Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Naaa, kérlek.

Épp az imént játszottam egy játékossal, CR és Messi volt a csapatában, meg még egyéb finomságok, 25-ről ellőtte CR-rel gól. Majd utána elkezdte húzni az időt. Na jó, attacking és high pressure be, lőttem 2 gólt, rúgtam 2 kapufát, ami 3, csak a két szélső kapufáról meg kijött a labda, olyan lövés volt..

Az ilyenre kéne egy jó taktika, hogy elmenjen a kedve is a játéktól. Mit meg nem adnék egy CR - Messi kombóért a támadóimnál..
(#20898) nastygeek
Azt láttam, de még shadow lappal sem lenne jó? Elmenni nem tudnának mellette, támadást meg jobban lehetne vele építeni a jó passingja és a cselezőképessége miatt.

Btw most kipróbáltam IF Herrerát, nem is olyan rossz. Esetleg tudtok jobb lapot mondani CM posztra olyan 75K zsetonért? De Bruyne, Kanté és így IF Herrera van. De valószínű ezek után spórolni fogok Pogbára..
-
MdewC
nagyúr
BLASHE the KInG! TX a custom taktikát, az alakzatot és az instrukciókat Tesó.

Végre siker élmény, pacsi az ea-nek, de leginkább egy piros pont a fifás közösségnek, ritka!
Nagyon nagyon keveset tolom mostanában, meló, család és fáradság miatt, van, hogy be se kapcsolom, akkor is maximum 1-2 meccs. Ezzel nem tudok partiban lenni komoly szinten, de.
Ma div 1-ben zsinórban 4 elite játékos jött, ebből 2x kikaptam és 2x döntetlent hoztam, hajszálak döntöttek, 3-al beszéltem és lett barát is, volt gg és dicséret is oda vissza. Ritkán jutok ilyen élményhez a játékban és most nagyon beadta, NEM VOLT KEGYELEM!

Ilyenből kell több!

-
HdRew
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Ha ez megnyugtat, én nem gondolom magamat pro játékosnak, 595 győzelem, 81 döntetlen és 399 vereség.
Kb. az elején nem tudtam 2-3 hétig bejutni, mert gyenge volt a csapatom és gyengén játszottam én is. Utána viszont folyamatosan szerepeltem minden WL-ben egészen januárig. (PS bedöglött.)
Majd most április közepe vagy vége felé jöttem vissza és most is folyamatosan WL-ben tudok szerepelni, nyertem Sigurdssont is.
Szóval szerintem a gyengébbek is nyugodtan be tudnak kerülni, az a legnehezebb, onnantól meg már szerintem sima ügy. Ha ügyes vagy, azoktól tanulsz a legtöbbet, akiktől kikapsz, nem pedig mikor nyertél.
Abszolút nem nagy cucc bekerülni.Valakinek van használható infója a 84-es Oxlade-Chamberlainről? Őt kaptam jutalomként. Megérné leváltanom Walkert?
-
Garsza
veterán
válasz
#TOTTI
üzenetére
Mikor vertelek szarrá?
Nekem szokott sikerülni a selejtező. De hétvégén viszont sosincs időm játszani.
De most a két selejtezőn összesen 20 lehetőségem volt és nem tudtam behúzni. Döntőig is alig alig jutottam el.Azt hiszem Serie A TOTSIG pihentetem a játékot. Max telón sbc ket csinálok. Jelenleg van 33 packom, olyan 50 szeretnék összeszedni Serie A TOTS -ra. esetleg akkor játszom majd ha valami jó lap lesz kali revard jutalma a Legue 1 ból.
-
Lori82
senior tag
válasz
nastygeek
üzenetére
Nekem is a legszarabb reward. Andre Gomes 85 RM pff. Nacho 83-as LB pff,a maradék kettőre nem emlékszem
Mi volt ez a marquee??Pár hete TOTW-t dobált most meg Gold pack,meg Consumable pack?Most kéne a legjobbakat adni,hogy az emberek játszanak,ne kiránduljanak,sétáljanak a jó időben. Persze,hogy nem jött semmi,az 5 csomagból
-
nastygeek
csendes tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
89 Coutinho, 86 Fáraó, 85 Gomes, 84 Oxl. PL csapatom van, Gylfi helyett bepróbálom a törpét, ha már ilyen jót kaptam, a többivel nem tudok mit kezdeni.
-
bdave16
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
2 szélen és TOTS Werner középen .

Az ea őket osztotta meg,hogy ők lesznek holnap a totsok között . Balról jobbra haladva . Ricardo Pereira,Lacazette,Thauvin tehát jön a ligue 1. -
bdave16
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Ja,csak már megvolt untradeablebe a SIF 90-es .

-
bdave16
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Reus,Dzeko,Gameiro,A fáraó,De Rossi ezek voltak nekem benne.
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy a TOTS Gayle vagy a TOTS Al Soma jobb szerintetek ?
A chemistry re most nem gondolok, mindkettőnél ugyanannyi lenne, arra lennék kíváncsi próbálta-e valaki őket és mi a véleménye...
-
SzakalyAti
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nézem, gyerünk 👍
-
LedyGyuszi
addikt
Srácok!
idei utsó nagyobb pakk nyitás... kb 10 perc múlva...58 pakk körül
LINK -
SzakalyAti
tag
Kapott valaki valamit? Nekem az eddigi legrosszabb havi elite rewardom, pedig sok jó volt most

-
toome1985
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ha ez megnyugtat. Sima online seasonsben div 2ben vagyok jelenleg összesen 8 vereségen es 9 döntetlenem van többit behúztam. Fut seasons. Azt hiszem 690 győzelem kb 150 döntetlen 590 vereség plus minusz pàr meccs. Legjobb eddig a div 2 volt. De folyamatosan div3ban vagyok mar 2 hónapja. Összesen 2x JUTOTTAM BE EDDIG WL-BE SZEPTEMBER ÓTA. Szóval a wl a prók jàtszótere. Ez van.

-
Garsza
veterán
DIV 2 -ben vagyok a feljutás küszöbén, Pulisic -et meg nem bírtam behúzni 20 nekifutásból. Ez reális szerintetek?
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nézd a lényeget . Kösz,de kb felidegesít.
-
bdave16
senior tag
Srácok 8kor havi reward nyitás! [link] itt lesz streamelve. Havi elite 1 és heti elite 2 nyitás.
-
Lori82
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Gondoltam
,kérdeztem is pár hozzászólással korábban,csak nem érkezett válasz.Szerintem nem csak tegnap hanem talán 1 hete is elvertél.A tegnapi tragikomikusra sikerült az én szemszögemből.Jó napom volt .Az első osztályból korábban a harmadikig estem vissza,majd elindultam .12 pontom volt a harmadik osztályban,feljutottam a másodikba,az első 4 meccset nyertem a másodikban,te 6 zsinórban megvívott győztes meccs után következtél,gondoltam na majd most véged lesz bosszút állok a korábbi vereségért
.Az első félidőben még tartottam magam,de a vége újabb pofon lett, 3-0 oda
Nem baj ,mert később visszajutottam az első osztályba 
-
thebigK
addikt
Kit választanátok? Ibra vagy Pogba? Jelenleg Ibra van, de ha beáldoznám, tudnék venni egy Pogbát (persze ha még egy 20-30 ezret minimum lejjebb megy az ára), 4-3-3(2)ben és 4-3-1-2ben játszom, utóbbiban Ibra kezd, 4-3-3ban viszont nem fér be Aguero helyett. A középpályám pedig Kanté - IF Herrera - De Bruyne - IF Wijnaldum. Ha jönne Pogba, nyilván a holland szorulna ki.
Köszi. -
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Hát ez jó kérdés
annyira ösztönösen jön, hogy így nem is tudom megmondani, szorosan összefügg a sprinttel az biztos, hiszen anélkül csak sétálgatna a játékos hiába nyomogatod az L2-t. Szerintem úgy is működik ha felengeded csak arra a pillanatra amikor az L2-t nyomod, de úgy is ha nyomod mindkettőt együtt. -
Yodamest
veterán
ja lehet botkormánnyal tolja

Videós témához, hát olyat én még egy játéknál sem láttam, hogy valaki kezdőként megnézett 20 YT videót és hirtelen jobban ment neki a játék. Persze ha már tart valahol, mondjuk div 5-6 környékén és megreked, akkor nézzen, mert sok kis apróságot elleshet, de 1. mindig a játéktapasztalat, azt semmi sem tudja pótolni. Nálam sem az hozta meg az áttörést, hogy megnéztem 60 Ovvy videót, hanem a rengeteg lejátszott meccs. -
Z'Z"
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Persze sejtem, de azért írtam, hogy linkelje a csapatát, mert jobban tudunk segíteni.
"felesleges videókat nézned még, abból semmi tudást nem fogsz felszívni"
Szerintem meg pont ellenkezőleg, de kinek mi...
Mondjuk azt nem írta, hogy kontrollert vagy bill.-t használ.
@geristar: Offline a gép ellen kell sokat gyakorolni. -
chop
őstag
230k-nyi pakkot nyitottam el az iment, a legjobb egy Sterling.

