- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Hol tároljak ritka filmeket amiket nem lehet már beszerezni?
Uloz 50GB ingyenes tárhelyet add.
Mega 20 GB ingyenes tárhelyet add.
Mediafire 10 GB ingyenes tárhelyet add, de lehet még ingyen szerezni 40 GB ingyenes tárhelyet.
Terabox 1TB ingyenes tárhelyet add.
Google Fotók meg korlátlan ingyenes tárhelyet add ha telefonodon Google rendszer van.
Microsoft OneDrive 5GB ingyenes tárhelyet add.
Vagy ott vannak még a Videa, Indavideo, Dailymotion, YouTube.Ezek közül szeretnék választani egy párat, itthon is több helyen is tárolom de olyan ritka filmek hogy nincs fent neten mert anno én digitalizáltam.
Persze privátként tárolnám őket.Ezeket a felhőket használom jelenleg:
Google Drive, Google Fotók, Xiaomi Cloud. -
RockFonok
tag
Sziasztok!
A pCloud-nál meddig lesz lehetőség regisztrálni az 500 GB ingyenes tárhelyre?
Ha letelik a 3 honnap akkor eltűnnek a feltöltőt képek videók?
Felraknék 100 GB-t.
És ha letelik akkor újra 10 GB lesz az ingyenes tárhely?
Nem tudom honnan szerezek? és miért kell a promóciós kódot meg adjak.Mega-ra beregisztrálok akkor meg kapom őrökre a 20 GB ingyenes tárhelyet?
Nem tudom most hogy van e de elvileg a Degoo 20 GB add már ingyen?
100 GB ingyenest megszüntették?
Weboldalukon már 20 GB látok.Munkatársamtól hallottam erről az oldalról Ulozto-ról ami korlátlan ingyenes táhelyet add.
Nektek mennyire jönnek be ezek a felhőtárhelyek?
-
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
- HubiC 25GB
- Degoo 100GB
- Dubox 1TB
- Yahoo 1TB
- Blomp 20GB
- Mega 15GB
- Dropbox 2GB
- Box 10GB
- pCloud 10GB
- MediaFire 10GB
Ezek a felhőtárhelyek biztonságosak hosszútávra?
Saját tapasztalatok vannak velük az is érdekel mennyire jó a szolgáltatásuk stb? -
RockFonok
tag
Sziasztok!
Milyen felhőtárhelyek vannak amik 15GB-nál többet adnak ingyen?
Érdekelnek hogy mennyi ilyen felhő van.
Én ezeket találtam:
- HubiC 25GB
- Degoo 100GB
- Dubox 1TB
- Yahoo 1TB
- Blomp 20GB
- Flickr 1TBElőre is köszönöm a segítségeteket.
-
RockFonok
tag
válasz
#33802016 #5554 üzenetére
Degoo 100 GB
Dropbox 2 GB
Pcloud 10 GB
Sync 5 GB
Box 10 GB
MediaFire 10 GB
Hubic 25 GB
Ezek a felhőtárhelyek nem biztonságosak úgy mint a Mega nz?Flickr 1 TB Már rémlik hogy fizetős lett, pedig jól hangzott az 1TB ingyenesség, csúnya dolog volt tőlük hogy sok képeket csak törölték.
-
RockFonok
tag
Ki maradtak!
4shared 15 GB
Dfiles 10 GB
rapidgator
Data hu
Ulozto -
RockFonok
tag
Sziasztok!
Milyen biztonságos felhőtárhelyek ezek?
Melyikeket érdemes használni?
Több felhőket is akarok használni ingyen.
Apple iCloud 5 GB
Microsoft OneDrive 5 GB
Google Drive Google Fótok 15 GB
Xiaomi Cloud 5 GB
Huawei Cloud 5 GB
Amazon Cloud 5 GB
Flickr 1 TB (Csak nem tudom, alapból privátra teszi hogy csak én láthassam)?
Samsung Cloud 15 GB
Gondolkodok még a Mega nz 15 GB
Degoo 100 GB
Dropbox 2 GB
Pcloud 10 GB
Sync 5 GB
Box 10 GB
MediaFire 10 GB
Hubic 25 GBDe ezeket úgy nem ismerem, nem tudom melyik jó ezek közül.
De ha még tudtok ajánlhatok még ingyen tárhelyeket?Flickr feltöltöm akkor mások is lássák?
Hasonlít a Facebookra ami nem annyira jó mert nem kell még egy közösségi oldal.
Meg ha jól emlékszem Yahoo cikkbe az volt régen meg szűnik az egész Yahoo cég, vagy rosszul emlékszem?Biztonság alatt azt érem: hogy ne zárjon be a cég, meg hogy az exbarátnőim ne tudják meg hogy én felraktam, nem szeretném hogy ki szivárogjanak feltörjék a hekkerek stb gondjaim ne legyenek belőle.
Titkosítani meg nem szeretném mert akkor telon nem lesz megtekinthetők a képek videók, meg jobb ha csak rá kattintok akkor már is láthatóm.Köszönöm a segítségeteket!
-
RockFonok
tag
válasz
BigManus #5434 üzenetére
A bónuszok lejárnak akkor csak 15 GB ingyen tárhelyem lesz?
Mondjuk én feltöltők 20 GB-nyi filmeket és lejárnak a bónuszok akkor törlődnek azok a filmek amik 15 GB-n túl vannak?
Régen így volt legalább is.pCloud, Box, Dropbox, Vélemény?
Ha jól hiszem itt vannak fájl méretbe is korlátozások. -
RockFonok
tag
válasz
Snoop-y #5431 üzenetére
Telefonnal készült képek mennek a Xiaomi Cloud-ba a letöltött filmek felnőtt filmek meg a Google Fotókba korlátlan tárhely van.
Csak nem tudom hogy érdemes feltölteni mert lehet letörlik vagy a fiókomat is letiltsák, de jó lenne azért máshol is tárolni meg telefonon is elérni őket.
-
RockFonok
tag
Ezeket elfelejtettem írni.
MediaFire
FlickrAz utóbbi ha jó hiszem fizetős lett, ha jól hiszem oda csak képeket lehet?
Data hu is biztonságos és az is korlátlan? legalább is azt írja.
Firefoxnak mennyi lehet az ingyenes tárhelye?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Yandex Cloud, Degoo, Mega, Samsung Cloud, Xiaomi Cloud, Blomp com biztonságosak?
Yandex Cloud hány GB add ingyen?
A Mega még mindig azt csinálja be regisztrálok és ha letellenek az ajánlatok akkor 15 GB lesz örökre?
Régen ezért töröltem magam.Telefonon Xiaomi Cloud-ot használok mert gyártó is Xiaomi, gépen meg Google Drive meg Google Fotókat korlátlan a képeknek és filmeknek, OneDrive-t nem szeretem mert csak 5 GB tárhelyet add és elég sokszor gond van vele szinkronizálási problémák stb, de sok cikk ír róla, Skype-l is sok gondok vannak igazából az egész Microsoft szolgáltatásával, és így inkább ott is töröltem magam.
Samsung felhőt nem tudom mennyit add ingyen.
Nem tudom hogy a Doogee gyártónak van e tárhelye. Szerintetek?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Bajom lehet belőle ha Google Drive, Google Fótok, OneDrive, MediaFire, iCloud, Mi fiók, MEGA nz felhőtárhelyen tárolom a kedvenc filmjeimet zenéket és netről letöltött képeket?
Olvastam fórumon ha nem osztom meg senkivel csak magamnak tárolom privátban, akkor nem fogják letörölni őket meg a fiókomat sem törlik le akkor.
Ez mennyire igaz?
PC-ről akarom fel szinkronizálni vagy feltölteni egyesével.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Google Drive-ra Google Fótokra Mega nz-re MediaFire-re Videára Indavideóra tölthetek fel biztonsági mentésként filmeket zenéket képeket (Privátba)?
Titkosítani nem akarom őket mert akkor nem érem el telefonról, de szeretném több helyen is tárolni.Leég a ház vagy bármi gond van.
Sok olyan horror filmem van amit nem lehet meg találni a neten, vagy ha fent is van akkor nem magyarul.
Netről letöltött képek vannak.
Vannak felnőtt filmek is.
Természetesen senkivel se akarom megosztani.
Itt olvastam hogy a MEGA egyáltalán nem biztonságos már, igaz?
https://www.quora.com/Is-mega-cloud-storage-safeA másik kérdésem.
Megán összehozok ingyen 70 GB és ha lejárnak a bónuszok, akkor azok a filmeket letörlik ami 15 GB tárhelyet túllépi?
MediaFire-ön is vannak ingyen bónuszok ami 50 GB tárhelyet add ingyen, ha jól értem akkor 1db film csak 4 GB mérett lehet?
Data hu olyan milyen régen volt?
Pl: Ha egy honnapig nem töltöm le a filmeket akkor törlik?
Ha jól emlékszek csak 10 GB a tárhely, de ők mégis a kezdőlapon azt írják korlátlan a tárhely.Előre is köszönöm!
-
RockFonok
tag
Én ezért vesszek külső merevlemezeket, 3 helyre van biztonsági mentésem, ha kettő tönkre megy van még egy mentésem.
És tudom hol találom meg amit akarok.
Nincs internet akkor is tudok filmet nézni, és nem kell féljek attól hogy le törlik.
Hiába fizetsz a felhőtárhelyért akkor se a tied, az a tied ami nálad van.Amúgy volt pár filmem fent, de nem tudtam meg nézni máskor mert hiba üzenetet írt ki.
1000 db zenéről van szó, 5000 db filmről van szó.
Azt mondták nekem hogy titkosítsam a fájlokat, csak nekem az a bajom vele hogy meg akarom nézni le kell tölteni ki csomagolni stb, addigra ki hűl a vacsora.
Mit tanácsolsz?
Itt olvasd el a kérdésemet, és válaszokat, mond majd el a véleményedet.
[link] -
RockFonok
tag
válasz
stevelawyer #4697 üzenetére
Idézetek a google ÁSZF-ből:
" a visszaeső jogsértők fiókját pedig a Digital Millennium Copyright Actben (Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény) előírt eljárásnak megfelelően felfüggesztjük."
"Amikor feltölt, beküld, tárol, elküld vagy fogad tartalmakat a Szolgáltatásainkba vagy azokon keresztül, világszerte érvényes engedélyt ad a Google-nak (és a Google-lal együttműködőknek) az ilyen tartalmak felhasználására,..."
"Automatizált rendszereink elemzik az Ön tartalmait..."
"Felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük az Önnek nyújtott Szolgáltatást, amennyiben nem tesz eleget szerződési feltételeinknek vagy irányelveinknek, vagy ha valamely feltételezett visszaélést vizsgálunk ki."
YouTube:
A Videomegosztókra sem érdemes ott tárolni, onnan is törölhetik őket, ha privátban akkor is, mivel szerzői jogot sért, nemrégiben valakit a Youtubon megbüntettek valamint pénz bírságot is kapott egy cégtől, olvasd el:
[link]A torrent oldalak nem tartoznak a Google-hoz. Google is szigorított, és még jobban fog. A MEGA meg feltörte a saját képeimet.
-
RockFonok
tag
válasz
stevelawyer #4693 üzenetére
Szerintem nem sokáig fogod nézni a filmeket a felhőből, mert lehet hamarosan szigorodik a törvény. A felhők le törlik az illegális filmeket, felnőtt tartalmú filmeket, zenéket, szoftvereket.
Nekem mindig azt mondták tároljam CD-n, DVD-n, Pendrive-on, SD kártyán, HDD-n a filmeket zenéket stb, a felhők csak saját tartalmaknak van.
Erről mi a véleményed?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Feltöltök Google Drive-ra Google Fótokra Mega-ra filmeket, felnőtt tartalmú filmeket, zenéket, szoftvereket. Szerintetek le fogják majd törölni?
Vagy inkább titkosítsam őket?
Milyen programokat ajánlotok, ami meg csinálná nekem mappástól?Előre is köszönöm!
-
RockFonok
tag
Szerinted a Google is megteszi hamarosan?
Nem tudom mi jó nekik abba, én korlátlan ingyen tárhelyet kapok.
Sokan mondják mindent töltsünk fel a felhőkbe hogy biztonságban legyenek az adataink. Én inkább bízok a lemezekbe, pendriveba, SD kártyában, merevlemezbe, mind hogy csökkentsék a tárhelyemet és töröljék, vagy kiszivárog olyan adat ami senkire se tartozik. 2-3 Helyen van mentésem adattárolókon itthon. -
RockFonok
tag
Arra kíváncsi leszek a Google Fótoknál a Google mikkor szünteti meg a korlátlan tárhelyet, meg a 15 GB-t a Google Drive-ba.
Szerintetek is majd változtat?A Microsoft sokszor változtatta már az OneDrive tárhelyét.
Nem értem miért jó ez nekik változtatni, meg a Megának is. -
RockFonok
tag
Imgur-nál be lehet állítani csak privátba legyenek a képek?
Neked sem jön be az OneDrive?
Nekem nem tetszik a felülete, szinkronizáló programja mindig tele rakta a gép tárhelyét, pedig nem is használtam és le tiltottam.
A tárhely csökkentése meg elég undorító szokás, most már csak 5 gigát add. -
RockFonok
tag
Sokan azt mondják ez jó képtároló [link] ingyen 1TB add.
Csak nekem az a gondom vele mindenki lássa a képeket amiket oda feltöltöttem.
2 órás videót is lehet feltölteni?
Mikkor én próbáltam nem tudta lejátszani a videókat, az óta töröltem is magamat onnan.
Mi a véleményed a Yahoo tárhelyéről? -
RockFonok
tag
Engem is zavar. Most már sajnos csak 15 giga a tárhelyem, de senki sem tudja mikkor csökkentik lejjebb. A Microsoft az OneDrive meg csinálta párszor, volt 100 giga ingyen, 30 giga, 15 giga, most meg 5 giga.
Jól emlékszek a Google Drive adott ingyen 25 gigát, 5 gigát, most 15 gigát.
Arra nagyon kíváncsi vagyok a Google Drive-n mikkor lesz csökkentve a tárhely, Google Fótok meg korlátlanul tölthetünk fel videókat képeket, de ki tudja meddig.Szórakoznak az emberekkel, akkor adjon mindegyik 2 gigát, és az úgy maradhatna ameddig működnek ezek a felhőtárhelyek.
Szerinted is a Google Drive-n is lesz majd csökkentés, és a Google Fótoknál el veszik a korlátlan tárhelyet?
-
RockFonok
tag
Akkor a Degoo nem is add ingyen 100 gigát? Csak úgy oda írják kamuból?
Olvastam róla gyakorin, hogy az egyik illetőnek bányászott a gépével a Degoo, ameddig nem fűzetett elő.
Nem tudom miért kellet így el rontani a Megát.
Ha egyszer minden felhőtárhely változtassa a tárhely méretét 50 gigáról 15 gigára, 15 gigáról 5 gigára, akkor adjanak meg 1 gigát, és az örökre úgy is marad.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A MEGA felhőtárhely most már csak 15 gigát add ingyen?
Olvastam külföldi oldalakon is hogy csökkent a tárhely.Ha letöltöm ezeket az alkalmazásokat akkor növekszik a tárhelyem, de azt olvastam csak ezek is 30 napig. Igaz lehet?
Régi accountokra is érvényes lesz majd ez a csökkentés?
Olyan rossz lett ez a MEGA mint az OneDrive. Direkt csinálják ezeket az emberekkel a tárhely csökkentést?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4519 üzenetére
5 perc alatt titkosítás 10 ezer filmet?
Mekkora lesz az egész fájl méret?Titkosítást szerinted nem fogják törölni?
Többi kérdésemre is válaszolhatnál köszi.
-
RockFonok
tag
Mikkor még szerzői jogi filmeket és zenéket akartam tárolni a felhőkben, olvastam róla fórumokon hogy nem szabad feltölteni előbb utóbb lefogják törölni, vagy jön egy törvény keményebben kell nekik majd ellenőrizniük a privát tartalmakat is, lehet itt is mondták nekem már hogy ne töltsek fel ilyen tartalmakat.
Itt vannak cikkek is:
Ez a kettő cikk most a Google Drive meghibásodásról szól, sók felhasználót tiltott ki a saját fájlokból:
Szerinted is igazuk volt hogy ne töltsek fel semmi jogvédett tartalmat a felhőkbe?
Szerinted is szigorítani fognak majd a felhőtárhelyek?Azt tudom nyilvánosat letörlik, én most a privát tartalmú fájlokra gondolok.
Titkosítani meg szerintem idő pazarlás ennyi filmet és zenét. -
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4503 üzenetére
Akkor ezek olyan biztonságosak mint a Google Drive, OneDrive?
Dropbox, Box nem biztonságos hosszútávú adattárolásra?
Bocs hogy ennyit kérdezek.
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4499 üzenetére
Képeket töltenék fel, pótolhatatlan képeket.
Akkor csak ezeket használjam, OneDrive Google Drive?
Vagy tudsz még biztonságos felhőket?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Mega 50 GB ingyenes tárhelyet add, a Degoo 100 GB ingyenes tárhelyet add.
Érdemes feltölteni (szinkronizálni) adatokat hosszútávú tárolásra?
Minden vélemény érdekel, mi a tapasztalatok velük?
Szerintetek nem fognak be zárni? Vagy a hatóság nem fogja bezárni őket mint a Megauploadot?
Elvileg a Megának kínai a tulaja már, itt le is írják: [link]
Ezt írják a legvégén: “A Mega NZ halott. Letöltési korlátozások. Kínai tulajdonosok. Pénzhiány. Nincs Kim Dotcom.
Vagy szerintetek használjak inkább másik felhőtárhelyeket?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Samsung telefonra felrakom az OneDrive appot, akkor 2 évig kapok 100 Gigát ingyen tárhelyet?
Úgy olvastam a neten.
Több fiókkal is meg lehet ezt csinálni?
Vagy lehet aktiválni is?Nem teljesen értem a dolgot,az rendben hogy 2 évre szól a 100 Giga,amúgy csak 5 van,de ha eltelik 2 év akkor minden törlődni fog ami átlépi az 5 Gigát vagy az történik hogy nem tudok többet feltölni rá?
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4450 üzenetére
OneDrive-on, Google Drive-on, kívül melyik tárhelyekbe lehet még megbízni?
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4443 üzenetére
A Google is bezárhassa bármikkor a Google Drive-ot? Akár holnap is.
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4440 üzenetére
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4437 üzenetére
Csak a HubiC a biztonságos? Mint például a Google Drive, OneDrive, Dropbox, Amazon Drive?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Ezek a tárhelyek biztonságosak?
Nem fognak csak úgy bezárni?
Vagy a hatóságok bezáratni?- Mega 50 GB
- Degoo 100 GB
Ha itt regisztrálok be a Degoo-n akkor meg kapom a 103 GB ingyen? [link]
- HubiC 25 GBElőre is köszönöm a segítséget!
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Az OneDrive-on hogy lehet beállítani, hogy ne a (C) meghajtóról szinkronizáljon hanem a (D) meghajtóról?
Windows 10-en.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Google Fótok teljesen korlátlan ingyen tárhelyet add, annyi videót töltök fel amennyit én akarok?
Töltöttem már fel jó sók videót, de a 15gb-bol nem fogyott el semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
RockFonok
tag
Pedig ez van írva a data.hu oldalán. Mennyi ideig maradnak fenn fájljaim a Data.hu-n. A Prémium tagsággal NEM rendelkezők feltöltései 60nap letöltés nélküli időszak után törlődnek rendszerünkből. (Tehát, ha rendszeresen letöltik fájljaid, akkor azok bent maradnak rendszerünkben.)
A yahoo mail-ről mit tudsz mondani, lehet tárolni ott filmeket? 1TB ingyenes tárhelyed add.
Érdekelne róla minden? -
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4282 üzenetére
4shared online tárhelyről mi a véleményetek?
Mennyi helyet kapók ingyen?
Ott is törölhetik a filmeket?
Oldalon nincs olyan remélem, ha nem nézzük nem használjuk a fájlt akkor letörlik?
Pár filmet találtam fent lehet nézni online filmeket mint a google drive-n is lehet online lehet nézni nem is kell letölteni ahhoz hogy megnézzem. Zenéket is feltölteném. Én csak PRIVÁTKÉNT TÁROLNÁM OTT.
Érdekelne minden az oldalról? -
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4279 üzenetére
Pár filmet töltöttem fel a Google Drive-ba nem is titkosítottam, és még nem törölték le. Hogyhogy nem törölték még le?
A youtube már rég le törölte volna az új mozi filmet is. -
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4268 üzenetére
A sok film zene mit takart ? Tárolnám a filmeket és zenéket magamnak.
Mi az hogy biztonságos ? Ne törölje le a filmeket zenéket, pár honnap vagy év múlva ne szűnjön meg a tárhely.
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4266 üzenetére
Ez biztonságos? [link]
-
RockFonok
tag
válasz
szakmaster #4126 üzenetére
Milyen programmal titkosítod ?
Be csomagolás, és ki csomagolásra jók lesznek ezek a programok ?
- Winrar
- Total Commander -
RockFonok
tag
Tudom ezt a kérdés nem ebbe a témába kellene kérdeznem, de nem találtam ehhez hasonló témát.
Videa, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, is úgy ellenőrzik a szerzői jógi tartalmakat mint a Youtube?
Én felakaróm tölteni a Videára Vimeora Dailymotionra Metacafere a filmeket csak PRIVÁTBA, hogy csak én tudjam meg nézni.
Tegnap sikerült a Vimeo utána nézek csak nem tudom hogy tényleg úgy működik a rendszerük mint a Youtube-nak. Ezeket találtam a Vimeoról:http://www.hamisitasellen.hu/2014/05/jogserto-videokat-szuro-modszert-mutat-be-a-vimeo/
https://oriandras.hu/a-szerzoi-jogvedelem-es-a-csaladi-videok/
Tavaly volt fent pár jó film a Vimeon, de tegnap már elég kevés és elég rossz filmek. Nem tudom a Dailymotionnál hogy van e ilyen rendszerük mint a Youtubenak. És még a Facebookon is láttam teljes filmeket, a Facebook csak így megengedi a film feltöltéseket.
-
RockFonok
tag
válasz
alapz@j #4101 üzenetére
A Google Drive a legbiztonságosabb mert nagy cég. Nem töröl semmi filmet le, legalábbis mondták hogy nem osztóm meg senkivel akkor nem törlik le. És a Google Driveon online is meg lehet nézni a filmeket.
Mondták nekem ne nagyon bízzak meg olyan szolgáltatásba amelyik ad ingyen 100-200GB lehet pár honnap vagy év és le húzzák a rolót. Meg mondták a Megat is hogy abba bízni amit egy német bűnöző hozott létre. Akinek a korábbi Megaupload szolgáltatását lekapcsolták a hatóságok. Akitől sok millió értékű autókat foglaltak le, amit fekete pénzből vett. Abban nem bízik az illető, aki mondta nekem.
Lehet hamarosan megint lekapcsolják a Megát, és az a sok feltöltésem mind el veszne, az időmet akkor a semmiért el pazarolnám.Szerinted is igaza van az illetőnek aki mondta nekem ?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Meg bízhatóak ezek a tárhelyek film tárolásnak?
-MediaFire 10GB
-Box 10GB
-Eyun.360 360GB (Ez egy kínai felhő szolgáltatás)
-Yahoo 1TBA Yahoo-hon hogy lehet tárolni filmeket? Mert azt írják 1TB ingyenes tárhelyet adnak, csak nem tudom hogy lehet ott tárolni, nem találom a fájl feltöltési lehetőséget.
Köszönöm!
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4072 üzenetére
Az jó.
És ez biztonságos lehet ez a kínai felhő?
-yunpan.360 360GB
Ha letöltöm a kliensét akkor kapok 10TB -
RockFonok
tag
Sziasztok!
Szerintetek Biztonságosak ezek a felhőtárhelyek film és zene tárolásra?
Csak privátként tárolnám ott őket.
-Mega 50GB
-Degoo 100GB
-Hubic 25GB
-Cloudup 200GB
-Sharechat (Ez egy új fájlmegosztó itt nincs tárhelykorlát, feltöltött fájl mérete nem haladhatja meg az 5 GB-ott.)
-Box 10GB
-MediaFire 10GB
-OneDrive 5GB
-Google Drive 15GBNem akarom hogy le töröljék a filmeket.
Nem tudom melyikbe érdemes meg bízni, mert a Megát már ismerjük ki hozta létre nem szeretném egy szép napon megint a hatóságok lelőjék szerzői jogok véget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged