- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Hali!
Majd valamikor írok mail-t.
Egyébként nem ezek azok a programok, amikről meg kellett volna mondani, hogy micsodák, hanem arról, amit kitöröltem...
De akkor belinkelem:
Bővebben: link
Na? Nem olyan nehéz, de nem is könnyű... -
csabicsepp
aktív tag
Én már sokat gondolkoztam
És ezért nem szidom már egy ideje a windowst.
Néha morgolódok egy-két gagyin megírt proggin, néha szétverem a gépet, de ez minden ...
Néha bosszankodok, hogy néha miért nem elég ma már 512mb ram és 2ghz proci, de ez minden....
Néha megunom az egészet és kikapcsolom a gépet, de ez minden...
Bugos az uccsó mondatod -
Fisha
őstag
Hat ja, lehet, hogy picit felrertheto voltam, de ugy latom azert ertetted, amit irtam.
Szoval a kezdest nem a tanulas elkezdesere ertettem, hanem az elso erdemben hasznalhato progik irasnak elkezdesere. Persze ossze lehet ''dobalni'' delphiben egesz szep dolgokat effektiv programozas nelkul is, bar azt talan nem is nevezhetjuk programozasnak, mivel ennyi erovel a powerpoint hasznalat is az lenne.
-
Cathfaern
nagyúr
Ha már Képfeldolgozási és Neuroszámítógépek Tanszék:
A hetekben beszéltem egy ottani főbb (vagy legfőbb) arccal, aki mutatott egy épp futó projectjüket, melynek lényege, hogy régi filmeket digitálisan felújítanak. Mutatott egyet, az eredeti videó teljesen sötét és barna volt (gyakorlatilag színtelen, sötétbarna árnyalatai látszottak csak). A felújított meg szép világos, színes (kék, zöld, piros, amit csak akarsz), szépen tisztán kivehető volt minden. Nagyon impresszív volt, az biztos.
Btw. tudna valaki ajánlani egy jó c-s kezdőknek szóló könyvet? (magyar nyelv előny, de nem létszükség. A relatív könnyű beszerezhetőség viszont jó lenne)
[Szerkesztve] -
nygma
addikt
''Eddig úgy láttam, hogy ahol komolyabb, átlagos ''csináljunkegyadatbázistésegy keretetamikezeli'' dolognál több kell ott bizony a C és a C++ dominál, aminek kicsit nehézkesebb a tanulása mint a pascalnak, de szerintem ha jó anyagod van hozzá, akkor kezdhetsz ezzel is.''
huh. ez a mondat több sebből is vérzik. először is: aki manapság c/c++-ban kezd el ilyesmit fejleszteni, az legalábbis (erős koncentrálás...) mazohista. c/c++-t nem érdemes első nyelvként tanulni (na jó, c-t még talán, de...), mert kicsit nagy falat a sok sok mutató és egyéb nyalánkság miatt (amit általában nem értenek az emberek. lásd még: az emberek jó része a kopasz láncolt listát sem érti).
szvsz valamilyen managed környezetben érdemes elkezdeni, az jó alapot ad, már csak az oop miatt is. szóval java vagy c#
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest