Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Na jó, elmegy az EA a retkes k**** anyjába, sorozatban 2szer ledobott meccs közben. Visszalépek és minden megy rendesen, ezt most direkt csinálják vagy mi ez? Gratulálok...
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megküzdöttem vele hogy valami chemmel építsem be a csapatba, de igazából (az eredményeket* leszámítva) elégedett vagyok vele.
*11 meccsből 1et bírtam nyerni WLben, soha ilyen rosszul nem ment, igaz a képernyő negyedét nem láttam mert a párom tévézett közben, aztán jött Kantéval erre a csapatra való[/B] átállás (ingame Dembele csatárba és Salah cserébe) és hoztam egy 6-1es szériát, de nem elsősorban neki köszönhetően, hanem inkább úgy mondanám, hogy ahogyan szombaton ellenem jött be minden és nekem semmi, az a visszajára fordult. Azt az egy vereséget is egy Millionaire nevű arabnevű accounttól kaptam , aki Ronaldo+Neymar+Hazard+Messi trióval jött és mondanom sem kell hogy nem szaros gold lapok voltak
Szóval van értelme rámenni az über lapokra -
blizzrd
senior tag
A WL packokat mikor szoktak folyositani?

-
A guru
addikt
Srácok titeket enged online játszani? Beadja hogy connecting to the ea servers aztan 2mp múlva feldobja hogy you have lost the connection with the ea servers. Hogy veszthettem el a kapcsolatot ha nem is jött létre?
(Nettel nincs baj, minden stimmel elvileg) -
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Nyitottam egy TOTS Buffon-t, így építettem köré egy csapatot. Kezdek ráérezni erre a felállásra, már konstans 60+% a labdabirtoklás. Esetleg vélemény, változtatás? Mertens <-> Hazard cserén gondolkoztam, de statok szerint gyengébb, viszont a chem jobb lenne...
-
Kristof_94
nagyúr
Volt már valakinek olyan PC-n hogy játszott és egyszerűen csak bezáródott a FIFA, mintha ALTF4-et nyomtatok volna? Az előbb ez történt velem, tovább nyomtam a WL-t gondoltam az elit már nincs meg mit veszíthetek, kipróbáltam a 4321-t 80-80 press-agg, 2 sima győzelem, erre a 3. meccsen ez...
-
Szigma70
addikt
válasz
blizzrd
üzenetére
Az , hogy egy csomó játékos túl van értékelve benne, és jóval a statjaik felett játszanak.
Nem lehet őket szerelni, mert visszapattan, náluk marad a labda, lefutnak bárkit,
és minden BPL csapat egyencsapat.
Túl nagy hendit élveznek az EA jóvoltából, és ezt sajnos sokan kihasználják.Minden nációnak megvannak az OP játékosai, de az angoloknál ez lényegesen több.
-
blizzrd
senior tag
-
Lori82
senior tag
Most kúrtam szét a kezem .Remélem nem tört el.
Iszonyatosan felbaszott,ez a szar. 10 győzelmem volt 5 meccset hagytam mára.Mind az ötöt elbuktam,még a gold 3 sem lett meg.KB fél éve történt ilyen utoljára.
83-84-es csapatomra 90 + csapatokat kapok.Hát a rohadt k. anyjukat -
blizzrd
senior tag
Ez a WL helyenkent egy vicc. Olasz csapat ellen mozdulni sem lehet/tudok. Egyszerre 5en tamadjak le az emberem, szarra fut barhol vagyok, ja es Dybala-tol labdat elvenni is meger egy miset....
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hova kereskedsz már, mikor halott a Fifa 17 kb ?
Inkább építs fun csapatot, és játssz. Azért csináltam én is az MLS-t. -
Kristof_94
nagyúr
Most adtam el a pénteken vásárolt TOTS Costat kb. 515k-ért kb. 110k-s profittal! Jó volt a srác, de nekem valahogy nem szárnyalt annyira. Bár lehet csak nem illett be a 41212(2)-be.
Kereskednék tovább, de rohadt nehéz így, minden platformon teljesen káosz a piac, remélem megjavítják, állítólag dolgoznak rajta már vagy 2 napja... -
nyervi
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
de, tolt már. viszont simán érezni mindkettőt már az elején. de az ellenfélről is meg lehet állapítani, hogy jobb vagy csak a gép tolja. azt meg eléggé kétlem, hogy minden 2. rohadt jó fifás csak most tudta megvenni a játékot és azért futkos annyi alap BPL csapat, leginkább 89-96-os chemmel. van, amelyiken szinte érzed, direkt rakta úgy össze, h véletlenül sem legyen 100-as a chem.
valamelyik nap játszottam valakivel, akinek full színes csapata volt, Neymar-Suarez-Messi támadósorral és érezhetően jobban is játszott nálam. már előre feladtam, hogy oké játsszuk végig, legalább a meccsért kapott zseton meglegyen. erre nem kellett 1 félidő és már sajnáltam a másikat, mert konkrétan szinte mindegy volt mit nyomok az összes passzom célba ért, a védők maguktól szereltek, a kapus mindent védett stb. és tudom h 10 perc alatt nem tanultam meg istenként játszani. no, a sima nem 100chemes, arany (néha benne 1-2 ezüst) lapos csapatoktól ugyanezt kapom, csak akkor én szívok.
az meg egyszerűen hihetetlen, ha végre 2 divet feljebb tornázom magam, egyetlen pont kell onnan is a feljebb jutáshoz és az 5 meccsből nem tudom behúzni. sőt, a legtöbbször vissza is zuhanok 2 div-et.
no, az ilyenektől szar igazán a játék -
marcess
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Candrevat igazából bármelyikre érdemes lecserélni, nekem inkább Cuadrado adta.
Más: értem én, hogy itt mindenki ellen van a játék, de itt senkit nem tolt még? Tény, hogy nem mindig fair a játék, de amit ti itt mindig szóvá tesztek az a fifa manager. Van két kék lapom, meg hét fekete, az ellenfélnek meg van egy sima arany csapata, szimuláljuk le 5-0 nekem. Akkor most ti ilyen játékot szeretnétek? Arra sosem gondoltok, hogy valakinek nem megy jól ($), de amúgy rohadt jó fifás, és csak 2 hónapja tudta megvenni a játékot, amúgy meg csak simán jobb?
-
Szigma70
addikt
Ismerős
Az elöbb jött velem szembe egy 80as ratingü arany csapat 80as chemmel.
Di Maria volt a legerősebb lapja, de ő is ST t játszott.
CDM az alap 76 os vagy hányas Bakayoko , Coman a bal szélen a többire nem emlékszem.
Pont a franciákkal voltam én is, 9 szines lap ebből.
Csávókám csak a becsúszás, L2 és az előrebaszom, lesz valamit ismerte.
4 kapuralövése volt, 3 gól, 6 sárga lap
Nálam csak IF Laca lőtt 8/6 ot, összesen 18/14 arány volt a csapatnak.
82% pass és 62% ban nálam a labda, de 3-0 oda. 4 sérült ismét
4 meccsből kellett volna 1 pont, még 1 meccsem van.Hihetetlen
És igen, valóban alig-alig jön szembe szines csapat
Más
Az olasz csapatomban 85ös Candreva van RW ben, de nem jön be. Néha ellövi a kaput, de nem az igazi. Cuadrado és Salah statjai is jóval szarabbak, de ingame mi a helyzet? Valamelyikre érdemes cserélni?
-
sz_abika
addikt
Miert van az h soha egy eladható lapot nem huztam, de a TOTS pakkok hibátlanok...Immo, Salah, Dembele es most egy Kante

-
MdewC
nagyúr
3 zsinór győzelem div 1-ben. Ebből 1 full TOTS, egy tarka román és egy ügyes OP magyar srác ellen. Erre jön egy 78-as sima arany BPL team, tele nagyon gyenge lapokkal, 20. perc és 3-0 oda. Oké. Köszönöm ea, hogy elcsalod a meccseket. Köszönöm, hogy ekkora tolvaj vagy, hogy ellopod mások pénzét és szórakozását.
Ügyes cég vagy!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Adok 1 tippet. Legyél Serie A csapattal és akkor legalább BPL csapatok vernek el.

-
ShiberMonkey
senior tag
-
Kristof_94
nagyúr
Asszem nekem ennyi volt a WL a 17-ben. 7 győzelem és 10 van hátra, szóval felesleges folytatni, így utoljára sem lett meg az Elite. Nem baj, a lényeg, hogy nyert a gyerek akinek 1 kapura lövése volt, meg a Serie A sprint, szlalom, csel csapat.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ááá teljesen szabálytalan volt... sípszó előtt nem szokás már megadni ezeket.

Szánalmas game play.

-
LedyGyuszi
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt is csípem, mikor az életben szart sem érő, de itt OP játékos bejön csereként 5 ös chemmel, és így is félistenként játszik. Az egyébként is 80 as longshot a chem miatt még 60 sincs, de azért 30ról bassza a gólokat.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
A 2 fájó vereség után is próbált szívatni a gép, a gyereknek 5 lövése volt ebből 3 kapura és az gól is lett, nekem már a rendes játékidőben is volt vagy 12-13 kaput eltaláló. Olyanok maradtak ki, hogy nevetséges. Na a hosszabbításban meguntam, behoztam Son helyére Futties Musát és az öreg vert kettőt. 7-3 lett a vége...

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Amikor az utolsó emberig kipasszolod, lefordulsz a védőről tisztán, 1000% helyzet, nyomod a lövésgombot, még arra is van időd, hogy átgondold hova helyezd, mire a játékosod lereagálja, valahonnan a távolból nála mindíg odaér egy láb, becsúszó ember, gömbvillám, akármi. Ha nem, akkor kapufa, mellé vagy kapusbravúr a semmiből. Ilyenkor se 11es, se semmi, csak a kontragól a lemerevedés miatt.
Nekem volt olyan, hogy kontrába mentem 1v1 ben a kapussal, elhúzom a labdát mellette a 16oson kívül. Már készültem, hogy begyaloglok a kapuba, biztos ami biztos, erre mitörtént? Lefujta a bíró a félidőt. Kontrában, 1000000% os gólhelyzetben.
Jó mi? -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Sztem Boras megfogta a lényeget, minden szavával egyet értek, részemről ennyi.

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ez az, azok az utolsó passzok. Nekem ps4-en egész jòl megy a headset (egy beats fejhallgatót használok).
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez a baj, hogy én sem tudok lemondani arról, hogy passzolgatom, keresem a lehetőségeket, gyönyörűen kidolgozom a támadást erre az utolsó pillanatban valamin elmegy.
Nekem orignen sosem működött ez a headset dolog, legalábbis nem tudom hallott-e az ellen, kb. 1x próbáltam, de jobb is, mert nem szépeket mondanék. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igazad van, de nem tudom feladni azt hogy ne a saját elképzelésem szerint játszak. Most a FUTban ha mindenki egy Rose-Smalling-Bailly- Walker +Butland védelemmel állna fel, szerintem 100 meccs után kuka lenne a játék. Tudom miről beszélsz, csináltam én is azt hogy juveval lőttem egy gólt és levittem a szöglet zászlóhoz a labdát, 1000x körbe járattam, egyszóval célfutballt toltam, de 25 meccs után egyszerűen borzalmas volt. Volt nem egy disconnect, vagy felkapta a fickó a headsettet és próbált "sértegetni". Szóval nem az élvezet kategória volt, de legalább jó volt a win %. De ez így nem normális, hiszen elveszti a játék a modalítását, egszóval megszűnik annak lenne ami és inkább már "munkának" fogod fel mint kikapcsolódásnak.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jahh
A mai 5 meccsemen 7sérülés lett, a legkevesebb 2 meccses.
És az a röhej , hogy ezek mind régi accok ellen.
Az újj arcok full színes csapatokkal rohangálnak, a régiek meg Lowrating, no chemisty csapatokkal, értelmezhetetlen, eddig nem működő alakzatokkal. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Igazából én ezt most csak az EA-re értettem, sajnos...
A patchek miatt túl gyakran változnak a dolgok, leginkább a FUT-ban. Az előző néhány meccs alapján viszont megint csak rájöttem, hogy csak annyit kell tenni, hogy undorító módon játszol. Ne érdekeljen, ha az összes OP vagy "glitch" dolgot kihasználod, ha maxra húzod az agressziót vagy a pressure-t. El kell felejteni azt a kifejezést, hogy "play nice". Egy átlagos felhasználónak ez nem egyszerű, amikor ilyen patkányok jönnek szembe. Csak meg kell nézni egy FUT bajnokságot, ahol ott van egy Gorilla, Boras, Kurt vagy bárki más, aki kompetitív játékos. Na az tényleg play nice, de ők teljesen más szint, mint a legtöbbünk. Ez olyan, mintha mi csak szabadidőnkben focizgatnánk a grundon a haverokkal, ők meg kb. a CR és Messi szint. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem emlékszem/nem emlékezhetem mivel csak a Fifaval játszom javarészt, de nem hinném. Tudom hogy szélmalom harc ez az egész, de mit lehet tenni ha jobb játékot akarunk? Azt tudom hogy érdekükben áll "butítani" a játékot, de ne ilyen mértékbe tegyék. Lehet úgy is az új részhez csalogatni az embereket hogy újítanak vagy érdekesebbé teszik a következő részt. Radikálisabb "csalogatás" ha megmondják azt hogy November végén lelövik az előző rész szerverét/ ahogy most a WL megszűnik. De a game playt tönkre tenni az a legeslegbosszantóbb dolog amit egy játék kiadó megtehet. Tudom van a tervezett elévülés, máskülönben nem pörög a piac, de ez azért már durva hogy még meg sem jelent az új rész, de már "rákényszerítenek" arra hogy megvegyem a következőt. Ezért ha máshogy nem is, de meg lehet próbálni szavakkal rábírni az EA-t hogy változtasson. Csak ugye kell a support is, mert ugye ha csak pár ember emeli fel a szavát tojnak rá. Viszont ha több ezer ember (köztük pro gamerek) felszólal lehet változás, hiszen "belőlünk" élnek kicsit kisarkítva. Gondolj bele, ha én asztalosként rossz munkát adok ki a kezem közül akkor nekem szól a megrendelő hogy javítsam ki (természetesen ingyen) ha ezt nem teszem akkor megteheti a következő lépést, akár perelhet is. Ez a játék is egy termék amit valaki/valakik kiadnak a kezük közül. Más kérdés hogy ez nem egy megrendelés, hanem opcionális hogy kell-e neked vagy sem, de ettől függetlenül a "javítások" rontottak rajta és nem azt kaptam a pénzemért amit a demoban láttam/tapasztaltam.
Egyszóval szeretném azt a szolgáltatást (gameplayt ) kapni, amit ígértek (demo). -
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk pont Laca az, akinek az alap, és az első 2 IF lapja akár valós is lehet.
Nemnúgy, mint Vardy, Martial, Sane, Mane, Musa, Lukaku és még sorolhatnám
Sztem manapság az egyik legjobb csatár, és az életben allul van értékelve, a játékban meg nem OP, csak ennyit tud.
Az IF pakkos infó meg nem is olyan fontos, hogy itt is megosztottad volna ezt a lehetőséget