-
Yodamest
veterán
Gondolhatod milyen csapata lehet ha most kezdte

geristar felesleges videókat nézned még, abból semmi tudást nem fogsz felszívni, sokat kell játszani és jön magától minden. Én akkor fejlődtem a legtöbbet, ssj1-ből ssj2-be gyakorlatilag (érti aki érti), amikor otthon voltam 2 hónapot egy focibaleset után és nem tudtam egerezni se csak a kontrollert fogni, na kitalálhatjátok mivel játszottam éjjel nappal.

Amit megtehetsz az elején, hogy megpróbálsz találni magadnak egy megfelelő alapfelállást, úgyis ahhoz kell majd a játékosokat is venned, szóval mielőbb körvonalazódjon, hogy kb mi az ami bejön 4-3-3, 4-4-2, 4-1-2-1-2 stb.
-
Edgar2621
őstag
válasz
geristar
üzenetére
És ha pénzt akarsz csinálni el kell kezdened kereskedni. Az elején nem,lesz könnyű, át kell látni a rendszert, de a lényege az mint minden más piacnak: olcsón venni és drágán eladni😀 Lehet kereskedni játékosokkal, szerződésekkel stb. Nyilván minél nagyobb hasznot remélsz annál nagyobb a rizikó. Játszani a legkönnyebben úgy tanulsz meg, ha sokat jatszol és azt tudatosan teszed, tehát frissen, gondolkodva játszol, esetleg gyakorolva a különböző mozdulatokat. Sokat segíthet a YouTube, de itt is bátran kérdezhetsz.
-
nyervi
aktív tag
nálam is ez van, hogy nem mindig nyomom jókor. teljesen véletlenül döbbentem rá, hogy így könnyebben ott tudja hagyni a védőt
. viszont ha jön a labda és rosszul időzítve nyomom, tovább engedi a játékos a labdát, ahelyett h átvenné. szerintem egy kis gyakorlással jó lesz az! 
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
#CutInsideMen
-
geristar
tag
Kezdő fifásnak milyen tippeket tudnátok adni? FUT-al próbálkozok, már az összes játékosom arany, de csak 3-4k goldom maradt.A problémám az lenne, hogy nem tudok pénzt szerezni, így nem tudok jobb játékosokat venni. Jelenleg div10-ben vagyok és 400gold-ot kapok egy meccs után, ami ugye semmi.
A játékom se a legjobb, mert még itt is kikapok sokszor
Van esetleg valami jó videó, vagy honlap ahol elsajátíthatom az alapokat? -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
Kristof_94
nagyúr
Robbenről jutott eszembe, a Futheaden a top komment:
Robben: "M8 you still have some cake?"
Muller: "Yeah. There's just a cut left."
Robben: "Cut... left?"
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Az nem lehet, mert kb 6-7 óra eltérés volt csak, nem hiszem, hogy pont abban a 6 órában jutott volna be minden pró előttem.
MdewC hát igen itt minden lehetséges
A gép nem tolt amúgy, szimplán csak a reggeli ellenfeleim nem tudták levédekezni azokat a támadásokat amiket egy div1-2-ben játszó 99%-ban már letud. Ezt azonnal észre lehet venni, nem úgy zárnak vissza, simán mögéjük lehet indítani az R1 + indító passzal, a sprint nyomogatós ütemváltásos befelé indulásokat képtelenek lekövetni stb. hát mind1 én csak örülök, legalább házhoz áll egy kis lóvé majd.Am aki még kezdőcske és nem ismerné van egy nagyon egyszerű, ámde borzasztó hatásos cselezési módszer, amihez semmiféle skill követelmény nem kell a játékos részéről. Nehéz így leírni, de akit érdekel majd rákeres úgyis, annyi a lényeg, hogy amikor irányt változtatsz, pl. szélről elindulnál befelé akkor az irányváltoztatással egy időben nyomsz egy sprint gombot, de nem folyamatosan csak egyszer. Aztán persze már lehet folyamatosan is sprintelni, de a mozdulathoz egy lenyomás kell. Ez azt eredményezi, hogy a játékos szinte lekövethetetlenül, ütemtelenül csinálja az irányváltást, kicsit olyan mint az analóg karos labda előre pöccintéses szöktetés, így begyorsul a játékos, csak ennél nem tolja meg olyan hosszan maga elé a labdát, hanem végig a lábánál marad. Na ezt aki nem div1-2-ben játszik atom megszokta enni így nem ellenfél sok esetben.
-
Yodamest
veterán
Jól van ezt a weekend league besorolót is kora reggel kell játszani. Késő este próbáltam, akkor nagyon jók jöttek, nagyon jó csapatokkal, aztán ma kora reggel mondom teszek egy próbát és 1.-re végigmentem easy módba, úgy, hogy még a döntő meccs is atom sima 4-0 lett, de lehetett volna 10-0 is kb ha nem Lloris véd nála.
Ez miért lehet? Én azt feltételezném, hogy a megszállottak ugyanúgy ahogy este 10 után, kora reggel is képesek odaülni, tehát nem értem miért noobokat ad be olyankor. Gondoltam már az időeltolódásra is, hogy lehet amcsikat ad be és ott olyankor van éjfél környéke, biztos álmosak, kómásak már én meg friss vagyok. Késő este meg pont a fordítottja lehet, de ez akkor még mindig nem magyarázza, hogy miért vannak sokkal jobb csapatokkal esténként mint reggel. (esti csapatokban még a silver playerek is valami TOTY, TOTM vagy netudom milyen színparádéban tündököltek iszonyat erős gárdák jöttek, reggel meg ilyen alap full rare- gold 3 silverrel ahogy nekem is ég és föld)
-
evibly
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Pontosan azért nem is piszkáltam eddig ezt az SBC-t, mert azért a többség mégicsak azt írta, hogy egy valaggal megcsinált, vagy pakkot nyitott és semmit nem dobott az égvilágon. Még csak az sem volt, hogy napok óta nem néztem volna a játék felé - szóval tényleg vak szerencse az egész

-
Edgar2621
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Na erre mondtam, hogy túlgondolta az Ea, mert nekem nem dobott senkit sok csomagból, de ez nemhogy vásárlásra ösztönzött volna, hanem megfogadtam hogy soha semmilyen körülmények között nem veszek innentől a coinomból csomagot(pontot eddig sem vettem). Pedig ha dobtak volna valamit elgondolkodok, hogy bontok még, akár pontot is veszek. Gratulálok hozzá, azt hiszem nem kérdés a felsoroltjaidból hogy ki a kezdő😀
-
evibly
senior tag
Egyetlen Premium Upgrade SBC-t sem csináltam eddig, ez volt a tök első tegnap késő este, lefekvés előtt, gyakorlatilag brahiból.

Most ezen a poszton már elég komoly tumultus van Bundesliga fronton (OTW Embolo, TOTS Pulisic, Birthday Błaszczykowski), szóval ki kell találnom neki valamit. Holland bagázs? nemtom még

-
thebigK
addikt
komolyan b@zdmeg ilyen nincs, uccsó div2es meccs, kell a győzelem a feljutásért, 1-1, 90. perc, aguerot kiugratom és baszki beverte eddig mindenhonnan, mindenhogy, most 1v1ben a kapussal tökéletes szögben kapufát rúg...eeeehhh
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Madridban pedig elnezegettem volna Benzema vagy Bale helyett...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor egyértelműen az nyer majd aki a Juveval nyomja😀
-
Edgar2621
őstag
Srácok én most néztem meg a Fut Champions Grand Finals Berlint. Amit leszűrtem belőle, hogy nagyon jól játszanak(mily meglepetés) és náluk is rengeteget számít a helyzetek kihasználása és a szerencse. Nálam Shellz volt a jobb játékos, de az első meccsen rengeteg helyzetet hagyott ki, a másodikban meg volt egy nagy hibája, majd egy szerencsés visszapattanó után kapott egyet, végül pedig a nyomás alatt összeroppant, soha ilyen gólt nem kapna még egyszer. Sajnálom mert jól tolta és nem húzta az időt(pedig lehet hogy akkor nyert volna).
-
bdave16
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Ez biztos coint ad nekem ezért a legjobbnak számít. A 100k+35k-nál lehet,hogy mindenki quick sell és a 45k se jön vissza.
Citroghost : Már késő
bár még csak listán van,nem ment el .Srácok tippek ,hogy ki lesz a DKT-n nyerhető ligue 1 játékos ?
-
bdave16
senior tag
Megnyerem a draftot az éven 2.alkalommal ledobja a legjobb rewardot 45k coin+50k-s pack .

Majd az 50k-s packból esett játékosokból csinálok egy bundes upgradet .
Azt hittem megint kruse lesz,de nem .

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Demba Bat vissza!! Meg Papiss Demba Cisset .
Vicces,de sokat tudok a Newcastleről 
-
Lori82
senior tag
Ez a Lukaku IF 89-es egy állat
Megvettem 312k-ért,első meccsén rúgott egy mesterhármast,majd a következőn még egyet.Aztán 5 meccsig semmi.Közben egy 125 k-s packból jött egy Son Cam.Gondoltam kirakom 380-ért Lukakut és Son-ból csatárt csinálok.Kiraktam Lukakut,de annyiért nem akarták elvinni.Son végül nem lett ST,de sajnáltam Lukakut,így adtam neki még pár esélyt.2-3 gólokat rúgdosott,csak a bal lábát kell eröltetni.Visszajutottam az első osztályba ,szerintem megtartom és Sont erőltettem CM-ben.Ja meg a kék Sigurdsson is nehezen indult be,de a Hawk kártyától mintha erőre kapott volna CM pozicióban,jól passzol,jól lő.Ja és van még egy POTM Alim is.Kellemes gondok 
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudok róla,hogy megcsinálta,de a videót majd csak később nézem meg. Érdekel.
A Leicesterből elvisznek mindenkit . Mahrez is nagy eséllyel elmegy . Monacot mondják nagyon meg az Arsenalt,de előbbi tűnik jobbnak.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Viszont ha ez igaz, akkor jövőre megint SBC Lewa lesz, ha lesznek még SBC-k...

Ja, azt láttátok, hogy Hashtag Harry megnyerte a DIV1-t egy teljesen kapusokból álló csapattal? Hihetetlen...

(#20819) bdave16 : Érdekesnek tűnik! Bár engem inkább az izgat, hogy a Newcastle milyen igazolásokat fog csinálni. Elvileg 100 millió font van rá. Egy Musa mekkora lenne már...

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Érdekes kis körforgás lesz . Grizi MU így a helyére jön Lacazette az Atletibe az ő helyére pedig Chicarito fog elvileg a lyonba.
-
Blashe
aktív tag
Aubameyang -> PSG
Griezmann -> ManUtd -
s0p0q0r
aktív tag
Meg soha sem draftoltam. Hany gyozelem hozza vissxa altalaban a 15Kt? Illetve mennyire nehez nyerni ebben a modban?
-
Viper26
nagyúr
Van olyan mód ahol mindent gyakorolni lehet?
Cselek, mozgások, stb...
-
Blashe
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Max 8-1-1 es felallasban hasznalnam utolso emberkent

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szegény Merte azzal a halálos 29-es pace-el

-
Kristof_94
nagyúr

-
s0p0q0r
aktív tag
Sansont tervezem feljebb vinni Toornstra poziciojaba es a helyere IF Kantet vagy Kante megy CAMba es Sanson marad. Ezt meg nem dontottem el. (Nalam a CAM is visszajon vedekezni azert kell oda is a jo def. Stat.) Velemeny, javaslat?

Dendoncker egyszeruen zsenialis, tole nem vagyok hajlando megvalni. 50Kert kihagyhatatlan volt.
-
evibly
senior tag
Múlt héten nem sikerült Sigurdssont megszerezni, hihetetlen milyen meccseim voltak, nem is traktállak benneteket a sztorikkal. Most a max. 8 gold lap kritérium meghozta a jó szériát, bár az első három nekifutás gyönyörű kabaréjelenetekkel volt tele, és végig masszívan lehetett érezni, hogy nem nekem osztottak lapot. Az egyik legdurvább ez volt: a 90. perc közelében egy ártatlan hazaadás, utána csendes beletörődés.

(Tudom, több faktor is játszik, de az elég vicces volt, hogy aki TOTS Sigurdssonnal jött, azt minden esetben megvertem.)
Aztán csapatot váltottam, OTW Embolo, IF Pulisic, és eme Isten vezérletével sikerült hozni az összes meccset, amiből a döntő volt a legkönnyebb, sima 5:1. Welcome to the club!

-
A guru
addikt
Sziasztok egy jó hoszzú kihagyás után idén újra elkezdtem fifázni (11-el játszottam utoljára), december óta játszom a 17-tel PS4-en aki szeretne nyugodtan bejelölhet: Mat_the_power ,régóta követem a topikot és teljesen együtt tudok érezni az EA játékmanipuláció áldozataival.
Egy BPL csapatom van ami így néz ki:[kép] a TOTS alonsot egy packből sikerült nyitnom
. Div 2-ben vagyok, néha visszaesek div 3-ba ha kicsit bénázom. 
-
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez most az marad.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor lesz belőle 2

. viszont ha jön a labda és rosszul időzítve nyomom, tovább engedi a játékos a labdát, ahelyett h átvenné. szerintem egy kis gyakorlással jó lesz az!

Menüben, azon a csempén, ahol a gyakorló aréna is van.