- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
MultCloud biztonságosnak mondható?
Ha jól értem, akkor ezzel több felhőbe tudom szinkronizálni az adatokat.
Van Mega 50 giga (25 giga használt), Owncloud korlátlan (25 giga használt), pCloud 52 giga (25 giga használt).
Tulajdonképpen csak backup lenne, pc-ről csak felfelé, amit töröltem vagy változott az verzióba elmentve ha lehet. PC-re nem akarok visszamásolgatni semmit csak azért kell ha adatvesztés van meglegyenek a fileok. -
Met
nagyúr
Jól olvasom hogy Mega-n a backup könyvtárból nem lehet törölni ami ott van?
-
Met
nagyúr
Ingyenes Drive tárhelyet nem lehet picit feljebb tornászni? meghívóval stb.
Weboldal biztonsági mentések tárolására használom és szűkös a 15 giga.
Ha más nincs akkor csinálok minden oldalhoz gmail accot és úgy már elég. -
Met
nagyúr
Kéne kis help.
Mit és hol kell be vagy kikapcsolni ahhoz hogy a szinkronizálás csak felfelé történjen, tehát tulajdonképpen csak mint backup legyenek fent a fileok és ha frissebb került feltöltésre mint ami már fent van azt x verzióig tárolja el.
Mega és majd később Shadow drive-ról van szó.Dolgozgatok 3d-s fileban egy autón. Ma befejeztem egy részt, gondoltam visszakapcsolok minden rejtett elemet hogy megnézzem egyben. Akkor jött a meglepetés hogy amit már megcsináltam motorháztető, ajtó stb. az nincs ott.
2 napja szinkronizáltam, úgy néz ki hogy a fent lévővel felülírta ami a pc-n van.Illetve töröltem egy könyvtárat a pc-ről (direkt) most nézem hogy a felhőben is ott van és a pc-re is vissza lett másolva.
-
-
Met
nagyúr
Dropbox téma.
Újratelepített gépen nem tudtam belépni, jelszót változtattam, viszont a megerősítő kódot későn kapom meg sms-ben, (Digis vagyok) amiket tegnap este kértem ma reggel kaptam meg.
Régi account, azért nincs még kétfaktoros azonosítás.
Supporttal mit lehet kezdeni?
E-mailben képesek kommunikálni vagy telefonálgatni kellene?
Ingyenes account, semmi komoly nincs rajta. -
Met
nagyúr
A Hubic megszűnt?
-
Met
nagyúr
Hubic-nál és SFshare-nél van valami korlátozás?
pl. bizonyos file típusból csak x mb méretű file tölthető fel, stb. (SF-nél látom a 400mb-ot) -
Met
nagyúr
Google drive desktop appnál nem lehet hogy én mondom meg melyik könyvtárat szinkronizálja és honnan?
Tehát hogy ne kellejen egy bizonyos mappába átmásolni. -
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
A pCloud hogy működik, csak meghatározott könyvtárat szinkronizál vagy én választom ki mi menjen fel?
A pCloud Drive-ra csak virtuálisan kerülnek át a fileok (mint a Bitcasa-n) vagy átmásolja? -
Met
nagyúr
Degoo-ról mik a tapasztalatok?
-
Met
nagyúr
válasz
tordaitibi #2834 üzenetére
Bitcasát nem nézted?
Ott tükrözöd a Bitcasa drive-ra a könyvtárat. A Bitcasa drive egy virtuális meghajtóként jelenik meg. -
Met
nagyúr
válasz
Feralheart #2795 üzenetére
Mire gondolsz?
Nekem csak grafikák és a hozzá szükséges anyagok vannak mentve de a 3d miatt elég nagy méretű.
Ingyenes szolgáltatókra hajtok, legyen desktop appja és lehetőleg én válasszam ki hogy mit szinkronizáljon.
Mega (50 giga), Bitcasa (17 giga), Copy (45 giga), (Ozibox 100 giga) és van még a PromptFile amihez nagy reményeket fűzök de nincs még app hozzá, regel 250 gigát ad.
Hetente egyszer lefuttatom mindet és van egy külső vinyó is. -
Met
nagyúr
Köszönöm annak aki használta a copy-s reflinkem
-
Met
nagyúr
Köszönöm annak aki használta a copy-s ref linkem
-
Met
nagyúr
Köszi, vajon mikor kapom meg a +5 gigát?
Tegnap regeltem, virtual gépre felraktam a klienst is. -
Met
nagyúr
Copy-n a meghívott utáni 5 giga meddig használható?
Mert az egyik azt írja, hogy ha nem használják a meghívott accot akkor törlik, a másik azt hogy 1 évig, a harmadik meg hogy örökre szól.
Magamat hívtam meg(másik mail cím, másik mac címről)
-
Met
nagyúr
Bitcasa-n hogy lehet a webről törölni?
Meg van szüntetve a tükrözés és törölve is van a gépről de ha a weben nézem akkor a szerveren még mindig ott vannak a file-ok. -
Met
nagyúr
PrompFile-t használ valaki?
-
Met
nagyúr
Bitcasa-n mi ez az update-elés?
Rákattintok hogy transfer all my files és nem történik semmi csak üresnek jelzi a tárhelyem 102.5 KB of 17.3 GB -
Met
nagyúr
válasz
dokee78 #2605 üzenetére
Arra amire nekem kell arra jó, lentebb valaki panaszkodott hogy az androidos kliens nem annyira jó, de telefonról nem szoktam böngészni.
50 giga, nincs méretkorlát, SG fórumon írta az egyik srác ha okosba csinálod és regelsz több email címmel és a kapcsolatokon belül engedélyezed az összes címet,akkor mindjárt többször 50 giga lesz a tárhelyed és bármelyikről le tudod tölteni a dolgokat
-
Met
nagyúr
Bármelyik szolgáltató bemondhatja az unalmast, mindegy hogy mekkora cég van mögötte
tonyrulez Azt a részét nem használom, nekem csak backupra kell, nem akarom máshonnan elérni a fileokat.
A dolgaim fent van Mega-n és Bitcasa-n + egy külső vinyón. Rokon mondta ha akarok ad hozzáférést a korlátlan dropboxához de úgy gondolom ha a fenti két szolgáltató és a külső vinyó nem elég az adatmentéshez akkor azok az adatok meg is érdemlik hogy elvesszenek -
-
Met
nagyúr
válasz
sanzi89 #2527 üzenetére
Bitcasa
Meghívhatlak? -
Met
nagyúr
Olyan 30-50 gigás ingyenes tárhylet keresek aminek van windows-os kliense.
Mega-ra már feltoltam amit kell de jó lenne még egy a biztonság kedvéért.
OBOOM-ra regeltem de annak nincs kliens-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest