Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Megnyugtatlak, a tavalyiban is volt es gyanitom, hogy miota UT van, azota hendi is van. Netto geci amugy a jatek, nem tudok ra mas szavakat mondani, sok meccs egesz egyszeruen undorito, olyan szinten agressziv az ellenfel, amit manualisan beallitani nem lehet es ez rohadtul nem skill kerdese. Onnan tudom, hogy nem az, hogy amikor engem tol, akkor az en vedom is siman megelozi es foldbe dongoli a jatekost, pedig RA SE VALTOTTAM!
Es mivel ez biztos, hogy szandekos, csak akkor vennek ki belole, ha nem lehetne pontokat venni, hanem csak es kizarolag coinbol epithetnel csapatot. Viszont mivel ez kokemeny biznisz, igy az EA nem fogja levagni az aranytojast tojo tyukjat, így nagyobb osszegben fogadok arra, hogy hendi az idei es az osszes rakovetkezo kiadasban is lesz. Nem is kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest