyszerre?
Ez az éjjeli fifa játszható, így is van idegeskedés, meg ide-oda pattanó labda, de legalább lehet passzolni értelmesen.
Blashe kolléga, amit te feltöltöttél YT-re, mikor játszottál?
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Ezek miatt ne idegeskedj, én ha jövőre még játszok akkor nem csinálok se sbc-t, se pakkot nem veszek(idén is csak BPL pakkot vettem, két darabot). Nekem idén semmit nem dobott, pedig volt nem kis értékben, wl és sbc miatt plusz ugye az ajándékok pakkok. Felesleges az sbc és a vásárlás is, jobb ha eladsz mindenkit és gyűjtesz. Persze valakinek kell nyitnia is, különben nem járunk mi jól, de majd akinek sok pénze van(Nyugat-Európa, USA) vesz pontot és abból lesz nekünk profitunk😀 Óriási szerencse kell egy jó nyitáshoz, legalábbis én úgy látom a saját és más tapasztalatából is.
-
thebigK
addikt
nem tudtam elképzelni a patch által hozott "együttmaradunkpontrúgásután" bugot, hát most a wl-ben faszán megtapasztaltam 1-1nél a 89. percben a saját bőrömön, sejthetitek mi lett a vége

-
Szigma70
addikt
Most nézem, kikaptunk 1-0 ra Andorrától?
Legalább szoros volt
-
badzsó
kezdő
sziasztok srácok valaki próbálta már tots wernert vagy tots modestet ?mert nem tudok kettejük között dönteni

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hol voltunk 1 éve te jó ég... és hol vagyunk most.
-
gabesz82
őstag
Én nem tudom, hogy ki hogy nyitogat Neymarokat meg hasonló kalibereket... én 53 db laliga upgrade-t csináltam meg, amiből a legjobb egy Jordi Alba volt...

-
MdewC
nagyúr
Elment a hajó, sajna nincs jövőkép a magyar fociban.
Ne haragudjatok, de engem teljesen hidegen is hagy már. Semmi értelmét nem látom a magyar focinak, sajnálom... -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Úgy kb az egész bagázst kivágnám a francba..Meg ilyet, nézzük már meg, hogy kik voltak a válogatottban! Nikolics merre van, merre?!
-
MdewC
nagyúr
Az ea feltöltötte az új patchet a magyar válogatottba.
-
KBL001
tag
Szokott valaki itt coop season-t játszani xbox live-on? Keresnénk embereket,akik szintén teljes manual kezeléssel játszanak. Online mindenki assist-tal játszik,ami nem is lenne akkora baj,de így,hogy rá is vagyunk kényszerítve erre a szar tactical defending-re (ami manual-ban kurva nehéz),így olyan,mintha egy trabi versenyezne egy ferrarival.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Még csak a PC kapta meg, de hétfőn / kedden mi vagyunk a soron!!!

Ekkora szemét és retardált barom bandát még életemben nem láttam, mint az ea...
1 hetet játszhass szépen a pénzedért??? Á... azt nem lehet!!!
Ha van 1 csöpp eszük, akkor ezt a BUG-os verziót visszarendelik és nem engedik ki konzolra! Bár ez túl szép lenne.
Vagy megkapjuk mi is és 1 hét múlva jön az új patch...

Azt se tudjuk, hogy megint mit kapunk! Ez egy új fifa a 18 előtt!

-
Szigma70
addikt
Reméflem ez a xarság most csak Pc exlisiv, vagy PS re is jött már?
-
LendvaiFeri1
veterán
Újabb mélypont.
Bebugolnak a játékosok az ellen 16osához. Ezmiafaszom? Aki éppen ott áll szöglet után, az ott is marad, amíg ki nem megy a labda. Nem tudom máshogy leírni. Szokásos szánalom gólok.
Ismét csalódás. Sokadjára. Kabaré, ami itt megy.

-
Garsza
veterán
Nyitottam 7db Laliga Prime Players packot és a legjobb egy Navas volt benne.
És az első után mindegyik nyitás után min 3 Duplikate volt az utolsóban egészen 6db.
-
dejvid8
őstag
400k-ból senki értékes.
KB 30 La liga packból 1 TOTS Oblak, ja és kettő walkout Busquets...Troll.
Hát, többet vártam volna mondjuk. -
bdave16
senior tag
[link]
5perc és tolok 10-et . -
Garsza
veterán
Volt négy untradable 84 TOTW lapom csináltam két tradablet. Egy 86 Falca és egy 86 Iborra esett.
Nem volt szerencsém.Hirtelen felindulásból csináltam még egyet 3. egy 88 Thauvint adott.
-
nastygeek
csendes tag
válasz
pckownz
üzenetére
Én Lallanát nagyon sokat használtam camban és nagyon szerettem is, jól lő (5 star weak foot) és amilyen seggdugasz olyan jól fejelgetett is. Herrerát is próbáltam mindegyiket, az IF nekem vékonyka volt, de a TOTS lapja korrekt all-round középpályás volt nekem. (Nem camba) Viszont sima CMben is jobban tartom Lallanát nála.
Más:- Kezdjétek venni a brazíl Realosokat (Case, Marci) mert Nacho lesz a jövőheti DKT jutalom és mindenki egybe akarja majd építeni az eheti Markinyosszal.
-
Na, ha minden jól megy, akkor körülbelül 1 vagy 2 hét múlva visszatérek FUT-ba, és mindenki ki lesz hívva, aki PS4-en van és vevő rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bdave16
senior tag

Visszatértem srácok!
30 bbva packot tervezek csinálni,még valszeg ma stream lesz ilyen 9 fele,de ha nincs rá erőm akkor holnap . -
törölt tag
Hoppá, tradeable 84+ sbc!
-
Blashe
aktív tag
Kb 2 órát streameltem, aki szeretné esetleg megnézni a 4231-et mert lemaradt, az megteheti itt: [link]
Egész pofás gólok és támadások születtek.
-
pckownz
őstag
IF Lallana (85) es IF Herrerra (85) kozul kit erdemesebb CAM-ba rakni? (Erzesre a spanyolt valasztanam)
-
thebigK
addikt
én nem tudom, hogy az új patch-e, vagy nem, de sz@rabb vagyok mint eddig
wl-ben kb 4 győzelmem van 12 meccsből 
-
Blashe
aktív tag
Játszok egy kicsit DIV 1-ben a 4231-el. Akit érdekel az belenézhet, hogy én hogy is használom valójában.
[link] -
dejvid8
őstag
Hűha. Ezért lehet még én is harcba szállok

-
dracox
addikt
Mi értelme van ennek a folyamatos Patch-nek??? Egyszer olyan nehezükre esik megcsinálni normálisan?
-
Meghivott
addikt
WL, patch és egyéb:
- 4231 teljes kuka sajnos
- a patch naggggyon durva lett, teljesen rossz, 3 meccsből 3-ból volt az, hogy szabad vagy szöglet után kizárólag 4 ember mozgott percekig, mindenki más állt (sorfalban stb). Volt olyan, hogy a fél társaság az egyik, másik fele a másik 16oson belül állt és 2 emberrel futkorásztunk ide-oda. Teljes, de tényleg teljes káosz.
- TOTS Fabinho kuka. Fernandinho 2K-ért jobb munkát végez. -
Stylerr
addikt
Hánytól lehet nyitni a LaLiga TOTSokat?
-
-
HdRew
őstag
Hát nem tudom mi történt, de nekem az utóbbi 1 napban nem ad semmit mióta megnyertem a div2-t.

Van olyan, hogy 0 kapura lövésem van 1 meccsen... elfelejtettem játszani?

-
sz_abika
addikt
Akik nyitogatják a ligás upgrade SBCket...mi éri meg jobban? Premium vagy a sima?
-
LedyGyuszi
addikt
TOTS Stindl-t próbálta már valaki?
-
evibly
senior tag
Arra már van valami tipp, hogy La Ligában ki lesz a 24. TOTS játékos?
Szerk: közben szétnéztem egy kicsit. Legtöbben Rullira tippelnek, de van itt Umtiti, Asenjo, Torres, meg Sergio Roberto is. Mindjuk kapus eddig nem volt, szóval el tudom képzelni...
(#21426) Garsza
Na, ez pont nem volt a tippek között, de tőlem jöhet

-
Z'Z"
őstag
Szerintetek délután várható egy újabb market crash?
-
nyervi
aktív tag
válasz
Garsza
üzenetére
produkál is "mókás" dolgokat. az ellenfél szabadrúgást lő, beáll a sorfal. elrúgják a labdát, kapus fogja, kidobja, megy a meccs, de a sorfal csak továbbra is áll és áll, még akkor sem mozdulnak mikor jön a támadás. 5 ember néz ki a fejéből és nem mozdulnak semerre. isteni!

-
Garsza
veterán
Egyébként PC -n újabb patch jött.
-
Garsza
veterán
Az meg tudjátok nekem mondani Perisiccel mért nem bírok fejelni szögleteknél? Amit Higu 93 meg Lukaku 89rendszeressen elfejel azt Perisic 88 nem tudja.
Pedig statok alapján nagyon jól kéne fejelnie. -
dejvid8
őstag
Hát én is felkészültem a holnapi napra, vettem 170 rare goldot, és 150 sima goldot, és ez mellé 450k coin nyitásra. Hátha.

-
HdRew
őstag
Div1-ben a 4-2-3-1 elbukott.
Div2-t még meg tudtam vele nyerni, most alig van helyzetem. Marad a 4-1-2-1-2.
-
Edgar2621
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Nincs szándékomban felhúzni téged, de szerintem mindkét gól vállalható volt, egyik sem a gagyi kategória. Na jó a második szerencsés volt, de az életben is előfordulhat, hogy egy ilyen belőtt labdát rossz helyre paskol a kapus. A statisztika meg olyan a FIFAban, mint a banánban a héja, ott van de minek😂
-
thebigK
addikt
Gondoltam 3 sör után megpróbálom mégegyszer (ennyire tartottam a szavam
) a daily knockoutot, még nem húztam be, most sem, az alábbi videó megmutatja miért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]. A végén is a statot!
-
Garsza
veterán
Közben meg Verratti kezdi elárasztani a PC -s piacot. Eddig meg összesen kétszer ha láttam transferlisten. Most mi történhetett? Még jó hogy nem vettem meg egyet délután 490k -ért.
-
MdewC
nagyúr
Nya!
Itt a két véglet, hoztam két vidit, még az a szerencse, hogy az első is win lett.

Abate öngól!
Kommentár nélkül, 1000/999 átmegy a túloldalra a labda, de itt nem, lehet az volt a gond, hogy előtte percekig nyomozta a labdát az ellenfelem.Majd vége lett a pár meccses rollernek, volt több nyert meccsem azért közte, de érezhetően nehezebben haladtam, majd ma lekerültek a súlyok és...
Amikor tele van TOTS lappal, de nem számít.
Az utolsó gól a kedvenc, de kijött a lépés előtte is. 
Bírnám, ha így lehetne mindig irányítani.

-
drachoHUN
senior tag
Srácok van a Hand Twist nevű "Running Celebration". Online proval legalább is beállítható alap örömnek. Nem tudja valaki, hogy mégis milyen kombóval lehetne amúgy elővarázsolni? Mert néztem pár "All celebration tutorialt" de egyikben sem mutatták be. Illetve a Fifán belül is fel van ugyan sorolva az "összes" a help résznél, de ez és még egy-kettő ott sincs feltüntetve.
-
Meghivott
addikt
A 4231 felállás PC-n, a DIV 1-ben teljes kudarc nekem, már az első félidőben 3 gólt kapok. Az erőszakos, 3 csatáros letámadás teljesen kinyírja a csapatot. Teljesen másképp működik (sehogy), mint a WL kvali során. Kár
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akárhogy dühöngünk egy idő után a befektetett coint/fifa pontot vissza szokta adni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)