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Regisztrálni kellett az EA honlapján!

Most csak még jobban felcseszett, 4231(2)... A meccs 60. perce körül a gyerek Alabajának gyakorlatilag semmi fitnesze nem volt és nem tudtam Sonnal lefutni...
De amúgy már a meccset is úgy kezdte, hogy alig volt a játékosainak. Mondanom sem kell ki nyert. 
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a szép vélemény nyilvánítás helyett inkább válaszolhatnál arra a kérdésünkre, hogy honnan szerezted az IF packot.

-
Kristof_94
nagyúr
Hogy miért nem rohad meg az ilyen féreg?! Jött egy full TOTS csapattal, nem is ez a baj, hanem elöl a sz*rrá agyonértékelt Lákázettttt! Vezetek 3-1-re, végül 3-5-nél rage quitot nyomtam. Az összes gólja annyi volt, hogy LB+Y és az a "francia" patkány bevágta. Semmit nem tudtam ellene tenni, az amúgy viszonylag gyors TOTS védőim le sem tudták reagálni..

-
sz_abika
addikt
Napi rinya: vagy az elvarasok nőttek meg a tots aradat kozepette vagy megvoodoztak de ez a Hunter Dybala egy rakas fos. Elképesztő hogy mennyi gólhelyzetet baszott el amit egy Eder 10/10 bevarr. Fölé , kapusba, lécre
.. hihetetlen. Lassunak es gyengének érzem, nem tudom meddig lesz még a 18as keretben... A heti birthday Esswein akit nullas chemmel tudok betenni a csapatba, egy mesterharmast vagott iment epp , Dybala 212 meccsen 64 gol, de ebbol szerintem vagy 5t lőtt ST poston. -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tényleg???

Az nice, büszke vagyok rád!

-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
nem azzal van a baj, ha valaki coinokat meg pontokat vesz és TOTS Ronaldóval rohangál, akár apu pénzéből is. az nagyobb gáz, ha van egy TOTS Ronaldója, de szart sem ér, mert egy szar ezüst kártyás játékossal a másik simán lecselezi, lefutja, ha a játék úgy akarja. így a vége felé már szinte nem is találkozom "színes" csapatokkal (max. a pink szarok), mert a legtöbb ellenfél alap BPL. 81 rating és semmiképp sem 100 chem-es csapattal nyomatja. az utóbbi 1-2 hétben minden 10 csapatból 8 ilyen volt. ebből hogy dől majd az EA-nak a sok pénz? nem is értem a logikát
-
A guru
addikt
Mi az isten van a drafttal? Már nem is tudom hanyadik "you have lost the connection" felirat az elmúlt pár napban, retek ea.
Ja meg ma azt csinálja, hogy ha ha főképernyőn nyomok valamit akkor nem reagál rá csak többszöri nyomás után.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
IF pack? Honnan van az?
-
evibly
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
(#23904) SzakalyAti
Most kb 270k áll rendelkezésre, és igazság szerint már nincs mire spórolni

(#23906) Kristof_94
Ez elég atom, átgondolom
Laca a mai napig kimaradt, Fekirből, meg Tolissoból pedig kizárólag az alap gold lapokat használtam eddig... De egy ideig elvagyok Baloval még - ok, nem egy balettművész, de ő az első csatárom, akivel valóban érdemes például fejre játszani...(#23907) Szigma70
Igen, a Laca eléggé érik és illik is ide, hamarosan teszek vele egy próbát.
Köszi mindenkinek!

Szerk: mi ez a TOTW player a fiókomban?

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Inkább oda írjál ennyit, többre megyünk vele!!!

-
ShiberMonkey
senior tag
Próbát megér, de amég java részt az emberek NEM változtatnak azon hogy ne a glitcheket használják ki, mit várunk őszintén ? Amég megy az hogy bronz/silver cserét rakok be egy fullos csapathoz, meg amég minden BPL csapatban a keret 70%-a ugyan az, amég gyerekek játszanak és coinokat meg pontokat vesznek az apjuk pénzén és egy ügyetlenebb játékos TOTS Ronaldoval rohangálhat mit várunk őszintén ? Mi is szerves része vagyunk hogy ilyen szar a játék. A FUT mindig is a pénzről szólt és ezért kell bele a script, hogy vegyél vegyél és vegyél pontokat/nyisd a pakkokat, legyen ilyen-olyan Pink meg szivárvány színű 99999-es lapod.
Félre értés ne essék, nem ítélem el ezeket a játékosokat, csak ne csodálkozzunk hogy ezt kapjuk, nekem már csak azért van egy FUT csapatom mert a fórumon jóformán mindenki ezzel a móddal játszik. A sima season is scriptelt, de ott legalább nem a pénzről szól minden és nincsenek full felesleges twinki-pinki lapok
-
MdewC
nagyúr
-
blizzrd
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez lenne a csapat.
-
blizzrd
senior tag
Még hogy a lapoknak nincs jelentősége.....
Végre először bejutottam WL-be, és az enyémnél rendszeresen jobb csapatok vannak. 6 meccs, 6 zakó. Szégyen nem szégyen. Teljesen mind1 mit nyomok, mint akik elfelejtettek futballozni. Félpályás előnyben az ellenfél lesprintel..és ilyen apróságok.
Sanszos,hogy inkább én vagyok még baromi kezdő és balfasz.....de azért na.
Tényleg ennyit számít? -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez micsoda most?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem is tudtam róla, hogy van ilyen.
Mindegy, most már késő regisztrálni. -
Kristof_94
nagyúr
Kinek mit adott az IF pakk? Nekem egy 87-es Casemiro. Hátha jó lesz valami SBC-be, majd szerdán kiderül.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én a mobilos appot használom csak, ott volt ilyen.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, ilyennel találkoztam én is az utóbbi hetekben.
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki más is észlelte, hogy PC-n megbolondult a piac? Rákeresek egy játékos informjára talál 1-2-t, majd frissítem a keresést és hirtelen 8-10, aztán megint kevesebb.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tolisso - Marci csere, CAM meg Mbappe.
-
Szigma70
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Balo tényleg jó, sokat használtam, de sokszor körülményesen forgolódik.
Én 2 variációt javaslok előre
Eder nekem is kedvenc, de egyre jobb csapatok ellen egyre kevesebb sajna
Ezért cseréld le Lacazettre , Camba tedd le Balót az olasz linke miatt, bal stbe meg Ben Arfa, majd ingame Arfát és Balót cseréld meg, de hagyhatod is.
A másik variáció, hogy Balót cseréled Lacára.Aurier meg így eléggé lebutul a chem miatt sajna. Cseréld meg Florenzivel, Matut és Marcit is cseréld, és a balszélre vegyél egy Sandrot Florenzi helyett.
-
h_eduka
tag
Ott próbáltam mint ahogy a PC-n is ott lehet de nem engedte valamiért.
-
h_eduka
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés a héten tértem át PC-ről (és bill-ről) Xbox One-ra és a kontrolleren nem esik minden úgy kézre az irányításban ahogy nekem jó lenne. Lehet valahogy változtatni a kiosztáson, hogy melyik gombbal mit irányítsak vagy csak a megszokás maradt?
-
sz_abika
addikt
Nocsak, PS4en megint elfogyott a Hunter chem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval van értelme rámenni az über lapokra

De nem magyarázom, meg nem vitatkozni szeretnék, ha vki nem ért ezzel egyet, akkor semmi gond.