Aktív témák
-
-
rudi
nagyúr
Hát azért a sima c (cikluosk, elágazások, tömbök, filekezelés, kisebb subrutinok ) nem összetettebb mint a pascal. Ha eleve valami előregyártós prognyelvvel kezd akkor lehe hogy a gyorsrendezésről maj a quicks(melyik tömböt) jut eszébe és nem az hogy mennyire jó ha egyszer-kétszer az ember átszenvedi magát rajta és megérti hogyan megy. Nálunk képfeldolgozás és programozós tanszéken si a C és C++ dívik, csak a webes és adatbázisos tanszékek nyomulnka javaban és basic-ben.
-
_Gudella
senior tag
''KEZDŐNEK ilyesmivel tömni a fejét szvsz nem jó.''
azért írtam, hogy ha már megy neki pl a pascal...
Amúgy ma nem rakok össze semmit assemblyben, mert kb 2 éve nem programoztam.
Egyébként sem ott ''raktam össze'' a dolgokat, hanem pascalban megírt programból a sebességkritikusabb, vagy nem mindennapi dolgokat írtam át pascalra. Már nem emlékszem konkrét példára, de csomó dolog volt, amit assembly nélkül el sem tudtam volna képzelni hogy oldom meg, assemblyben meg azt csinálsz amit akarsz. Amúgy már az utasításokra is alig emlékszem, kéne egy kis felfrissítés -
_Gudella
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged