- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Fisha
őstag
Hat ja, lehet, hogy picit felrertheto voltam, de ugy latom azert ertetted, amit irtam.
Szoval a kezdest nem a tanulas elkezdesere ertettem, hanem az elso erdemben hasznalhato progik irasnak elkezdesere. Persze ossze lehet ''dobalni'' delphiben egesz szep dolgokat effektiv programozas nelkul is, bar azt talan nem is nevezhetjuk programozasnak, mivel ennyi erovel a powerpoint hasznalat is az lenne.
-
Fisha
őstag
válasz
csabicsepp #186 üzenetére
Hat azert szerintem a programzok nagy resze sose a game irasbol elt. Lehet, hogy perverz vagyok de nekem oromot jelent az absztraktabb dolgok megvalositasa is.
Persze abban van igazsag, hogy kicsit mas most belekezdeni a dolgokba, mert mig regen, eleg volt egy jo agy es algoritmizalo kepesseg az effektiv kezdeshez, ma mar rengeteg tanulas, tapasztalat szukseges mindehhez. -
Fisha
őstag
''valamikor irt valami normalisat mar ezen eleteben. ezek kenyszermegoldasok egy olyan platformra ami nem erre lett kitalalva.''
Hat ebben van igazsag, es oszinten bevallva fel evvel ezelott boszen helyeseltem volna. Csak azota elkezdtem irni a magam kis java4php engine-jet (kezdeve onnan, hogy class Object ....) es rajottem, hogy azert van lehetoseg szepen programozni php-ben is. Csak azonnal ki kell dobni minden script nyelvre emlekezteto dolgot, elso korben termeszetesen a track-vars-t es tarsait, amik a ganyolas jo reszeert felelnek. Ahol tudsz mindenhol minel jobban tipusossa kell eroltetni a nyelvet, ert kulonben megintcsak jon a gany.
Felre ertes ne essek, mindezzel nem azt mondom, hogy vegeredmenyben nem egy kenyszermegoldas szuletik (ugyanis, minek java style php, ha van java), csak annyit szeretnek sugallni, hogy megfelelo tapasztalattal es hozzaallassal szerintem nagyon sokat ki lehet hozni a gany nyelvekbol is.
(Amugy neten nezelodve sok sorstarsa leltem, tobek kozt phpmvc (lenyegeben egy php-s struts megvalositas), phpdoc (egy javadoc wraper, ami a php kodbol a javadoc szamara ertelmezheto kodot general)) -
Fisha
őstag
válasz
TheVeryGuest #179 üzenetére
Hat az biztos hogy a java nem eppen a sebessegerzekeny szegmenst celozza meg.
-
Fisha
őstag
Kiragadtam ket mondatodat ezert elnezesedet is kerem, viszont erzesem szerint e ket mondatodban rejlo elkeseredettseg egy torol fakad. Szerintem ne temesd el azt a javat meg
.
''aki a java tortenelmeben nem latja a hatalmas ivu hanyatlast, a bukas elotti utolso vergodeseket az nem koveti a tortenetet.''
''aki webfan az meg abranduljon ki belole mert az nem programozas hanem ganyolas.''
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest