Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Végül megépítettem ezt. Viszont Coin szűkében vagyok, és nem tudok dönteni, hogy Barzagli vagy Manolas?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ez tapasztalat.
Lehúzták a passz rásegítést, akarom mondani random passzol... Vége a köröm passzoknak, vége a 10/10 jó passz iránynak. És a baj a random szón van.
Butult a labda kezelés is.
Sima tackle OP lett, ezerrel megy a birkó, TIF Dybalam több labdát szerzett vissza 1 meccsen, mint Chiello és Bonu összesen, 2 meccsen.
Szokásos qrva sok visszapattanó és valamennyi auto tackle.
Hosszú OP lövés butult, nem pontos, beleverik a kapusokba...
Játékosok irányítása tetszik, de ez kevés, megint a mák faktor domborít, megint nem számít, ha jobb vagy.
Az nyer megint, akinek 10 apja van.
Ja, a szezonban is éreztem delayt, főleg a passzoknál és lövéseknél. Sokadjára kell megint tanulgatni, remélem bezárják egy életre aki ezért felelős!!!
-
Szigma70
addikt
Nem tudom, hogy peccs ide, vagy peccs oda, de a gameplay egy híg fos lett ma.
Lassu az egész, a passzok sose érnek emberhez, álldogáll mindenki.Oszt jáccunk jóót
Köcci EA
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
A 2 es csapatod támadósorát használtam pont így. Balotellit vagy 100 meccsen eröltettem CAMban, de végül is lecseréltem. Eszméletlen passzokat és gólokat vág egyes meccseken, majd meccsekre eltünik. Túl darabos camba, könnyen szerelik, de kiindulásnak jó. Lacáról nincs mit mondani, nála csak a jobb lapjai jobbak. Fekírnek ez a lapja nekem nem jött be, helyette javaslom 84 es Arfát Hunter lappal oda. Bever mindent. De rossi IF lapja is hibátlan CDM, ennél a lapjánál Khedira jobb vagy Medel, de valószinü a chem miatt tettél oda olaszt.
-
LedyGyuszi
addikt
Sok eladhatatlan ligue1es játékosomból + 1-2 vásárlással összedobtam ezt a csapatot: Ligue1
-
getdizzy
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
most hirtelen ez jutott eszembe: csakneked
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valami passzolgatós legyen és a szélsőket is meg lehessen játszani hosszú labdákkal.

-
válasz
getdizzy
üzenetére
Nincs is nála jobb ár/tudás arányú balhátvéd.
A Total Stats szerint 5 balhátvéd van a játékban, amelyik jobb, mint ő, de mindegyik 250-500k árkategóriában van, miközben Telles 70k alatt kapható, innen fogva szerintem nem is kérdés, melyiket éri meg megvenni.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Kettő csapat között gondolkozom, nem tudok dönteni. Melyik lenne szerintetek a jobb (felállás különböző a kettőnél, és emiatt is vacilálok nagyon)?
Egyes csapat.
Kettes csapat. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
100k-ból egy jó BPL-t összedob nekem valaki?

-
1 hete összeraktam a csapatot, eddig 15 meccset játszottam, ebből tán volt két elbukott meccs, az egyik érthetetlen vereség volt, a másikat meg talán döntetlenre kihúzta az ellenfél, a többi 13-at úgy nyertem meg, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik sima 4 vagy 5 gólos győzelem volt, kivéve annál az 1-2-nél, aki már 10 perc játékidőnél rage quitelt.

-
Fú gyerekek, ez a csapat, ami most van nekem, ezt szavakkal nem lehet leírni.

Én nem játszom ennyire jól, egyértelmű, hogy a csapatom hozza nekem a nagyarányú győzelmeket, mert annyira jól össze van rakva, hogy csak na.

-
LendvaiFeri1
veterán
Újabb szánalom. 90+3-ban még vezettem 4--3ra, érdekes.

Ja igen, 2016 októberi csapat.

-
HdRew
őstag
TOTS Callejónt próbálta már amúgy valaki? Megszereztem, de nem tudom, hogy építsem-e rá az egyik csapatom.
-
ApaFarkas
csendes tag
-
ApaFarkas
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Matos És Taison a leggjobb és használható köztük a többi az átigazolási piacon fog olcsóé kikötni

-
Z'Z"
őstag
PS4-re megjött az új patch.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem jó ez, de Giovinco-nak a 85-ös lapját vedd. Gyakorlatilag ugyanaz, mint az SBC-s, csak 30 ezerből megvan, illetve el tudod adni, ha nem válik be.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

-
Ha minden jól megy, kb 20 perc múlva Blashe vs Citroghost, de addig is tudjátok nézni amit Blashe játszik.
LIVE STREAMJól ki fogok kapni 4:0-ra szerintem.

-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg ma jön a Rest of the World TOTS, kíváncsi leszek lesz-e valami jó lap.
-
Szigma70
addikt
válasz
bdave16
üzenetére
Ezt a lapot ismerem, ez rúgja a sok kapufát

Kié lesz az első Radja?
Ha nyitnék egyet, betenném CDM be, ha gond van, hátrasasszézna a CB poszra kisegíteni, majd előrepasszolna a középpályára, ahol utolérné a labdát, pár méter után felpasszolná CAM posztra, ahol ismét beérné a bogyót és egyből továbbtolná az ST Radjának, aki könyörtelenül bevágná. KB.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
"No offense", de hülye vagy!
Annyiból fasza fejlesztések mehettek volna, bár amilyen nevetségesek az árak... Mitől lehet ez? 
Szerintetek ez milyen? [link]
Pirlo természetesen jönne le, mondjuk menne a helyére Kanté vagy TOTS Lallana.
Az elöl lévő triót kicsit gyengének érzem, sőt ugye Gio még meg sincs, nem tom mennyi pc-n. Futbin 170-200k-t ír konzolra. Ijesztő...
-
bdave16
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ennyi. Köszi

Kristof: Áhhhh én? Sose
Többet is annál xdddd -
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi! Lehet majd inkább nézek egy spanyolt köré! Olyat néztem, hogy Villa-ElSha elöl, CAM-ba meg megcsinálom Giovincot. Vagy nagyon gyenge elöl az a hármas?
(#21944) bdave16: Kérlek mond, hogy nem ölted bele Casemiro eladásából az összes zsetont...

1000-1200 zseton egy nyomorult rare gold lap, nevetséges...
-
bdave16
senior tag
válasz
Lori82
üzenetére
Ha már annyit packot nyitottam mindegyik rohadt totsnál,hogy coinom nagy része benne van akkor suerintem cárható,hogy dob valamit. Alex sandro duplicatet is dobott,de ugye az ment w levesbe mert ezek nem eladhatóak. Nem,nem nyertem a lottón csak bele rakom az utolsó coinomat is ezekbe

-
bdave16
senior tag

Felváltja a 89-est csatárba .

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sőt, már 60k alatt van (én még 200-ért vettem
).Igazából BPL csapatba szerintem kétféle módon tudod beépíteni; vagy így és kezdéskor cseréled Iraola-t (csak akkor persze 5 chem-en lesz a CM), vagy egy Costa-Ander-Fabregas hármast raksz köré.
Én egyébként ebben a csapatban használom. Szerintem elég jó, egyedül Pirlo a gyenge láncszem a stamina és a strength miatt, de amúgy szeretem használni őt is, a meccs vége felé szoktam csak lecserélni.
-
Szigma70
addikt
Kicsit alakítottam a csapaton, így alakult
Fekírt basicen hagytam, sztem lehet így a legjobb, de mondjatok okosat.
A másik, hogy nem pazarlás őt CAM ban játszatni? Lehet bal oldali csatárként Arfa helyén jobban járnék vele, de Arfát nem szivesen hagynám ki, mert rengeteg gólt rúg, hihetetlen jó ott. Valaki említette, hogy Arfa jó CAmban, cseréljem meg őket? Akkor milyen chem lap kellene rá? Engin? Maistro?
Most Hunter van rajta, nem szívesen cseszném el, mert egy Hunter lap majd annyi mint maga Arfa, de CAMban kellene a passz.
Szóval használta valaki Arfát Camba?
Vagy áljak át ingame 4321 re, Arfa-Fekir-Laca felálásban.
Fekirrel nem sok meccsem van még, olyan semmi különös, nem tűnik ki a meccseken, de mégis rugott már 4 gólt, és mindíg a csapat legjobbjai közt van az értékelése.
Mondjatok okosat
-
gabigyerek
senior tag
Valaki találkozott már IF Musával IG?

Kíváncsi lennék ugyanolyan barom e mint a NIF.
-
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én használom őt, szerintem nagyon jó, sok gólt lövök vele. Nincs igazán gyenge pontja, a 4* skill és 5* week foot is hasznos.
-
Kristof_94
nagyúr
Próbálta már valamelyikőtök Fut birthday Villa-t? Milyen?

-
sz_abika
addikt
Év elején nekem a sima lap is bejött, csak aztan ahogy erősödött mindenki es cselezni is kellett, már Cuadradora volt szükség.
Btw tegnap online draft döntőig mentem...Tots Hazard,Ronaldo,Suarez,Neymar,Felipe Luis es Marcelo roll mellé egy 75os angol championship kapust kaptam a masik emg szürke volt

-
Edgar2621
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Minek még a cserecsapatba is csere? Miért nem csinálod úgy, hogy akik nincsenek a keretben a fő csapatodban, tehát a cserék között sem, azok a második számú csapat játékosai. Két meccset kibír egy csapat, addig megcseréled az 5 embert és már jók is. Ezt tudod csinálni fordítva is
Lori82: én csak a gép ellen használtam(mostanában ott szoktam pihentetni a csapatom) és tényleg elég jó volt. Gyors, erőszakos és iszonyatosan jól lő. A supersub szerepkörben váltja is Pulisicet😀
-
Lori82
senior tag
Nem akarok elhamarkodottan véleményt mondani,de ez a kék callejon nagyon komoly lapnak tűnik.Még csak 2 meccsen teszteltem,de állat

-
Kristof_94
nagyúr
De úgy látom az egész piac katasztrófa... Rákerestem Fernandes TOTS lapjára, 0 találat, Giuliano TOTS 1 db.

Asszem maradok az eddigi csapatnál, mert 300k-ból lassan egy Musát sem lehet majd venni. Pedig azt hittem, hogy 300k-ból tudok majd fejleszteni, de hinni a templomban kell.
-
Kristof_94
nagyúr
Mertens 89-es lapja a Serie A TOTS előtt 240-250k volt PC-n, most 340k.

-
Ha valaki esetleg megszerzi a FUT istenét, akkor majd mondjon már róla véleményt.

-
Lori82
senior tag
A fő csapatom BPL,de van egy B csapatom is Seria A-s. LB cserének kit ajánlotok?Alex Sandro alap,de a cseréje Armero,ő nem túl acélos.Ugyanez RB pozicióban.Ott Rare gold Peres és és Rare Gold Abate játszik felváltva,de rendre lemaradnak a kontránál.Kivel tudnám az LB,RB poziciókat megerősíteni?
-
Blashe
aktív tag
Esti LIVE TOTS Callejon.

-
marcess
senior tag
Menyhartlevi: Le akartad vadászni Luckeyt élő adásba? Majdnem sikerült a latencyn múlt, hogy nem veled meccselt

-
nyervi
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
gusztustalanul is, de néha úgy is, hogy nem értem mire jó. valamelyik nap jött egy fószer, elkezdtük a meccset és semmi mást nem csinált, mint vagdosta a labdát kifelé. mindegy merre, mindegy hová, csak repüljön. gondoltam egye fene, vezetés már meg van, majd csak kilép. de nem. végigtolta így a meccset, a felezővonalat nem lépte át, de nem is nagyon akarta.
pc-n játszom egyébként -
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok Megvan mind 2 90-es eto'o melyik a jobb mert v-hogy nekem a 93-pace-es nemgyors még chem-el sem és felökik
vagy próbáljabb a lassabbat HUN chem-el ..? -
petrin
csendes tag
Frissítés óta nekem játszhatatlan a játék, részemről egy ideig most pihentetem a gamet az fix (a labda úgy pattog jobbra balra mint a flippergolyó, egyszerűen játszhatatlan)

-
sz_abika
addikt
Hejj, az új Immo azért nem váltotta meg a világot...győzelem nélkül estem ki DIV1ből, de előtte egy bentmaradásra jó voltam még, úgyhogy a WL meglesz.
-
Lori82
senior tag
Jó pár hónapja nem kúrta fel ennyire az agyamat a WL mint most. Első 6 meccsemet nyertem,a legjobb kezdésem a Fifa 17-ben,de ami utána következett agyrém.Utána 8-ból egyet sikerült megnyerni,majd a folytatás sem lett sokkal jobb.A minimális elvárást magammal szemben a Gold 3-at is csak utolsó meccsen sikerült kivívni.A célom,a havi Gold 1 nagyon messze került

-
Szigma70
addikt
válasz
nyervi
üzenetére
Engem csak az idegesít, hogy az ilyen 70 es ratingű összedobált csapatokat sajnos full direkt csinálják. Mert akin látom, hogy ujj reg, annak valszeg nincs lóvéja, és a játékán is érzem , hogy újj, de 16os 15 ös accal ilyen csapat csak direkt lehet. És a legtöbb még gusztustalanul is játszik.
A másik véglet a 2 hetes acc, full szivárvány csapattal, és a félpályán nem tud átjönni.Egyébként igen, az ilyen semmilyen csapatok ellen szenvedek én is, olyankor mindíg rossz napja van a játékosaimnak, és én is az 5.osztálytól liftezek, de azért 8ig nem esek vissza

Min játszol?
Más
Chiellinit lassan hanyagolom, majd minden meccsen összehoz egy 11est. Igaz, a fele olyan, amit a másik oldalon be sem fujnak, de akkor is.
-
nyervi
aktív tag
válasz
pckownz
üzenetére
az se rossz
de mostanság a színes csapatok ellen jobb játszani, mint az ilyen "alap" vagy épp semmilyen csapatok ellen. no meg nem is idegesít annyira, ha egy jobb csapattal leigáz, mert ha jobb hát jobb, olyankor ez van.
de a legnagyobb kedvencem a fifa-inga. sorozatban liftezek a div5 és a div8 között. hun tudok játszani, hun elfelejtek
-
nyervi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
az sem jobb mikor jön egy olyan csapattal, aminek 69-es a ratingje, a chemistry még annyi se és alig lehet leverni. mert a noname szélsője lefutja albát, a noname játékosa úgy lő gólt 30-ról mintha legalább egy Laca lenne, vagy a noname csatára úgy bassza félre Ramost, mint egy 20 kilós kisgyereket. nála 2 lövésből 2 gól, nálam 17-ből 3

az 5. ilyen után elgondolkodtató minek kell színes lapokba vagy épp drágább rara kártyákra gyűjtögetni, ha a játék pont leszarja a statisztikát -
-
LendvaiFeri1
veterán
Felállásmódosításra nem lesz valami szankció? Elég idegesítő, hogy 2 szélsővel kezd (szon,máné.mársziál), majd 4312, aztán széjjelfutja a világot? Elég frusztráló már a dolog, az ltlb buziskodásról nem is beszélve.
Értem én, hogy a sok 10 éves gyökérnek kell valami támpont, de azért na. Remélem, hogy kezdenek valami valamit.
-
bdave16
senior tag

Tényleg op ez a 84+ tradeable .

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbálom. 

).