- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
canadaa
tag
Mega backup? Nem használtam még, de ha az alap csomaggal használható, akkor pont az amit szeretnél.Azt hittem ez külön app, de csak a mega desktop. Akkor lehet be tudod állítani az asztali programban ezt. Talán így.Esetleg a munkamappád ne a szinkronizált mappában legyen és ütemezz egy powershell scriptet ami robocopy-val másol időnként a mega mappába.
-
sopruk
senior tag
Sajnos nem lehet a számítógépen lévő mappákat kijelölni szinkronizálásra, csak a Sync mappa helyét tudod meghatározni, az abban lévő mappákat szinkronizálja.
Másnapra megjavult a 2FA beállítási lehetőség, biztos csak valami ideiglenes hiba volt.
Nem tudjátok hogy működik a Twitteres ajándék 10 GB tárhely a Sync-re?
Most vettem észre a hírlevelekben már többször is írták:
"Jelölj meg minket a Twitteren , és mondd el a világnak, hogy a szinkronizálás miként teszi erősebbé, jobbá vagy gyorsabbá a munkafolyamatokat, mi pedig további 10 GB-ot ingyen adunk! "
Írtam egy hozzászólást itt, de nem történt semmiGondoltam jön majd egy link Twitter üzenetben a promóval, vagy valami, de semmi... Nem vagyok valami nagy Twitteres...
-
maestro87
őstag
Úgy nem másolgatja, ha szinkronizálást választok akkor egyből tölti fel. Ha nem szinkronizálni, csak feltölteni akarok a virtuális meghajtóba, akkor a C-re egy cache mappába előbb másolatot készít a file-okról és csak azután kezdi feltölteni. A virtuális meghajtóban lévő fájlok ezután természetesen nem foglalnak helyet a merevlemezen. Bár mintha automatikusan nem törölné a cache mappát. Újraindításkor lehet törli, még nem néztem. Viszont lehet korlátozni 256MB-ra a cache-t, de ezt még nem próbáltam.
De most neked mi lenne a jó?
-
tonyrulez
őstag
Úgy látom ez csak backup cloud. Egy eszközt lehet csak hozzácsatlakoztatni az ingyenesen, és csak naponta egyszer hajlandó automatikusan szinkronizálni.
Egyelőre a favoritom a MEGA: eszközök közötti szinkronizálás, gyors Android app, bármilyen mappa kiválasztható és 50GB alap. Ha a GDrive tudná ugyanezt, vagy legalább kezelni a symlink-et akkor váltanák a 100GB-os plan-re, de anélkül...
-
-
betyarr
veterán
-
tonyrulez
őstag
Nekem elég gyakran kell telefonról elérnem a fájlokat. Szerencsére a Google Drive-ra is szinkronizálva vannak a fontos fájlok, és a Drive Android appja cache-eli a fájllistát és csak a változásokat tölti le, így app megnyitása után azonnal navigálhatok minden mappában. Ezért is szoktam le a MEGA appjáról, mire betölt a mappaszerkezet rajta, Drive appban már végig is olvastam a doksit.
-
CloZee
aktív tag
Tényleg.
10 TB cloud tárhely elég lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest