- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
loszerafin #72 üzenetére
Kösz. Esetleg ennek nem elérhető nyomtatott változata? Biztos én vagyok a hülye, de én jobban tudok papírról tanulni.
-
Cathfaern
nagyúr
Ha már Képfeldolgozási és Neuroszámítógépek Tanszék:
A hetekben beszéltem egy ottani főbb (vagy legfőbb) arccal, aki mutatott egy épp futó projectjüket, melynek lényege, hogy régi filmeket digitálisan felújítanak. Mutatott egyet, az eredeti videó teljesen sötét és barna volt (gyakorlatilag színtelen, sötétbarna árnyalatai látszottak csak). A felújított meg szép világos, színes (kék, zöld, piros, amit csak akarsz), szépen tisztán kivehető volt minden. Nagyon impresszív volt, az biztos.
Btw. tudna valaki ajánlani egy jó c-s kezdőknek szóló könyvet? (magyar nyelv előny, de nem létszükség. A relatív könnyű beszerezhetőség viszont jó lenne)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest