Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiteki
tag
Na akkor jöhetnek a tippek melyik az a cloud szolgáltató akire érdemes áttérni dropboxról mobiltelefon fénykép szinkronizálás ügyben. Én 4 éve használok dropboxot ez vált be eddig legjobban környezetemben kb 50 telefonra lett rárakva a javaslatomra a dropbox kliens telefon fénykép szinkronizálás miatt.
Stabilitásban, mint mobiltelefon fénykép szinkronizálás mind asztali gép kliensben eddig ez verhetetlen volt most kénytelen vagyok én is költözni.
Próbáltam ondrive,google drivot, megat,box.com,idrive, de nekem nem vált vagy a telefonos app lép ki random vagy stabil a telefon app csak épp képet feltölteni random akar, több telefon van tesztelésre állandóan! Ha stabilan a mobil kliens akkor az asztali kliens szarakodik lást google drive vagy onedrive rengeteg problémát láttam a környeztemben win7- win 8.1 vagy win10.es gépeken a legtöbb gép win7 val ezen kellene jól futni+ telefonon is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest