Új hozzászólás Aktív témák

• Live chaten próbálkoztam. De mindig amikor megállunk pár percre hogy utánanézzen mit tehet - az elmondása alapján - akkor megszakad a chatelés folyamata, nem küldi tovább az üzeneteimet... Kabaré... Azzal kezdtem hogy First of all, are you a robot or human...? Azt válaszolta hogy "természetesen" ember... mosolygós fej. Ezzel és az azutáni protokoláris válaszokkal még nem igazán nyert meg.. nektek mi a tapasztalat? Tényleg élő emberek ülnek ott és chatelnek milliónyi emberrel akik direktbe szeretnének választ vagy megoldást kapni a problémára? Nehezen hihető.. Egyik sem jobb szerintem. Emailváltásokra várhatok gondolom, ebbe meg nem bízok amíg nincs látható eredménye, akármennyire küldi az együttérzés meg a segítőkészség jeleit meg szmájlikat... Picsám kivan hogy már mondhatni passzív gamerként is lehúznak basszátok meg. Lófasz értékű csapatokkal nyomulok mostanában, 2-3. osztályba mozgok online. Ott pangott pár százezer coin mert nem kellett semmire költenem.... akkor ne álljon ott, mert forogjon inkább a többi csóró mákos tizenkét éves kis fingjanincs a játékhoz pistike számláján??? Nem hiszem el hogy iszonyat mennyiségű agyfasz meg duplastroke-ot generáló bughalmazon szemet hunyva játszok nagy néha, de még meg is kell lopniuk...
    Hihetetlen hogy a legbirkább emberekből is kifacsarja ez a szarházi játék bazdmeg hogy kikeljen magából... Bocs a szennyért, de hátha jó hatással lesz az idegrendszeremre. Pláne ha ez a köcsög support is rendesen működne. Bár nem lepődök meg h nem megy gördülékenyen a probléma bejelentése sem...

Új hozzászólás Aktív témák