- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
tudom, senki sem kerdezett...
a programozashoz hozzatartozik, hogy a megbeszelesek, telefonos egyeztetesek, egyutt ebedelesek, esetleg egy ropke esti csapatepito iddogalas utan, valakinek dolgozni is kell. es ilyenkor szembesul az ember azzal, hogy amig jol oltozott kollegai tovabbra is ebedelnek, iddogalnak es megbeszelnek addig o az irodajaban ul es pizzat csusztatnak be neki az ajtoresen hogy eletben tartsak.
nem a kisfonok, nem a nagyfonok, nem a jogasz, nem a human resource manager, nem a konyvelo, nem a titkarno (es nem a forumtarsak), hanem a programozo az, aki leteszi a segget es nem emeli fel mondjuk hat honapig.
es a vegeredmeny! leegyszerusitve persze, de hogyha nem egyezik monjduk a tervezett bevetel a valos adatokkal vagy egy befektetes nem hozta a vart sikert, az uj vezeto alatt nem kezdett a csillagos egig emelkedni a ceg tozsdei erteke, akkor azt ki lehet magyarazni.
de egy program: mukodik vagy nem? kesz van vagy nem? egy ures kepernyot, nem mukodo gombot keptelenseg kimagyarazni.
es ha minden mukodik a programban, raadasul bugfree (hehe) akkor kesz?
ez az egyeduli olyan produktum amire gondolni tudok, amit ingyen es bermentve el lehet baszni -mar bocsanat- utolag. ez ne kek legyen hanem piros, ezt nem is igy gondoltuk hanem ugy, hol erhetem el ezt-azt a nem is letezo funkciot.
es utana ha bebizonyitod a jegyzetek es leirasok alapjan hogy ez nem is volt benne eredetileg, es akkor jon az, hogy igen, de e nelkul a funkcio nelkul az egesz program hasznavehetetlen (meg jo hogy nem utaltuk at idaig az elso reszletet sem -persze ezt nem mondjak csak gondoljak).
nomost... a nyolcadik fejezet ennek a kezdete, szoval hajra -
Ööö, az egy másik mondat volt, és a többieknek szántam, azért volt benne többesszám. Konkrétan azoknak, akik a C-t ajánlották egy kezdőnek.
Bocsesz, ha félreérthető volt.
szerk: Egyik szóról szóra van idézve, a másik sem ferdít.
Tudom, hogy jók a műegyetemen a programozók, de nagyjából próba nélkül is kijelenthető, hogy a legtöbb alkalmazásban gyorsabb lesz, amit OO nyelvben írtak, hisz ez a lényege.
A leggyorsabb progik egyébként gépikódban születnek. Akkor oprendszer sem kell.
[Szerkesztve] -
Állítólag az egyik struktúrált, a másik meg vegyes nyelv.
A C++ már használ(hat)ja az objektumorientált programozás előnyeit.
Ezért nem is értem, miért tömitek vele, hogy mindenképpen C-zen. Ott van a JAVA, ami egy C--.
''Az egyik haverom mesélte'', ''Állítólag sokkal lassabb''--> nem éppen konkrét dolgok. -
Miracle
senior tag
ja. c# suxx. olyan mint a java, csak binárist fordítva sem nagyon tudja megelőzni egy újab fajta JVM-el a byte-kódot. meg nincsenek benne pointerek. hihi. eég nevetséges volt már a doksi eleje is, gyorsan el is felejtettem, mi hogy, miért van, hogy megőrizzem elmém viszonylagos épségét.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Synology NAS
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged