Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
-
bdave16
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
140 pakknál járok és semmi . Most erre mit mondjak ?
-
dejvid8
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Durva, hogy elsőnél beadta neki.
Én sem csípem annyira amúgy. Inkább Rekál 4 President

-
HdRew
őstag
Srácok, az létezik, hogy a composure miatt valaki több/nagyobb helyzeteket hagy ki, mint a másik?
Pl. Keita Baldé Diao 85-ös IF-je olyan fura, helyzeteket hagy ki.. ellenben a jobb oldali cm pozícióból induló sima 81-es Candreva ha helyzetet lát belövi.. (Keitán deadeye, Candreván engine chem van..)
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ordibálós majomgyerek, pfej de utálom.
-
LendvaiFeri1
veterán
Legelső SBC csomag. Az ilyen szerencsecsomagoknak állandóan beadja.
-
satyátó
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, karrier módban vagyok a Real Madriddal. Állandóan maguktól eligazolnak a játékosaim. Ronaldo a legtöbbször. De James, Modrics is néha . Hiába kezdek új karriert mindig valaki elmegy. Miért van ez?
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Mutatok egy új meccset neked, egy mérkőzésen belül megmutatja a játék egyértelműen, hogy kinek is kellett nyernie.
13 perc 10 másodperctől nézd (YT idő) és odahívtam a labdáshoz embert, míg futottam fogni Sont, mert tudtam, hogy ő fogja kapni.. majd Messi hirtelen odalöbböli Sonnak -nekem ne mondja senki, hogy ilyenkor valaki a passzt nyomja- és így már begyalogol a labdával..
Utána van a szöglete, az én Sandróm elfordul a labda elől, hogy ne blokkolja a lövést, míg az én szögletemnél, mikor fejelek, az embere áll a gólvonalon teljes mellszélességgel és NO GOAL.
-
Még annyit hozzáteszek, hogy régebben amikor meg voltam győződve arról, hogy ellenem szól a rendszer, akkor a játékosaim érezhetően lassabbak, gyengébbek voltak, és rosszabbul passzoltak, ezen az előbbi meccsen viszont hülyére játszottam az ellenfelet, és tényleg csak a kapura lövésekkel volt baj, 100%-os helyzet mellément...
-
Nem tudom eldönteni, hogy scripting vagy szerencse, de most elvesztettem egy meccset, amin 10-szer jobb voltam, mint az ellenfelem. Csak a döntő pillanatokban mellément, vagy a kapusa védet hatalmasat.
-
thebigK
addikt

Elsőre. Kis sikerélmény. Megy ezzel a SerieA csapattal elég jól, de ha előbbutóbb megunom őket, akkor valami ilyesmit fogok összerakni
-
válasz
Szigma70
üzenetére
Persze, mivel 32 éves, van a lábában még 2-3 jó szezon, gazdaságilag nem lenne jó befektetés egy hamarosan értékét vesztő dolognak. Inkább az a durva, hogy Ronaldo-nak ez a hátralévő kis idő is kb annyit ér egy csapat számára, mint Dybalának az elkövetkezendő sok-sok éve.
-
Szigma70
addikt
Érdekes lista
Cr7 nincs az első 10ben a legdrágább játékosok közt
Vannak érdekes nevek, pld Belotti, Icardi,
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
"Ezenkívül peccs nélkül is változik a gameplay akár egy napon bellül is. Sztem ez a szerverektől, azok terhelhetőségétől és a net terheltségétől függ inkább."
Egyet értek.
A patch is belenyúl, de ami legutóbb jött PS4-re, azóta teljesen más megint minden, pedig nem töltött le azóta, de mielőtt kijött, már előtte este brutál jó volt. Erről írtunk is akkor anno, Blashe is megerősítette.
És se bepiálva, se betépve nem voltunk.
Az egész game egy agyrák néha.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Sztem ez nem a peccs miatt van, hisz PS re nem jött még, és dettó ez megy.
Ezenkívül peccs nélkül is változik a gameplay akár egy napon bellül is. Sztem ez a szerverektől, azok terhelhetőségétől és a net terheltségétől függ inkább.
Más
Este már nagyon felqrtam magam. Szinte az összes meccsemen hamar megszereztem a vezetést, de az tuti, hogy aki addig a 16osomig sem jutott el, az is 5 játékpercen bellül egyenlíteni tudott. Szinte az összes gólom után jött a válasz, amiután persze megint nem tudott átjönni sem a félpályán. Nevetséges.
Jahh és az eddigi meccseim legundorítóbb, mocskos szemét ellenfelét is tegnap kaptam. Semmi másból nem ált a játéka, mint hogy méterekről odacsúszkált, mindegy, hátul, elöl, szélen, meg sem próbált focizni, szemből becsúszás, oldalról, hátulról. A legszebb, hogy 2db sárgával lehozta a meccset, én kaptam 3mat, vállal lökésért, és a meccs végén 5 sérültem volt.
Tudtok olyan glitchről, hogy mikor támad és épp passzol előre, akkor megállítja a játékot, majd pár másodperc után folytatja, passz pont ül, védőim sehol, gól.
Tegnap 2 ilyet kaptam. Véletlen? De ennyi idő alatt mit állított? Nem hiszem, hogy véletlen lenne. -
gabesz82
őstag
válasz
marcess
üzenetére
nekem már tegnap este is ez volt a helyzet... 2 hétig nem játszottam, csak a laliga tots miatt tértem vissza, persze 80+ db csomagból semmi se esett
tegnap este lejátszottam egy wl kvalit, a döntő viszont mindent vitt, ilyen el...szott gameplay még talán sosem volt, ahogy Te is írod, pattog összevissza a labda, kapufahegyek, borzasztó. A patch előtt mielőtt letettem a játékot, viszonylag tűrhető volt, de most úgy látom, hogy legközelebb intenzívebben már csak a 18-cal fogok játszani 
-
marcess
senior tag
Én nagyon nem szoktam panaszkodni, de ez az 500 megás patch most nagyon odaba**. Ide oda pattanók 7-8 sikeres szerelés után visszapattan az ellenfélhez a labda, akit nem nyom az EA 4-5 kapufa meccsenként, egyszóval egy szar a játék, eddig se volt valami jó de most kimondottan gány.
Megint mehet a 4-1-2-1-2 (2) park the bus + kontra a 2 csatár meg a cam majd megoldja...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Szervezkedjetek.

Csak egy priv kieg, mivel rengeteget dolgozom, ezért én csak akkor tudok csatlakozni, ha BP belváros, hétköznap és 18:00 óra után történik vmi. Nekem a hétvégék nem jók, ha focizni akartok, akkor az legyen korábban és majd utána csatlakozok.

Csak tudjatok róla.

-
Blashe
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Te nem a molnargabo vagy véletlenül?

-
gabesz82
őstag
Jah... PC-n megint peccs

-
gabesz82
őstag
Srácok, én nem vagyok pesti, így nekem biztos kimaradna... de biztos, hogy játszani akartok? Rögtön veszekedéssel indítani...

-
HdRew
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
BP

-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na akkor már négyen lennénk. Írjon még akinek lenne kedve és akkor megbeszéljük a részleteket.
-
-
dejvid8
őstag
Ez a kék Dybala kártya még mindig nagyon durva. Sokszor fordultam már így le védőről, de így , ennyire látványosan még nem... A védő pedig egy TOTS Marquinhos volt.

DIV2. -
Lori82
senior tag
Én (szinte) soha nem panaszkodtam,hogy ilyen vagy olyan a gameplay egy patch után,de most mintha tényleg elbasztak volna valamit.Másnál is előfordul,hogy a csapat egy része vagy elől vagy hátul ragad egy támadást követően és a kp-n nincs senki?Ez most elég elcseszett.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam ez rendszeresnek mondható, pár meccsenként előjön, hogy a kapusom elüti a védőmet, aztán vagy gólt kapok belőle vagy nem😀 Szerintem leírtam már, de a legviccesebb gól amit kaptam az volt, hogy az ellenfél megpróbálta bepasszolni a csatárának, de én a passzsávban álltam a játékosommal, ez nem zavarta és megpróbált indítani, ami a játékosomról visszapattant elé, majd ugyanez még kétszer(nem vicc), de harmadjára már lepattant a labda másik irányba, amire a játékosa egyből indult(aki passzolni próbált) majd váltottam egy védőmre mert láttam, hogy tolni akar, természetesen szereltem, de visszapattant elé, majd másik védőre váltottam, akit egy visszafutó emberem letarolt, így helyzetbe került, megpróbálta elrúgni a hosszúba, ami körülbelül bedobásra ment volna ki, de a hosszún érkezett Alaba, aki belefutott a labdába, hiába váltottam rá nem reagált, ami a kapufára pattant és gurult végig a gólvonalon, természetesen a kapusom úgy próbált meg menteni hogy bepattant róla😂 De pár napja Alaba például úgy adott gólpasszt, hogy 5 méterrel ment volna mellé, amit ő visszapasszolt a 11es ponton álló csatárnak. Szóval az én meccseimen is folyik az élet.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na jó, döntetlen

Volt már kapuskirugásom, a saját játékosom hátárol visszapattant gólba.
-
Nagyon jól működik a csapatom.
Első Online meccsen 6:1-re nyertem, a Div 3-ban, ahol hagytam annak idején a csapatot, kiesésközeli helyen. -
Edgar2621
őstag
válasz
bdave16
üzenetére
Ugyanezt éreztem én is a BPL alkalmával. Nem tudom mennyire gondolták át, de engem például nemhogy motiváltak volna, hanem teljesen elvették a kedvem a pakkoktól. Ha jövőre játszok akkor én kapott pakkokon kívül egy darabot sem fogok nyitni. De biztos jól csinálják, mert óriási a profitjuk, aztán majd maxiumum 1-2 éven belül pofára esnek, vagy nem😀
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem tegnap jött egy vicces fejes gól, persze csak kínomban röhögtem rajta.
Szélről beadja, majd Koulibaly , Bonucci, Nainggolan közül Insigne befejeli.
Ezt übereljétek

-
bdave16
senior tag
120 pakk BBVA-ból . Egy kikurt pepe és ennyi . Hihetetlenül vicc az egész nyomorult ea-nek nevezett cég vagy micsoda .
-
Meghivott
addikt
Nekem is elsőre meglett Nacho gyerek. Használni nemigen fogom, de SBC-be jó lesz

-
ShiberMonkey
senior tag
Sziasztok, 1,5 hónap kihagyás után ismét elkezdtem játszani.
Nem tudom mi lett a játékmenettel,1.09es patchet felraktam (ps4). Kezdtem egy jó kis ultimate teammel ahol a div-2 be annak idején simán feljutottam, most meg 5 vereséget és egy döntetlent toltam, betudtam, betudom annak hogy már mindenkinek jó lapjai vannak én meg ugye megragadtam benne.
Mentem online seasonre ahol div 1 nél hagytam abba 2 győzelem és 1 vereség után. Azóta hozzáraktam 4 vereséget és egy x et
. Olyanok vannak hogy a gyerek a reallal van VARANE csatár és 2 gólt ver, nem szögletből, hanem 2 darab akció gól
az egyik 16 ról a pipába
. Idáig is ilyen volt a gameplay ? Vagy tényleg belenyúlt ez a patch ? A szokásos 3-5-2-met tolom, de nem akar működni. Mintha a játékmenet arról szólna mint a fifa 07 ben pc-n (Q+W kombó ). Ronaldonak kb 4-5x adnak be magas kiugratással labdát a 16oson belülre amit le is tud venni.
Ha valaki kicsit felvilágosítana megköszönném
.
Nem tartom kizártnak hogy csak én butultam le és minden oké a játékkal csak vissza kell "szokni". Előre is köszönöm a válaszokat
-
MdewC
nagyúr
Olasz TOTS-ról tudtok már infót?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Csak próbáltam helyre tenni egy dolgot, egyértelműen, ahogy gondoltam. Nem kell egyet érteni vele, de a szúróstól nagyon messze voltam, hidd el.

Ha ahhoz hasonlítom, hogy itt milyen hangnemet próbálok tartani és mindenre kedvesen reagálni, ahhoz képest lehet, hogy annak tűnhetett, de a normális sávot sztm sikerült tartani, ahhoz képest, hogy előtte is egyértelműen fogalmaztam és írtam le 3x-ra ugyan azt.
Nem magyarázkodok olyan miatt, ami nincs, vagy mert félre értetted.[/off{

-
Edgar2621
őstag
Persze nem a teljes napod minden szegmensére gondoltam csak a topicban kicsit szúrósabb voltál, mint máskor. Nem azért írtam mert gond, nincs ezzel semmi baj, van olyan hogy valaki felhúz. Csak viccesen megjegyeztem, nálam teljesen rendben van ez és a vita is amíg nem fajul el.
-
toome1985
tag
Tots Nacho behuzva. Iden ez a 3. Wl-em, vicc egyébként. Valahogy mégsem jött be Blashe taltikàja. Inkàbb összeháziasitottam egy 433-as taktikkal. Fura egy fuzio lett az biztos de csak behuztam ezt a mocsok wl qualifit.
-
bdave16
senior tag

A fórum rekord az enyém mostantól?

-
getdizzy
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
most, hogy mondod a FIFA16ban nekem egy router csere oldotta meg ezt a problémát
-
petrin
csendes tag
Csak fifa miatt nem veszek konzolt

-
bajzal
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Mostanában egyre többször csinálja nekem is azt a játék, hogy magától ablakos módba vál, mint ha alt + entert nyomtam volna. De szerencsére idáig csak menüben csinálta még, meg egyszer meccs közben, de az offline volt. Ha ez UT meccs lett volna akkor dnf. Miért csinálja ezt?

-
thebigK
addikt
végre játszottam egy jó meccset, 4 lövése volt az ellenfélnek, pedig jól játszott, nekem kb 12-13, be is húztam 4-2,re indítom a következőt, meccs kezdetekor visszabassza magát a játék ablakos módba és dnf

ápdét: petrin kollegával sorsolt össze a játék divben, a meccs kb 3. percében ugyanúgy kibaszott az ablakos mód miatt, most erre mit mondjak

-
thebigK
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem nem, isten ments. Csak neha azert tudjak nekik akar tavolrol is golt rugni, ne az legyen, hogy Nainggolan 18meterrol eleresztett bombajat Courtois meg csak ki sem uti

Lori koszi, meglatjuk, kap egy eselyt!

-
Lori82
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
BPL csapatot használok az esetek 90%-ban,de amikor több vereség becsúszik ,akkor leporolom a Seria A-s csapatom és azzal nyomom.Én vettem egy 88-as Immobilét és az összes csatár közül nekem sokáig ő volt a kedvencem,sokáig tartotta az 1 gól/ meccs átlagot . Most 89-es Lukaku a kedvenc,de nálam bevált Immobile
-
thebigK
addikt
Kapsuok kozul 3 van, aki mocsokmod keseriti rendszeresen az eletem, De Gea, Kurtoa es Neuer...a tobbit egy kalap ala lehet venni sztem
-
HdRew
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Valószínű... Biztos van szeme hátul is.

-
HdRew
őstag
Tök mindegy az alakzat, az egész meg van scriptelve.
Vicc, hogy miket kihagyok, persze fél fordulásból meg belövöm, majd átemelném Neymaron a labdát a védőmmel, micsoda véletlen, lábbal pont bele tud kapni, Ibra elé pattan, és akinek eddig egyetlen ziccere se volt, most lett és persze gól.
Vicc az egész.
Én felbasztam magam rajta, ti ne tegyétek. Nem éri meg. Itt nem az nyer, aki a jobb. Csinálhatsz 1000 helyzetet. Még azt is megkockáztatom, hogy nem a játékosok a fontosak. Ja, egy valami fontos, a PACE. A többit szard le. Még Rashford is gyengébbik lábbal felnyomja nekem a fölsőbe. Ja, a 3*-ossal.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Erről van szó!

Ha gondolod, akkor tolhatunk több meccset, nem kell vérre menni, simán tesztelhetünk is, örömmel segítek, tudod jól.

Van, hogy 30-40 meccset is bele kell tolni 1 adott csapatba, hogy kiderüljön, hogy mi a gond. Én csak annyit tanácsoltam, hogy figyelj oda a védekezési mutatókra, mert amit linkeltél csapatot és alakzatot, azon átrohannak. A török ilyen szempontból a 4-3-2-1-ben sokkal stabilabb volt, mint a holland, lehet nem annyira labdaügyesek, de a többit meg tudod oldani a támadóval, míg a másiknál csak mennél az eredmény után. A törökkel legalább szereznél labdát.
Amit most linkeltél, az egy jó átmenet, mindenki tud védekezni, de van labda ügyes is, ez a jó irány. Csak kell egy jobb ST.

Plusz azt se lesz mind1, hogy melyik alakzatban fogod tolni. 4-3-2-1 / 4-1-2-1-2(2) / 4-3-1-2 / 4-2-3-1(2)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Ezt miből szűrted le???
2 PH mondatból? Az remek. Egyáltalán nem vagyok harapós, sőt, baromi nyugodtan reagáltam. Kár belelátni olyat, ami nincs. 
Viszont ettől függetlenül azt nem szeretem, ha valaki nem játszik, alig próbált lapokat és a futhead statisztika alapján kioktat. Ez érthető nem?

(#21597) Citroghost: Ez a te logikád, mindent leírtam ezzel kapcsolatban.
DE az lenne a legjobb, ha végre megcsinálnád a csapatodat és jönnél majd játszani, majd ott kiderül, hogy adott játékos mennyire fekszik Neked, vagy sem. A meccsek nem a futhead oldalon dőlnek el.(#21608) Citroghost: Ennek már lenne értelme, kivéve, ha a csatár nem 2* gyenge lábbal és 2* skillel rendelkezne... Ennyit a csapatépítési kísérletekről.

Te kérdeztél véleményt a korábban linkelt csapokról, releváns segítő választ kaptál, mégis belekötöttél, az alapján, amit gondolsz. Akkor miért kérdezel, csináld meg valamelyiket, tesztelj, aztán kiderül.
Tudom, hogy nem akarod bukni az adót, az esetleges eladások miatt. De olyan nem lesz, hogy elsőre mind a 11 játékos beválik.

-
Vannak még ötleteim

Belga + olasz + portugál hármashibrid -
bdave16
senior tag
Redditen sok olyat olvasok,hogy az 5 védős megint op lesz és én eddig sose használtam szóval csináltam egy csapatot,hogy mit használnék vele : [link]
Tudom,hogy undorító,de érdekel a véleményetek . A lassú cm-ek azért vannak,mert ilyen formációnál kb semmit sem kell előre mozogniuk . -
HdRew
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Átérzem teljesen amit írsz.
Nekem sima Sturridge hagyott ki olyanokat.. oké, Sturridge, nem a legjobb lap. De amikor Smallinggal leszerelem az oldalvonal mellett a csávót, majd pont véletlen visszapattan hozzá, utána Coutinho a beadást befejeli.. (Agüero adta be) Az 5,7"-es Coutinho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd leblokkolom a lövést, véletlenül pont elé pattan vissza.. Kezdem úgy érezni, hogy amíg a színes lapok hátrányt jelentettek korábban, a rating miatt, most a magasabb rating mintha hozná a szerencsét is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest