Aktív témák
-
granpa_matis
aktív tag
Nem haragszom. Josolgatasbol amugy sem erdemes vitat nyitnunk.
A hozzaszolasaimbol ugy tunhetett ,mintha en szeretnem a Microsoftot, pedig nem igy van.
De nincs mit tenni, szerintem programozoknak nem szabad csak ugy elmenni a .Net mellett, mert a Microsoft eddig meg keresztulvitte minden komolynak szant oprendszeret, meg a Longhornnal sokkal rosszabbakat is, gondoljunk csak a 98-ra. -
lao ce
aktív tag
''Nagyon jól tudod, mire céloztam. Le lehet szállni a magas lóról''
kedves faster
ismerjuk egymast? szoltam mar hozzad valaha? megbantottalak? komolyan mondom halvany fogalmam sincs mire celzol -oszinten nem is nagyon erdekel.
altalaban probalok ovatosan fogalmazni, de lehet hogy figyelmetlen voltam valahol es beletapostam cizellalt lelked csipkeibe - ezt egy iciri-picirit sajnalom, de nem ertem az osszefuggest az ekezetekkel mer' az nalam nincs. tizenpar ev alatt meg a nagybetuk is lekoptak az irasaimbol.
kilenc eve weben (is) programozok, eleg sok oldalt sikerult osszeganyolnom, szoval talan formalhatok velemenyt, sot, vettem a batorsagot hogy tanacsot adjak a tapasztalataim alapjan. de nem neked adtam, szoval ne gepeltess engem tobbet. koszi. -
Zsu_
senior tag
Háát, én annyira nem értek hozzá.
Fél évvel ezelőtt kezdtem programozni C-ben.
Nekem a kernigham - richie könyv egyáltalán nem tetszett. Az már inkább olyanoknak való, akik már valamilyen más nyelven tudnak programozni.
Szerintem sokkal jobb könyv a
Benkõ Tiborné - Benkõ László - Tóth Bertalan:
Programozzunk C nyelven!
http://www.computerbooks.hu/progc/index.html -
rudi
nagyúr
Műszaki infon asszem nincs, de nem vagyok benne biztos. Mostanában kezdtek valami info-light-ot, tanárit és még valami 4éveset, ott van. Nézz utána az egyetem oldalán: Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged