Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara
    őstag
    válasz MdewC üzenetére #6933

Na akkor menjünk szépen sorjában, köszönöm az ötleteket! :R Di Mariát kis haszonnal el is passzoltam. A csapat tetszik, a legnagyobb gondom vele az, hogy túl kommersz játékosok alkotják :DDD

Mangala - > Kompany : Ha valakit lecserélek Kompany-ra, az Koscielny lesz, mint korábban már emlitettem, Elaquim egy állat, imádom. Engem eddig még nem zavart a H/H, a védelem mögé belöbbölt labdákat le tudom védekezni (kivétel talán amikor a jelenleg "lassú" szélsőhátvédjeim nem tudnak elég gyorsan megfordulni egy-egy klasszis szélső ellenében), viszont számomra fontos az erő és a sebesség. Koscielny-től egy Adrián Ramos lazán elveszi a labdát, mig Mangala hiába lassabb, az erejénél fogva képes tartani a lépést. Mindezt körülbelül 100 vele lejátszott meccs után mondom. :K
    Yaya: Vele ugyanaz lenne a gond, mint Di Mariával. Hatalmas luxus. Jelenleg Maticé a poszt, ki van neki adva, hogy ne menjen előre, hanem védje a hátvédsort és kiválóan teszi a dolgát. Bárkit leszerel, persze lehetne gyorsabb, de 3-4 meccsen kb. egyszer érzem hátrányát a sebességének.
    Ramires: ennyit nem ér nekem (PC-n 75K-nál kezdődik :Y), mikor itt van Dembelé, aki ráadásul még skiller is :)) )
    Clichy és Walker: Őket szeretném majd kipróbálni, de először Morenot és Colemant fogom, az áruk miatt.

Mindenhol a pénzt irom (Igen, gyűjtök Agüeróra :DDD ), de a szélsőhátvédek jelenleg a legkritikusabbak, ott mindenképpen váltanom kell. Azpi pakkból esett, gyorsan beraktam, mikor Hazard-t megvettem, Rafi pedig megmaradt az alapcsapatból, mert nem találtam jobbat olcsón. (tegnap vettem coint, ugye előtte még le voltam égve... :DDD )

Köszi mégegyszer az ötleteket, sajnos kicsit válogatós vagyok. De mindez csak azért, mert bizonyos tipusú játékosokkal egyszerűen nem megy. :( Pl. tavaly képtelen voltam kihasználni az OP-fejeseket tudatosan, ahogy idén sem megy a sprintőrület meglovagolása. Még Hazard-ral sem igazán. :( Valamint szögletből is képtelen vagyok gólt fejelni... :DDD

(#6934) dracox : Na ja... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák