- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Már majdnem lemondtam a Serie A kupáról, de ma reggel nekifutottam az utolsó két meccsnek és végül meglett. Az elődöntő neccesen, a döntő meg röhejesen könnyen, 6:1-re. Ennek elhoztam a gólösszefoglalóját: olyan hatalmas nagy gólok nincsenek benne, a második full makker, de a harmadikra (Abate bepassz, Nainggolan kapás) nagyon büszke vagyok, mert azzal lett tuti a győzelem.
Ezzel együtt sok idegeskedés, meg stressz volt az egész, teljesen igazatok van, hogy valami nagyon el van cseszve a játékkal. A meccsek 70-80 százaléka mikro laggos, nincs egyforma játékmenet, valami mindig hibádzik, szinte minden alkalommal alkalmazkodnom kellett ahhoz, hogy éppen mi nem működik.
A Fifás játéktársadalom pedig szégyellheti magát, mert mindenki öli (de azt is írhattam volna, hogy hátulról szárazon tolja szét) a focit, a végére rohadtul elegem lett belőle, hogy csak az agresszív becsúszások, a fogalmatlan szlalomozás, a védekezzünk tizennyolcan, majd kontrázzunk hármasból él és képtelenek valami olyasmit mutatni, amiről ez a játék szól. Na, nem akarom ismételgetni, amiről már szó volt többször, de időnként valóban elég frusztráló az egész

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest