Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

Már majdnem lemondtam a Serie A kupáról, de ma reggel nekifutottam az utolsó két meccsnek és végül meglett. Az elődöntő neccesen, a döntő meg röhejesen könnyen, 6:1-re. Ennek elhoztam a gólösszefoglalóját: olyan hatalmas nagy gólok nincsenek benne, a második full makker, de a harmadikra (Abate bepassz, Nainggolan kapás) nagyon büszke vagyok, mert azzal lett tuti a győzelem.

Ezzel együtt sok idegeskedés, meg stressz volt az egész, teljesen igazatok van, hogy valami nagyon el van cseszve a játékkal. A meccsek 70-80 százaléka mikro laggos, nincs egyforma játékmenet, valami mindig hibádzik, szinte minden alkalommal alkalmazkodnom kellett ahhoz, hogy éppen mi nem működik.

A Fifás játéktársadalom pedig szégyellheti magát, mert mindenki öli (de azt is írhattam volna, hogy hátulról szárazon tolja szét) a focit, a végére rohadtul elegem lett belőle, hogy csak az agresszív becsúszások, a fogalmatlan szlalomozás, a védekezzünk tizennyolcan, majd kontrázzunk hármasból él és képtelenek valami olyasmit mutatni, amiről ez a játék szól. Na, nem akarom ismételgetni, amiről már szó volt többször, de időnként valóban elég frusztráló az egész :R

Új hozzászólás Aktív témák