- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
válasz
#33802016 #5554 üzenetére
Degoo 100 GB
Dropbox 2 GB
Pcloud 10 GB
Sync 5 GB
Box 10 GB
MediaFire 10 GB
Hubic 25 GB
Ezek a felhőtárhelyek nem biztonságosak úgy mint a Mega nz?Flickr 1 TB Már rémlik hogy fizetős lett, pedig jól hangzott az 1TB ingyenesség, csúnya dolog volt tőlük hogy sok képeket csak törölték.
-
válasz
#33802016 #5554 üzenetére
A legbiztosabb amit feltöltés előtt titkosítasz.
Nem értem miért ekkora probléma, hogy a tárhelyszolgáltató nem titkosít. Hogyan lehetne megbízni abban az igéretben, hogy titkosítva tárolják a fájljaidat?
Milyen algoritmussal titkosít? Milyen erősséggel? Kinél van a kulcs? Stb... -
válasz
#33802016 #5329 üzenetére
Szerintem én is pont ezt írtam a Megáról, arra pedig még véletlenül sem utaltam, hogy a szolgáltatók rendszere egyforma lenne.
Vannak Zero Knowledge elven működők (pl. Mega, Sync, SpiderOak, Syncplicity), vannak, akiknél ez fizetett szolgáltatás (pl. pCloud), vannak, akik hozzáférhetnek a fájlokhoz, de ezt csak törvényes megkeresésre teszik (pl. Jottacloud) és a skála másik végéhez közel van a Google, aki gépi intelligenciával, de megszemélyesítés nélkül elismerten belenéz az adatokba.
MaCS
-
Snoop-y
veterán
válasz
#33802016 #5267 üzenetére
Persze ha a data export script hibasan mukodik az is direkt volt es ebbol ugy van haszna a Google-nak, hogy ......? Miert is akkora bomba uzlet, egy masik felhasznalo exportjaba belecsomagolni nem odavalo fileokat?
Mielott valaszolsz ne feledd el feltenni az aluminium csakot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest