Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Sync.com esetében a legutolsó frissítés óta az asztali kliens (taskbar) működik nálatok?
Nekem ismeretlen hibára hivatkozva a sikeres telepítés után nem hajlandó elindulni a program. Írtam a suppportnak, már level 2-bél járok, Windbg logot is küldtem nekik. Ha nem tudják megoldani, akkor sajnos kb. 7 év után váltanom kell.Ugyan nem tárolok kalóz anyagokat a felhőmben, de olyat keresek, ami nem tagja az US Patriot Act támogatóinak. Tresorittal még Sync előtt volt dolgom, ők Svájcból nyomják, de nem győztek meg anno. Mindenképp olyan szolgáltatót keresek, akinek van live sync asztali alkalmazása és könnyű megosztani egy linken keresztül a kiválasztott adatokat.
Az sem baj, ha olcsóbb, mint a Sync (49 USD/év) -
Cheesy
őstag
válasz
Ereshkigal #3949 üzenetére
Ebben igazad van. Nekem azért nem szúrt még szemet mert próbálok egyszerű könyvtárstruktúrát tartani.
-
Cheesy
őstag
válasz
Ereshkigal #3941 üzenetére
De jó a Vault, mert ha jól értem amit oda átmozgatok, az a sync mappából a szerver oldalon eltűnik.
-
Cheesy
őstag
Itt gondoltam előfizetni egy 500 GB-os csomagra: Sync.com
Kizárólag Kanadában vannak a szerverek, USA Patriot Act nem vonatkozik rá.
A Desktop Client barátságosnak tűnik, elolvastam a kérdéseket-válaszokat, van web kliens is, megosztani is lehet könnyen, valamint a Vault is jó dolog.
49 dolcsi / év / user.Azt még nem tudom hogy lehet megcsinálni vele, hogy két külön gépen belépni és ott is archiválni (persze nem egy időben), vagy pedig átmozgatni hozzám a másik gép adatait és tőlem szinkronizálni.
Arra nem találtam választ, hogy ha a sync folderban törlök valamit, akkor a felhőben is törlődik? Bár a 'szinkronizálás' azt feltételezné, hogy igen, hiszen így van szinkronban a tartalom. -
Cheesy
őstag
válasz
okiteki #3933 üzenetére
Így visszaolvasva valóban nem voltam magamnál teljesen
Alapjaiban személyes adatok (képek, munkafájlok) megbízható és gyors archiválási lehetőségére gondoltam.
Ha fizetős nem probléma (de azért ne nagy összeg legyen). Mivel semmi nincs ingyen, az ingyenes szolgáltatásoknak mindig van valami limitációja vagy kiskapuja az apróbetűs részben, ha valami gond adódna, nem vállalnak felelősséget.
Otthon is tárolnám az adatokat külső meghajtón, meg akkor online is lenne. Így talán megmarad. -
Cheesy
őstag
Létezik-e (akár fizetős is) olyan gyors és megbízható (tehát nem tegnap alapult, közeljövőben sem megszűnő) ajánlott online tárhelyszolgáltatás, ahol mondjuk éves díj fejében redundáns módon archiválhatok adatokat?
Nem feltétlenül cloud alapú tárhelyre gondolok, akár még egy jó FTP is jó lehet, aminek van webes elérhetősége is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest