- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Szeretnem egy kicsit megdicserni a Mega supportjat. A tortenet a kovetkezo:
Volt egy regi accountom (fix 50GB-os) tele szemettel, amit lusta voltam kitakaritani, igy toroltem az accountot, es letrehoztam egy ujat ugyanazzal az email cimmel. Ez azonban mar az uj rendszerben jott letre, ahol 15GB az alap tarhely, van forgalmi kvota, es mindenfele bonuszokkal lehet ezeket idolegesen boviteni.
Irtam a supportnak, hogy ez nekem nem jott be, es szeretnem visszakapni a regi accomat. 3 nap mulva kaptam az emailt, hogy ujraaktivaltak a regit az eredeti szerzodes szerinti tarhellyel es adatforgalmi kvota nelkul, a korabbi osszes adatommal. Bonuszkent mellekeltek egy leirast is, hogy hogyan szerezhetem vissza a jelszavam, ha esetleg elfelejtettem volna, es hogyan tudom atkoltoztetni ra az ujonnan feltoltott dolgaimat. A valasz olvasasa utan 15 perccel mar a regi accountomon voltak az ujonnan feltoltott adatok (~35GB), toroltem az uj accountot, visszaallitottam az email cimet, es elkezdtem szelektalni a sok szemetet, ami regrol maradt.
Maximalisan korrekten inteztek, le a kalappal
-
r4z
nagyúr
válasz
4264adam #3691 üzenetére
Ha regisztrálsz email címeket és meghívod magad, azzal +16GB-ot tudsz szerezni (32 meghívás, 500MB/db). Telefonon csak azokat a fájlokat tárolja offline a Dropbox, amiket kifejezetten megmondtál neki, hogy legyen elérhető offline. A többit a cloudból, az alkalmazáson keresztül éred el, csak a gyorsítótárazás igényel némi tárhelyet. 16GB-os telefon is elég hozzá.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
25-50GB tárhelyet keresek telefonos képeknek-videóknak, plusz nagyobb fájloknak (3-4GB), lehetőleg ingyen. iOS és Android app feltétel, Mac kliens hatalmas előny. iCloudom van, de ott nem lehet csak a cloudban tárolni a fájlokat, mindent leszinkronizál a gépemre is.
Eddig Copyt használtam, de hó végén lelövik, úgyhogy más után kell néznem. GDrive, Dropbox, Mega nem játszik. Mit ajánlotok, mit próbáljak ki?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Fel lehet csatolni valahogy a Dropbox vagy Google Drive mappámat úgy, hogy a fájlok ne tárolódjanak a gépemen, de a fájlokat tudjam kezelni, mint egy FTP vagy Samba esetén? Ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest