Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThomBoy101
csendes tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Alapvetően így értem ezt a megközelítést, mivel én nem játszom online, hanem a gép ellen bajnokságokban próbálok minél feljebb kerülni ezért gondolkodtam fordítva. Most éppen divízió 3-ban vagyok de az én képességeimmel nagyon feljebb jutni innen nehézkes.

Szóval nekem marad a fifa 17 így, mert attól, hogy néhány játékos átigazolt még nem veszem meg a fifa 18-at.
Egyébként az EA az új széria kiadását követően már nem is foglalkozik a régebbivel, tehát ne is várjak promó kártya csomagokra? Ezért nem költöm a nehezen megszerzett pénzem, mert szeretnék egy 125ezres, 30 ritka játékosból álló csomagot. -
-
WoldmanW
csendes tag
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Persze mindenki tudja, hogy egy-egy mozdulat mögött mekkora tartalom mozog, de most vagy vállalnak valamit és teljesítik, vagy mondják azt, hogy bocs skacok amíg nem tudunk olyan számítási teljesítményt alkalmazni hogy ez normális keretet adjon a játékosoknak, addig nincs fifa pont vásárlás csak fun.
De hogyha valóban tudják, hogy túl halad a mai kor lehetőségein a megfelelő kiszolgálási színvonal, akkor ne ösztönözzenek arra, hogy vásárolj valós pénzért "sorsjegyet" hogy kinyiss valakit a pakkból.
És ez az amin elcsúszik az egész, ami miatt még el lehetne nézni az EA-nek a hülyeséget meg kifogást.
Az adatok fénysebességgel terjednek kontinensek között is, a szerverek olyan szintű adatfogadásra és feldolgozásra képesek amivel tpl több millió ember tud egyszerre kommunikálni, skypeolni, olyan korban vagyunk ahol a Nasa több millió fényévekről tud rádióhullámokat fogni, a konzolok azonnal képesek lennének fogadni és feldolgozni a jelet, hiszen egy offline meccs esetén is hasonló utasításokat kap a játék "mechanika" csak ott az AI-tól. Szóval nem fogadom el az input delayre mindezek fényében az EA-nek semmi kifogását. Igaz, nem is kérnek bocsánatot emiatt, még annyi sincs bennük.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Igen, igazad van.
Én pl ezért nem tudok még ps4 pron sem játszani kormánnyal autóverseny játékokkal, mert az a kb 2 tized másodperces késés ami a kormány mozdulat és a képernyőn történő mozgás között van hihetetlenül eltér a valós vezetéstől és a valós kormányreakciótól.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Neked nem, nekem meg Blashenek adta Keita. Ő pl 6 div 1-et nyert vele. Mindenkinek ki kell tesztelni, hogy ki válik be.
Nekem pl Perisic nem adta.Kristóf: ameddig nem állítod be a portokat rendesen a routeren, addig ez lesz. Kár ezen agyalni, ez a helyzet. Nekem több száz meccsen nem volt DC.
Bár a Juves DC-t megveszem.
(D. Costa) -
jose999
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ugyanezt tettem én is a spanyol csapatommal, hasonló eredménnyel! Sőt. Mondom csinálok egy angol rare gold csapatot, kíváncsiságból, "meddig megy"... Vajon nekem is sikerül, miután szétszopatott az Ea?
Hát... Egy nap alatt Div. 10 - Div. 5, 1 döntetlen, KETTŐ vereség! (Be is fejeztem velük, lehet ment volna tovább, de komolyan, már én nem élveztem.... A másik, hogy nem akarok senkit szivatni)
Bezzeg a jól összerakott 87-88 ratinges csapatommal Div.6 volt a végállomás, onnan fel-le fel-le... Teljesen mindegy, mit csináltam, a nálam gyengébb 4-0-ról lazán elver, kaput eltatáló lövés 14-2 végeredmény 1-2 stbstb.. Sokaknak ismerős nem is folytatom... De a 17 UT-et sem! -
dracox
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Én elnyitom a maradék coint. Ha felrakom az ujabb fifat a régit elo sem veszem mar. Egyedul a csapatomat sajnalom amit minden evben ossze kell rakni ujra es ujra... de hát errol szol a FUT. ( az nem lenne rossz, ha egyetlen egy sima arany játékost át lehetne hozni az ujabb fifaba a csapatodból.)
-
dejvid8
őstag
-
77Guba
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Anno kora tavasszal játszottam,de annyit ledobott a WL,hogy befejeztem,mert az UT-n kívül nem érdekelt más mód.A vagyonom szétosztottam 2 kissrác között,ezért meg bannoltak.Viszont nagyon hiányzott már a foci,így egy másik profilon most elkezdtem Season-özni(sosem dobott le onnan),viszont a WL selejtezőből már az első meccsen...☺
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Elvileg ha jól értelmezem a tactical defending az az újabb fifák hozománya és összetettebb és pontosabb védekezést igényel még a legacy a régi fifákból maradt meg a "két gombos" védekezéses cucc
holnap kipróbálom hogy mire jó 
Amúgy én a kiugratásokat manualra raktam egy ideje és sokkal élvezhetőbb. Szerintem át kell állni a full manual irányításra mert sokkal szabadabb lesz a játék ( nyílván nehezebb is). -
gabesz82
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én kb. 1 hete kezdtem el ismét játszani egy Serie A - Premier League hibrid csapattal. Ellenem eddig szinte kivétel nélkül csak és kizárólag alap csapatokat dobál és azok közül is a tróger játékosokat, ahogy írod mind dab-el és persze végig kell nézni a hikomat gólját meg meg kell várni hogy kigyönyörködje magát a játékosában középkezdés előtt. Szerintem az értelmes játékosok (ezek szerint én se vagyok az mert játszok...) már leálltak, nem tosszák fel magukat ezen a hulladékon, megvárják a 18-at, hátha...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szerintem az EA-jel kapcsolatban semmi sem fikció. Sokan utálják is emiatt, de belegondolva egy nagyon sikeres vállalkozás legsikeresebb termékéről beszélünk, amit utánozni próbál mindenki más. Az UT úttörő volt és töretlen a fejlődése, nagyon eltalált mód. Mint kompetitív játék már régóta nem állja meg a helyét a Fifa, vagy legalábbis többet várnánk tőle. Ettől függetlenül elvitathatatlan, hogy minden játékfejlesztő szeretne egy UThez hasonló fejős tehenet. Mint a demok és a játék megjelenése utáni pár hónap is mutatja tud(na) élvezetes, jó gameplay-jel ellátott kompetitív fociszimulátort is gyártani az EA, de akkor a játékosoknál maradnának a bankók

-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ok.

De.
1. Brozot én soha nem ajánlottam, mert interes.
2. Ez nem a valóság, hanem a fifa, itt fifás fejjel kell gondolkodni.
3. Mindenki azt használ akit akar, én csak leírtam a sztem legjobb opciót ár/értékben Kristófnak, őt kell meggyőzni, nem engem.
4. Nekem az a tapasztalatom, főleg div 1-ben, hogy kell a védekezés és a fizika a kp-re, pláne ebben az alakzatban. Nem egy kreatívabb CM fogja megoldani a meccseket, viszont több gólt kaphatsz. Aki más egyénit használ, annak lehet kell egy ilyen ember --> ergo 3-as pont, le kell tesztelni.
5. Nem egem kell itt meggyőzni, mégegyszer mindom, hanem Kristófot.
Én elmondtam, amit tudtam.6. Qrva mindegy kit teszel oda, a gép dönt...

7. Kristóf mindegy kit rak be, az olaszokat akkor is szidni fogja.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Engem nem kell győzködni, nem véletlenül javasoltam.
Majd Kristóf kipróbálja. (amúgy is másokat használok, mindenkinek más a stílusa. Én ár/érték mondtam egy olyat, aki tud passzolni és védekezni is. Oda szvsz ez kell. De majd teszteli, mindenkinek mások az igényei.) 
LedyGy: vili.

-
blizzrd
senior tag
-
marcess
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Candrevat igazából bármelyikre érdemes lecserélni, nekem inkább Cuadrado adta.
Más: értem én, hogy itt mindenki ellen van a játék, de itt senkit nem tolt még? Tény, hogy nem mindig fair a játék, de amit ti itt mindig szóvá tesztek az a fifa manager. Van két kék lapom, meg hét fekete, az ellenfélnek meg van egy sima arany csapata, szimuláljuk le 5-0 nekem. Akkor most ti ilyen játékot szeretnétek? Arra sosem gondoltok, hogy valakinek nem megy jól ($), de amúgy rohadt jó fifás, és csak 2 hónapja tudta megvenni a játékot, amúgy meg csak simán jobb?
-
ShiberMonkey
senior tag
-
LedyGyuszi
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
A 2 fájó vereség után is próbált szívatni a gép, a gyereknek 5 lövése volt ebből 3 kapura és az gól is lett, nekem már a rendes játékidőben is volt vagy 12-13 kaput eltaláló. Olyanok maradtak ki, hogy nevetséges. Na a hosszabbításban meguntam, behoztam Son helyére Futties Musát és az öreg vert kettőt. 7-3 lett a vége...

-
Kristof_94
nagyúr
-
-
evibly
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
(#23904) SzakalyAti
Most kb 270k áll rendelkezésre, és igazság szerint már nincs mire spórolni

(#23906) Kristof_94
Ez elég atom, átgondolom
Laca a mai napig kimaradt, Fekirből, meg Tolissoból pedig kizárólag az alap gold lapokat használtam eddig... De egy ideig elvagyok Baloval még - ok, nem egy balettművész, de ő az első csatárom, akivel valóban érdemes például fejre játszani...(#23907) Szigma70
Igen, a Laca eléggé érik és illik is ide, hamarosan teszek vele egy próbát.
Köszi mindenkinek!

Szerk: mi ez a TOTW player a fiókomban?

-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem akartam beleszólni itt a nagy kifakadásokba, de szerintem ennyire nem tré a helyzet mint amilyennek itt fel van tűntetve. A valóságban sem egyformán játszik egy csapat minden meccsen. Ha valaki nézte pl. bármelyik atletico-bayern meccset a BL szezonokban, ott is a bayernnek volt 20 kapuralövése mégis mindig az atletico nyert 5 kapuralövéssel egy meccsen, és rengeteg ilyen meccs volt/van/lesz. Nyilván nem azt mondom, hogy hibátlan a játék és ennek így kell lennie mert nem, de azért nincs akkora armageddon mint itt a fórumon.

-
kiserik
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Tol téged is, csak nem veszed észre. Az természetes, ha minden lövésed beakad, mert hát oda szántad. Azt kell ilyenkor meglátni, hogy a szerencsétlen ellenfeled mit csinál, vagy épp mit nem tud csinálni. Te vagy ilyen jó, vagy a gép helyezkedik úgy, hogy lefüleled az összes passzt. A kapusod választottad jól meg, vagy a gép gondolta úgy, hogy most OP fokozatra teszi és fog, mint a zöld festék. Van amikor ezek nagyon elhalványulnak, ilyenkor nem kell észre venni semmit (ez lenne az optimális), de van, mikor nagyon észre vehető mindkét oldalnak, csak szeretjük elhinni, hogy mennyire jók vagyunk

-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Én meg pont az NBA-t szeretem az amcsi sportok közül
, kinek mi persze. Elgondolkodtam, hogy idén inkább azt játszom a fifa helyett, de már előrendeltem a 18-at szóval mindegy. 
A hendi meg szerintem létezik, de vannak a prok akik a hendit is le tudják gyűrni, 40-0 is teljesíthető a WL-ben szóval...
-
toome1985
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hat ha elolvasod a fifa 16 topik utolsó pár oldalát akkor rájössz hogy kb ctrl+c ctrl+v-el át van masolva az egész ide. Tudatos a leépités minden évben hogy minél többen váltsanak a következőre. Ocsmány egy dolog ez, de hát tulajdonképpen csak "magunknak" köszönhetjük.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Ha az ellenfél kilép akkor nem vonja le a fitnesst én úgy tudom, minden esetre érdekes, hogy téged is kidobott.
Nekem pár hete volt olyan, hogy 2-3 alkalommal kifagyott a játék azon a képernyőn ahol meccs előtt az ellenfél csapatát láthatom(PS4), ez hálisten megszűnt. -
A guru
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Én most megint 4-3-2-1-et tolok, a kompromisszum miatt.
Középső CM stay back, van annyira szűk, hogy hátul jobban tömörülnek, ezért jobb, mint a 4-3-3, de gyengébb mint a 4-2-3-1.
Támadásnál vannak szélsők, nekem hiányzott a 4-2-3-1-ben, hogy a szélsők nem futnak 1 v 1-ben szembe a kapuval, itt a 4-3-2-1-bem erre 3 lehetőség is van, több gólt lövök benne a szélsőkkel.
Egyedül a CAM-ről kellett lemonani...
Nekem ez lenne az ideális alakzat, de ilyen nincs:
LF ST RF
CAM
CDM CDM
LB CB CB RB
GK -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem pl Perisic nem adta.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)