- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canadaa
tag
Mega backup? Nem használtam még, de ha az alap csomaggal használható, akkor pont az amit szeretnél.Azt hittem ez külön app, de csak a mega desktop. Akkor lehet be tudod állítani az asztali programban ezt. Talán így.Esetleg a munkamappád ne a szinkronizált mappában legyen és ütemezz egy powershell scriptet ami robocopy-val másol időnként a mega mappába.
-
sopruk
senior tag
Sajnos nem lehet a számítógépen lévő mappákat kijelölni szinkronizálásra, csak a Sync mappa helyét tudod meghatározni, az abban lévő mappákat szinkronizálja.
Másnapra megjavult a 2FA beállítási lehetőség, biztos csak valami ideiglenes hiba volt.
Nem tudjátok hogy működik a Twitteres ajándék 10 GB tárhely a Sync-re?
Most vettem észre a hírlevelekben már többször is írták:
"Jelölj meg minket a Twitteren , és mondd el a világnak, hogy a szinkronizálás miként teszi erősebbé, jobbá vagy gyorsabbá a munkafolyamatokat, mi pedig további 10 GB-ot ingyen adunk! "
Írtam egy hozzászólást itt, de nem történt semmiGondoltam jön majd egy link Twitter üzenetben a promóval, vagy valami, de semmi... Nem vagyok valami nagy Twitteres...
-
maestro87
őstag
Úgy nem másolgatja, ha szinkronizálást választok akkor egyből tölti fel. Ha nem szinkronizálni, csak feltölteni akarok a virtuális meghajtóba, akkor a C-re egy cache mappába előbb másolatot készít a file-okról és csak azután kezdi feltölteni. A virtuális meghajtóban lévő fájlok ezután természetesen nem foglalnak helyet a merevlemezen. Bár mintha automatikusan nem törölné a cache mappát. Újraindításkor lehet törli, még nem néztem. Viszont lehet korlátozni 256MB-ra a cache-t, de ezt még nem próbáltam.
De most neked mi lenne a jó?
-
tonyrulez
őstag
Úgy látom ez csak backup cloud. Egy eszközt lehet csak hozzácsatlakoztatni az ingyenesen, és csak naponta egyszer hajlandó automatikusan szinkronizálni.
Egyelőre a favoritom a MEGA: eszközök közötti szinkronizálás, gyors Android app, bármilyen mappa kiválasztható és 50GB alap. Ha a GDrive tudná ugyanezt, vagy legalább kezelni a symlink-et akkor váltanák a 100GB-os plan-re, de anélkül...
-
-
betyarr
veterán
-
tonyrulez
őstag
Nekem elég gyakran kell telefonról elérnem a fájlokat. Szerencsére a Google Drive-ra is szinkronizálva vannak a fontos fájlok, és a Drive Android appja cache-eli a fájllistát és csak a változásokat tölti le, így app megnyitása után azonnal navigálhatok minden mappában. Ezért is szoktam le a MEGA appjáról, mire betölt a mappaszerkezet rajta, Drive appban már végig is olvastam a doksit.
-
CloZee
aktív tag
Tényleg.
10 TB cloud tárhely elég lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest