- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
okiteki #3679 üzenetére
Tehetek róla hogy mindig lecsúszok az akciókról?
Ez olyan mint amikor a tescoban nagy árvágások vannak és ecseteli nekem valamelyik ismerősöm, hogy juj ez, meg az de olcsó most. Okay. Elbattyogok a kis kosárral a kezemben... erre nem elfogyott mind? Vagy rosszabb esetben már rég vége az akciónak. Sosem volt érzékem az ilyenhez, ezen a hírlevelek sem segítenek már.
-
-
saelin
veterán
Akkor visszafele fejlődnek...
Közben megnéztem a gdriveot is, ott 700 ft havonta a 100 GB. Nem rossz, csak az a bajom vele, hogy mai napig nem jöttem rá, hogyan tudok direct linket kreálni egy képhez. Ugye dropboxnál a http-t kitörölve és egy dl.-re lecserélve ezt megoldható. A onedrive meg felkínál erre egy külön gombot, szóval ott még ennél is egyszerűbb a dolog. Viszonylag sűrűn osztok meg screenshotot ilyen módon, így nálam ez egy fontos funkciónak számít.
No, meg csak azért van drive fiókom, mert automatikusan járt az "androidos" accountomhoz. Ez monjuk igaz a one-ra is, hiszen win 10-ben már ott szinkronizál előtelepítve. Emiatt kicsit jobban preferálom - ugye minusz egy telepítendő program.
Legszívesebben maradtam volna dropboxon, mert azt szoktam meg, csak közben lejárt valamilyen bónuszom és csak 2,5 GB felhasználható helyem maradt, ami már kevés a zenéimnek (4 GB+)... az ebookjaimról nem is beszélve (4 GB+ ismét), régi játékaimnak az ISO-ja (máshová nem ment be az a fránya SSD a notiba
), így kellett egy filléres felhős szolgáltatás, de rögtön, amíg hétvége van. Az mondjuk meglepett, hogy ennyire olcsó. Én valami 1500-2000 Ft környékére készítettem a tárcám és nem vártam többet 100-500 GB-nál. Erre meg 1 TB-al dobálóznak minden felé ebben az árkategóriában - plusz-mínusz 1-2k, annyira nem jártam utána...
A privacy miatt meg nem aggódom, mert semmi olyat nem tárolok a felhőben, így nálam ez a kérdés abszolút jelentéktelen. Most őszintén kit érdekel ha megnézik a screenshotjaimat? Esetleg látnak egy music_backup.rar-t, ami jelszóval védett vagy más jelszavas csomagolt fájlt? Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen esetekben távolítanak el fájlokat a felhőből, de remélem ilyen nem fordul elő, mert van ami csak ott van meg, máshova már nem nagyon tudom tenni. Ez nem annyira igaz, mert pc-n megvannak a fájlok, csak az ugye nem nevezhető backupnak.
-
saelin
veterán
Hmm, mióta van az ondrivenak előfizetéses 50 GB-os tárhelye? Ha ezt előbb tudom, akkor előbb benevezek rá és nem kucorogtam volna a kicsi free dropbox tárhelyemen. 50 GB 540 FT/hó szinte ingyen van... lol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest